Bedømmelse af Amphitryon

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,2 ud af 10 baseret på 49 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,2 / 10
Rengøring
 
7,6 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
6,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,2 / 10
Faciliteter
 
6,5 / 10
Mad og drikke
 
8,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
6,6 / 10
Service
 
8,2 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-20


4 ud af 10

+
-
at katte og deres lopper ikke findes i poolområdet

Bekræftet køb : 2019-09-29


6 ud af 10

+
Placering
-
Måske lidt ost der smager af andet end ingen ting

Bekræftet køb : 2019-08-18


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

78% af gæsterne anbefaler

380 bedømmelser
Meget godt
 
103
Godt
 
142
Middel
 
76
Mindre godt
 
28
Dårligt
 
31

5 nyeste bedømmelser

13-08-2019

Indlæg af Henrik Nygaard J København, Danmark

Fint hotel til prisen

Jeg besluttede at tage med noget familie afsted til Rhodos i en uge. De havde booket på Amphitryon, så der skulle jeg selvfølgelig også bo. De har ingen enkeltværelser, så man kommer til at betale for en ekstra opredning - men sådan er det alle steder, når man rejser alene. Fine værelser, fin rengøring, god restaurant (i hvert tilfælde morgenmad, som var det eneste vi havde bestilt), men baren var også helt i orden. Fint og rent lille poolområde og udendørs spiseplads. Dog var der mange vilde katte, også katte der så decideret syge ud. Personalet gjorde dog hvad der stod i deres magt for at holde dem væk fra os spisende gæster, men andre gæster fodrer dem, så det er en ulige kamp. Men jeg går ud fra at kattene holder andre skadedyr væk, så måske de er det mindste problem, også selvom man ikke er vild med katte. Absolut et hotel jeg vil booke igen en anden gang.

 
07-08-2018

Indlæg af joanjorgensen Nykøbing Falster, Danmark

Nærmere 3 stjerner end 4

Rigtig fint hotel med god service samt personale. Rengøringen på værelset kunne dog være bedre. Pool området var udemærket, men der var masser af syge og herreløse katte! Dette betød desværre dårlig lugt, og da personalet fodrede kattene, var de altid meget tæt på og en del af poolområdet. Dette gør, at vi ikke kommer igen.

 
21-07-2017

Indlæg af Besida

Hyggeligt hotel. Ligger tæt på den gamle by, havnen, stranden og butikker. Værelserne ikke store, men der rent og fint .

Hotellet ligger tæt på butikker, Mandrake havnen, stranden og butikker. Værelserne er ikke store men man skal kun sove der. Venlige og service mindet personale. Specielt på restauranten. God morgenmad, og ikke at glemme biffen om aften. Her kan der nydes flere retter for 10 euro. Pool området ikke stort, men vi fik plads hver dag. Mange går til stranden. Hotellet mangler gratis internet på værelserne. Det var forventet af et 4 stjernet hotel. Alt i alt, et godt sted at holde ferie.

 
12-06-2017

Indlæg af vl0705 Ørsted, Danmark

Super service

Vores ophold på Amphitryon Butique Hotel vor en virkelig god oplevelse. Service var i top der var rent alle steder, Restauranten var en særlig oplevelse sjældent har vi oplevet en Restaurant Chef og et personale der yder så flot service for gæsterne og alt var rent og perfekt. Værelset (119) var rummeligt og med gode senge , badeværelse var nok ikke det største, men manglede ikke noget. Rengøringen af værelset var super (Stella) . Eneste minus vest udsigten fra hotellet og støj fra musik bar. Men de 5 stjerne er velfortjente og vi kommer gerne igen.

 
17-08-2016

Indlæg af kludder666

Hotel.

super fedt hotel. Så 2 børn på 1 uge så det er børne frit som lovede fra spies. Recept manager for 10 stjerner. Mener eksklusiv service. Bar manager for 9 stjerner. Flot og god mand og super service. Den bedste morgen mad hver eneste dag. Dejligt rent på mit værelse hver dag og søde stue piger. Sku jeg bruge et ekstra håndklæde fik jeg det. Jeg tager det samme hotel igen. Har haft den fedeste ferie. Kh Klaus Knudsen