Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,3 ud af 10 baseret på 48 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,3 / 10
Rengøring
 
7,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,0 / 10
Mad og drikke
 
5,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,6 / 10
Service
 
7,1 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
En meget sød og hjælpsom hotelmanager - Kristina.
-

Bekræftet køb : 2024-06-17


6 ud af 10

+
Ikke så stort. Ingen børn. Ikke larmende.
-
Nok mest at morgenmaden var virkelig kedelig og fantasiforladt

Bekræftet køb : 2024-06-05


7 ud af 10

+
God beliggenhed og privat poolområde. Værelsernes stand.
-
Der var ufattelig meget larm fra vejen af, blev vækket x mange hver nat. Købte til sidst ørepropper. 10 euro om dagen for Air con. Havudsigten var et område på 15x15 cm mellem et træ og hus hvor man kunne skimte noget blåt. Latterlig at kalde det havudsigt.

Bekræftet køb : 2024-06-05


8 ud af 10

+
Det dejlige personale og de rolige omgivelser
-
Når der i hotelbeskrivelsen står aircondition og det så viser sig, at det kun er mod betaling. Så må det hellere være inkluderet i prisen.

Bekræftet køb : 2024-06-05


10 ud af 10

+
Restaurant de havde ved siden af var en meget god oplevelse. De lave mad i høj kvalitet og til fornuftige priser.
-

Bekræftet køb : 2024-06-05


9 ud af 10

+
Familien var utrolig venlige og servicerede os hver dag med smil og sjove kommentar - savner dem allerede.
-
Ja , elkedel på værelset

Bekræftet køb : 2024-06-03


10 ud af 10

+
Der er tale om et virkelig dejlig, mindre hotel i rolige omgivelser, men med adgang til gode restauranter og små butikker i nærområdet. Dejligt og roligt pool-område for voksne mennesker, relativt nyt og rent hotel med fine værelser, hvor alt fungerede. Altid venligt og imødekommende personale.
-
Alt levede op til forventningerne, og vil varmt anbefale hotellet til andre

Bekræftet køb : 2024-06-03


7 ud af 10

+
Stille og rolig
-

Bekræftet køb : 2024-06-03


8 ud af 10

+
At det ikke er for stort og den service og gode stemning, der er. Lutter smil og hyggelige samtaler.
-

Bekræftet køb : 2024-05-27


6 ud af 10

+
Værelserne var nyrenoveret kunne man se, og alt var rigtig pænt Personalet var virkelig søde og imødekommende
-
Der var simpelthen ikke nok rengøring, efter en uge med sand, chlorvand og solcreme bliver alt fra gulv til håndklæder og sengetøj ikke super lækkert Morgenmaden var meget meget ringe, det var næsten pinligt at tage maden fordi der var så lidt

Bekræftet køb : 2024-05-26


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

85% af gæsterne anbefaler

272 bedømmelser
Meget godt
 
177
Godt
 
56
Middel
 
19
Mindre godt
 
6
Dårligt
 
14

5 nyeste bedømmelser

11-06-2024

af Per B

Super dejligt lille hotel

Det er et virkelig dejligt, lille hotel med nye og altid rene værelser. Hotellet ligger i rolige omgivelser, og netop roen er kendetegnende for både hotellet, det dejlige pool-område og udenfor, hvor morgenmaden indtages. Kan varmt anbefales til voksne.

 
22-05-2024

af Jan J

godt at have med i overvejelserne

Meget fint hotel med venligt personale og god pool. dog er morgenmad meget kedeligt (kogte æg, citron juice, brød og smør) hver dag. vi var der en uge, (søndag til søndag), og der var kun rengørning 2 gange på en uge hvilket kun var skift af håndklæder.

 
16-08-2022

af miliad2017

Skønt sted til en afslappende ferie

Sun Shine Hotel er et lille hotel med ikke for mange gæster, hvilket er rart, hvis man ønsker en rolig og afslappende ferie. Der er en fin pool, hvor vi altid har kunne få liggestole ved poolen. Liggestolene ved poolen er virkelig gode og moderne og ikke bare de klassiske hvide og ustabile liggestole. Generelt er hotellet moderniseret, og derfor kan de billeder, der er inde på Tripadviser være uopdateret. Hvis man ønsker billeder af hotellet, som det er nu, kan man gå ind på Apollos hjemmeside og søge på hotellet. Der var god service og man skal bare sige til, hvis man mangler noget f.eks. strygebræt og strygejern. De tænker også på en den sidste dag, man er på hotellet. Vores bus til lufthavnen kom først kl. 20:05 og værelsesnøglen skulle afleveres kl. 12. Vi fik af vide, at vi var meget velkommen til benytte resten af hotellets faciliteter, og vi også godt måtte bruge håndklæderne fra hotelværelset f.eks. hvis vi ville benytte deres udendørs bad efter en lang dag ved liggestolene og poolen. Jeg kan helt klart anbefale at se Lindos og Rhodos by. Lindos er ikke langt fra Hotellet og kan tages med en bus lige over for hotellet. Men jeg vil anbefale at besøge det om aftenen f.eks. tage bussen ved 16-18-tiden, så man kan nå at se Akropolis i dagslys, men mere behagelig temperatur. Og herefter kan man evt. vælge en restaurant med tagterrasse, som man kan få et skøn udsigt til Akropolis og de fine hvide huse i Lindos. Rhodos er ca. 1 times kørsel fra hotellet, hvilket er lidt en ulempe, men busserne er kølige, så det er ok. Hotellet er heller ikke langt fra havet, hvilket også er skønt. Inden man tager hjem, skal man også have spist aftensmad i deres restaurant Popis Garden. Virkelig lækkert mad og det bedste mad vi har fået på Lardos beach og Lardos centrum.

 
21-07-2020

af allanf799 Fredericia, Danmark

Skønt sted til rolig ferie

Sun Shine er roligt, rent, nyt og virkeligt lækkert sted til en rolig ferie. Stor og lækker pool med velassorteret poolbar. Og restauranten er i særklasse hyggelig og maden er fabelagtigt god og billig. Stranden er hundrede meter væk, og der er masser af handlemuligheder i nærheden. Det er ikke sidste gang vi besøger Sun Shine! 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

 
04-10-2014

af Benny D Ringsted, Danmark

Ikke anmeldelse af hotellet - men deres restaurant Popi's

Det var ikke muligt at finde restauranten Popi's i Trip Advisor - men den er tilknyttet selve hotellet (som vi ikke boede på). Gå ikke glip af den - man får en udsøgt betjening og mad og drikke til en meget rimelig pris. Det er normalt svært at finde mørt oksekød på græske restauranter, men både deres oksekøds souvlaki og kalvelever med tilbehør var en kulinarisk oplevelse - ligesom deres røde house wine smagte eminent.