Bedømmelse af Kresten Royal Euphoria Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,5 ud af 10 baseret på 47 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
8,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,4 / 10
Mad og drikke
 
8,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,6 / 10
Service
 
8,5 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
God plads, velholdt, blomster, rent, beliggenhed
-
Der kom meget lys ind via glasdør til badeværelset, så vi vågnede tidligt. Glutenfri tilbud i buffeten

Bekræftet køb : 2024-05-12


5 ud af 10

+
Absolut maden
-
Meget stille hotel, for stille. Vi fik indtryk af at der intet skete på dette hotel. Dog var der lidt musik om aftenen fra ca kl 21 til kl 22/23, men der var ikke mange siddepladser. Aftenens belysning på udearealer var så ringe at vi følte at der var mørkt over det hele, hvad var det værste, især fordi det bliver mørkt tidligt. 5* hotel ? Nej … bestemt ikke. Ps. tørre planter i krukkerne på terrassen, ikke særlig god reklame.

Bekræftet køb : 2023-08-23


6 ud af 10

+
Beliggenhed, pool
-
Alt omkring buffet fungerede ikke, konstant kø alke steder hvor der blev serveret mad/drikke. Brød mig ikke om at se hvor hårdt den unge mand der gik omkring pool og samlede kopper og service ind arbejdede. Han var alene om et job hvor man burde have været 2-3 stykker.

Bekræftet køb : 2023-08-14


7 ud af 10

+
Personalet er meget søde og hjælpsomme, samt maden er god.
-
Finishen på værelserne trænger til lidt og til tider kloak lugt på badeværelset.

Bekræftet køb : 2023-08-13


8 ud af 10

+
Stranden
-
Grundigere rengøring på hotellet og bedre morgenmad.

Bekræftet køb : 2023-08-07


10 ud af 10

+
God service og rent
-

Bekræftet køb : 2023-04-23


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

77% af gæsterne anbefaler

3037 bedømmelser
Meget godt
 
1382
Godt
 
937
Middel
 
451
Mindre godt
 
144
Dårligt
 
123

5 nyeste bedømmelser

09-10-2023

af jettedliseborg Kolding, Danmark

Ferie man ikke vil hjem fra♥️

Vi er netop hjemvendt efter 14 dage på dette skønne Hotel❤️ Vi boede på et Superior værelse lige ud til poolen med udsigt udover havet👍 Det er et sted, hvor man virkelig kan få slappet af. Her er alt næsten, Spa indendørs pool, lækker aften bar med de skønneste og smilende ansatte, både i baren (Petros) og afrydderne ♥️ Yamas🍻 Dejlig mad og Tema restauranter, 3 stk👍 Det eneste vi manglede var lidt bedre underholdning om aftenen. Ellers et sted jeg gerne kommer igen ♥️♥️♥️

 
24-09-2023

af Venture39195809279

Mega lækkert hotel

Vi er lige kommet hjem fra en dejlig ferie på Rhodos i går. Vi havde den allerbedste ferie på Kresten Euphoria Resort. Vi havde vores egen pool hvilket var en kæmpe succes. Det kan anbefales hvis man rejser med børn. De andre pools på hotellet var også lækre, men man måtte ikke have badedyr i disse, så ikke så børnevenlige. Vi brugte ikke de andre pools, men det så ud til at det ikke var noget problem at få liggestole rundt om poolen. Maden var rigtig god og varieret med forskellige temaer hver dag, og altid lækre salater og frugt. Det er også muligt at booke plads på en af de tre a la carte restauranter, hvis man ikke ønsker buffet hver dag. Vi spiste sushi en dag, hvilket var fint. Ved strandbaren er der forskellige frokostretter og frisklavet crepes og is om eftermiddagen og selvfølgelig mange muligheder for lækre drikkevarer. Stranden der hører til hotellet er virkelig dejlig. En lille stenstrand med det klareste vand. Hvis man har snorkel kan man se en masse småfisk og liv under vandet. (Husk badesko) Vi tog ind til Rhodos Old town et par gange, hvilket kan anbefales. Vi lejede en bil, men man kan sagtens tage bus eller taxi. Alt i alt en rigtig dejlig ferie på Kresten Euphoria Resort. Vi kommer meget gerne tilbage.

 
13-08-2023

af PernilleAnd Haderslev, Danmark

Lækkert og god værdi for pengene

Dejligt hotel med venligt personale. Restauranterne er med varieret udvalg. Pool restauranten med burger, pizza, pita og lidt græsk mad (frokost). Ellers kan du også spise på hoved restauranten med buffet (frokost og aften). Det er altså flere muligheder og det er lækkert. Der er et godt udvalg af forskellige drinks, sodavand og juice at få i all inklusiv. Lidt langsom opfyldning af drikkevare til aftensmaden, men ellers ikke noget at klage over. Spaen benyttede vi ikke, så ikke meget at sige der. Men fitness rummet blev benyttet. Her er der løbebånd, crosstrainer, cykler og romaskine. Derudover nogle få maskiner og frivægte. Pæne værelser med aircondition, køleskab og wifi. Det er ikke altid vildt hurtigt, men ikke sp langsomt man bliver træt af det ;) Det kan benyttes over hele hotellet. Hotellet er pænt og rent. Der er flere pools, med solsenge og det kan lånes pool håndklæder mod gebyr. En lille strand tilknyttet hotellet er der også. Hyggeligt og smukt, med nogle få solsenge. Sten strand. Mulighed for bil udlejning på hotellet samt indenfor 1,5 km ca. gratis parkering på hotellet. Der var kø da vi skulle leje og vi gik derfor ned til Independent var rental, som virkelig Ian anbefales. De var så søde og vi kunne stille bilen på hotellet, så hentede de den selv. Vi lejede en Fiat panda og betalte kun 40 euro for en hel dag, med fuld til fuld, fri kilometer og fuld forsikring. Overall en virkelig dejlig ferie, på et dejligt hotel. Vi havde ikke noget at klage over. Anbefaling herfra.

 
04-07-2023

af Merete P

Gennemført lækkert hotel

Fantastisk hotel med vidunderlig beliggenhed. Lækkert værelse med den smukkeste udsigt. Meget venlig og smilende betjening af alle. Lækker forplejning til alle måltider. Skøn skøn Spa afdeling. Stor anbefaling af Stella og Faye. Virkelig dejlige spa behandlinger

 
17-06-2023

af juul1602 Esbjerg, Danmark

Bjarke - vågn op!

Bjarke fra Primotours lovpriser hotellet og giver det 5 stjerner - Bjarke kom ned og besøg hotellet - det er simpelt ikke i orden - vi sidder på hotellet og har hele seks dage endnu - trætte og ligeglade personaler (feriesæsonen ef lige startet) - man kan ikke sidde udenfor og spise (eneste sted vi nogensinde har prøvet) - det er jo vi hungrer efter ….opdatering følger! NB : Transporttid til hotellet står til 30 minutter (en årsag som som gjorde vores valg) - man valgte så lige at lave en afstikker til et vestvendt hotel - inden vi kom til vores østvendte - så det blev lige 1 time…