Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,5 ud af 10 baseret på 19 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
9,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,4 / 10
Mad og drikke
 
7,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,1 / 10
Service
 
9,4 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Rengøring og service
-
Vi besøgte hotellet for 2 år siden, og der er siden lavet en del ting om på omgivelserne, som der ikke er gjort opmærksom på i beskrivelserne. Der er bla. lukket af for poolen ned mod stranden, som nu hører til et andet hotel, så der er kun et meget lille poolområde med skygge det meste af dagen. Liggestolene på stranden plejer at være gratis, de koster nu 8 euro pr. stole. Vi bookede netop hotellet pga. poolen ned til stranden og de gratis liggestole, da vi bruger det meste af ferien her, så det ville havde været rart at vide.

Bekræftet køb : 2023-09-04


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

60% af gæsterne anbefaler

221 bedømmelser
Meget godt
 
71
Godt
 
79
Middel
 
45
Mindre godt
 
12
Dårligt
 
14

5 nyeste bedømmelser

05-10-2023

af jenso804 Karup, Danmark

Super hotel

Vi har boet her på dette skønne hotel, en dejlig lejlighed med en fin udsigt, pænt rent og en super rengøring hver dag . Hotellets personale er der for dig ,er der problmer bliver der taget hånd om det med det samme. Vi kan kun anbefale dette dejlige sted.

 
04-09-2021

af 850vibes

Service og priser

Pool området burde tilbyde mere. Alle pool senge burde være gratis. Madudvalg på restaurant for dårligt og priser for dyre. Service helt i top- især overtjener på restaurant. Vi havde en guide på en tur vi betalte 1000kr for og vi forstod ca 20% af det hun fortalte. Meget utilfredsstillende! Vi vil sørge for ferie med danske guider næste gang. Rent og pænt.

 
20-08-2020

af stinerosquisth Danmark

Rigtig fint hotel

Rigtig fint hotel, meget hjælpsomme og imødekommende personale. Fine lejligheder med aircondition og smuk beliggenhed lige ud til vandet. Poolområdet er ikke imponerende, men fint til børnefamilien, til gengæld er stranden virkelig lækker, der bliver hurtigt dybt og der er en platform ude på vandet hvorfra man han hoppe på hovedet, hvis man tør. Derudover er der flotte fisk hvis man kan lide at snorkle. Hotellet ligger lidt ude fra Faliraki, men det koster kun 5 euro med taxa ind til byen. En by som desuden summer af liv om aftenen, med gode shopping muligheder og flere minigolfbaner. Alt i alt et rigtig fint hotel.

 
02-06-2019

af erepsej Key Largo, Florida

Rigtig dejligt hotel

Dejligt, ret nyt, rent og pænt, sødt og hjælpsomt personale. Dejlige poolområder, sjov vandrutsjebane, kun 5 euro i taxi til Faliraki, halv pris med bus for 4 personer. Dejlig strand, Kan klart anbefales!

 
06-10-2018

af bubbitrolden Farum, Danmark

Roligt flot og lækkert hotel.

Det er altid en fornøjelse at bo på dette hotel og at begive mig rundt om hotellets omgivelser. Alting ligger inden for en rækkevidde hvis man bare vil hygge og slappe af, men også hvis man vil ind til Rhodos by eller faliraki. Man går ikke galt i byen ved at besøge dette hotel. Det får en anmeldes igen fordi det stadig bevarer dets høje standard. Læs gerne tidligere 😀