2-værelses lejlighed, Garden Wing

2-værelses lejligheder med balkon eller terrasse. Lejlighederne er beliggende i Garden Wing. Soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa eller fold-ud senge. Minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser samt toilet. Rengøring 7 gange om ugen. Bemærk venligst, at der er en stejl bakke op til lejlighederne i Garden Wing.

Værelsesstørrelse: Ca. 65 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.

Dobbeltværelse Garden Wing

Dobbeltværelser med balkon eller terrasse. Værelser med terrasse har indgang gennem terrassen. Værelserne er placeret i Garden Wing. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning. Gratis wifi, centralstyret aircondition og deponering. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser samt toilet. Rengøring 7 gange om ugen. Bemærk venligst, at der er en stejl bakke op til værelserne i Garden Wing.

Værelsesstørrelse: Ca. 37 kvm.
Antal personer: 2-3 personer, heraf 1 barn.

Superior-værelse

Superior-værelser med balkon, nogle med havudsigt. Værelserne med havudsigt er placeret på 8. til 15. etage. Alle superior-værelser ligger i hovedbygningen. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, centraltstyret aircondition og deponering. Minibar. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 25 kvm.
Antal personer: 2 personer eller 2-3 personer.