Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
6,6 ud af 10 baseret på 14 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
6,6 / 10
Rengøring
 
7,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
6,4 / 10
Mad og drikke
 
6,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,2 / 10
Service
 
6,4 / 10

Seneste anmeldelse


5 ud af 10

+
Værelset var rigtigt godt
-
Der var ALT for meget larm når man skulle spise. Poole området var lille, man SKULLE tidligt op for at få en ligge stol da der ellers ikke var nok og der var kun hynder på halvdelen af stolene så man kunne ende med at skulle ligge på en træ stol en helt dag.

Bekræftet køb : 2024-06-19


9 ud af 10

+
Det var en skøn lejlighed, god beliggenhed, størrelse og det hele. Personalet var meget flinke og der var generelt rent over det hele. En virkelig god oplevelse.
-
Det eneste vi kan klage lidt over var væggene på værelset hvor tapetet hang lidt og lidt grønne “riste” rundt om en pool.

Bekræftet køb : 2024-06-16


8 ud af 10

+
Udvalg all inclusive
-
De første to dage var hotellet presset på pladsen og generelt levede det absolut ikke op til vores forventninger. Det havde været rart med information om hvad vi kom ned til - et hotel hvor der var mange flere mennesker end der egentlig var plads til. Vi ville gerne have haft muligheden fro selv a vælge om vi ville derned

Bekræftet køb : 2023-07-31


5 ud af 10

+
Vand rutsjebaner, underholdning i løbet af dagen af forskellige arrangecementer.
-
Personalet har mangel på service. De smilte ikke rigtig og var snerpet/sure.

Bekræftet køb : 2023-07-31


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 3,5/5 Renlighed

51% af gæsterne anbefaler

4381 bedømmelser
Meget godt
 
1412
Godt
 
1044
Middel
 
724
Mindre godt
 
558
Dårligt
 
643

5 nyeste bedømmelser

05-06-2024

af madelsker Ballerup, Danmark

For dårligt 🤬

Hvor skal jeg starte.... 1 VIP adgan ikke åben, selvom det står på Sunweb webside. 2 vores værelse havde kun 2 brugbare stikkontakter den ene på WC, resten sad halvejs ude af vægen. 3 der er svamp i lofter på badeværelset. 4 glas væg i badet utæt, så der er vand på hele gulvet. 5 minibar bliver ikke fyldt, det er en del af ultra all inclusive. 6 umuligt at komme i kontakt med customer relations (alt skal bookes der) da det endelig skete, fik vi kun løgne. 7 vi har været til receptionen ca 10 gange de første 3 dage med vores udfordringer, men de tager ingen ansvar. Først da vi kontaktede Sunweb, blev tilbudt andet værelse med samme problemer som punkt 2 og 3.

 
12-03-2024

af Tonniqs Skødstrup

Ikke godt nok

I sidste uge var jeg gæst på virginia familie resort på rhodos Denne uge skulle vi på 5 stjernet på . Men det var og er ikke en juhu oplevelse. Meget fornem udad til men mangler godt nok en del på vedligehold. Fint skal det være men ikke helt. Maden er uden de store varianter. Man bliver lukket ind i hold i en stor sal med meget støj. Man bestller noget og får det ikke og når man spørger hvor det bliver af får man en søforklaring om at ting er i stykker og personernw ikke forstår så godt engelsk. Hvorfor har de så med kunder at gøre. Så kan kun sige det er sidste gang vi sætter vores ben her. Trist afslutning på en ellers god 14 dags ferie med masser af dejlige mennesker. Som ligesom os Også synes det er det dårligste hotel vi har været på.

 
25-07-2023

af Henrik G

Lever ikke op til stjernerne

Når man har givet over 11.000kr pr.prs så forventer man liggestole til alle, hvilket slet ikke var muligt. Ingen udendørs servering med all inklusive - du skal gå indenfor og må ikke være våd. Havde aircondition men den kom aldrig under 27 g.

 
19-07-2023

af Bitten1970 Smørum, Danmark

Skønt hotel! Klart et besøg værd.

Vi har tilbragt en fantastisk uge på Rodos Palace - det kan kun anbefales herfra. Hot: Personalet: Alle er utroligt søde og servicemindede Værelset: Vores værelse var lidt ældre, men det var stort, og med et lækkert badeværelse med badekar og toilet, hvor alt virkede Rengøring: perfekt Faciliteter: Hotellet har så mange faciliteter som spa, wellness, fitness osv. Transfer: Nogle værelser ligger i lidt højere terræn, men der er gratis transfer til værelserne via golfvogne. De unge mænd, der kører dem er alletiders Morgenmad: flot morgenmadsbuffet uden kø og masser af siddepladser ude og inde Pool: den store pool er fin men der er mange mennesker. Der findes dog flere små lækre pools, som er meget lidt besøgt og roligt beliggende - kan klart anbefales Not: ja, nogle værelser og den store pool kunne måske godt tåle en update, men det betyder ikke noget i min bedømmelse af et skønt hotel. Vi vender meget gerne tilbage!

 
24-08-2022

af KasperFalke1999

En overraskende god ferie

Nu sidder folk som gerne vil på ferie til dette hotel og læser kun de negative anmeldelser, hvilket er ærgerligt. Vi havde som alle andre også læst anmeldelserne og blev automatisk en lille smule skræmt over vores kommende ophold, MEN jeg skal love for at vi fik en overraskende god ferie. Nu skal jeg fortælle jer, hvorfor. nr. 1: Vi ankommer til hotellet klokken 01:45 om natten og er sultne og tørstige, og da vi kommer op på værelset var der aftensmad og drikkevarer. WHAT??? det var alt for vildt. nr. 2: Restauranten havde det sædvanlige all-inclusive mad, men synes faktisk det var fint. Men det bedste ved restauranten var servicen, specielt tjenererne Theodosis og Nikos var absolut fantastiske - de huskede vores værelsesnummer og, hvilke drikkevarer som vi gerne ville have. Så de kom bare med det! undskyld mig, men det har jeg ALDRIG oplevet før, heller ikke i DK. nr.3: bartenderne i barerne: De kunne huske os og hvilke drinks vi kunne lide, så de lavede dem til os uden vi bad om det - det var fantastisk. Udover det var de bare utroligt smilende og rare. nr. 4 sidst men ikke mindst: ANIMATION-TEAMET - De her mennesker fortjener klart den største ros. Holdet blev ledet af manden selv Steffen, som var en absolut fornøjelse - en dansk mand som virkelig fokuserede på at skabe de bedste underholdningsaftner på hotellet, samt passede på hans hold og gæster. En anden dansk animator, en canadier, en tysker og en svensker som alle fortjener den største ros. Deres engegement og venlige personligheder gjorde det en fornøjelse bare at kigge på dem, snakke med dem, spille med dem og en masse andet. TAK FOR EN F****** FED FERIE RHODOS PALACE. Og tak til alle nævnte ovenover. Hvis folk bare for engangskyld ville kigge på andre en de dårlige anmeldelser, ville det være godt ;)