Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
6,4 ud af 10 baseret på 10 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
6,4 / 10
Rengøring
 
6,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
6,0 / 10
Mad og drikke
 
6,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
6,9 / 10
Service
 
5,9 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Udvalg all inclusive
-
De første to dage var hotellet presset på pladsen og generelt levede det absolut ikke op til vores forventninger. Det havde været rart med information om hvad vi kom ned til - et hotel hvor der var mange flere mennesker end der egentlig var plads til. Vi ville gerne have haft muligheden fro selv a vælge om vi ville derned

Bekræftet køb : 2023-07-31


5 ud af 10

+
Vand rutsjebaner, underholdning i løbet af dagen af forskellige arrangecementer.
-
Personalet har mangel på service. De smilte ikke rigtig og var snerpet/sure.

Bekræftet køb : 2023-07-31


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 3,5/5 Renlighed

51% af gæsterne anbefaler

4072 bedømmelser
Meget godt
 
1285
Godt
 
995
Middel
 
671
Mindre godt
 
526
Dårligt
 
595

5 nyeste bedømmelser

25-07-2023

af Henrik G

Lever ikke op til stjernerne

Når man har givet over 11.000kr pr.prs så forventer man liggestole til alle, hvilket slet ikke var muligt. Ingen udendørs servering med all inklusive - du skal gå indenfor og må ikke være våd. Havde aircondition men den kom aldrig under 27 g.

 
19-07-2023

af Bitten1970 Smørum, Danmark

Skønt hotel! Klart et besøg værd.

Vi har tilbragt en fantastisk uge på Rodos Palace - det kan kun anbefales herfra. Hot: Personalet: Alle er utroligt søde og servicemindede Værelset: Vores værelse var lidt ældre, men det var stort, og med et lækkert badeværelse med badekar og toilet, hvor alt virkede Rengøring: perfekt Faciliteter: Hotellet har så mange faciliteter som spa, wellness, fitness osv. Transfer: Nogle værelser ligger i lidt højere terræn, men der er gratis transfer til værelserne via golfvogne. De unge mænd, der kører dem er alletiders Morgenmad: flot morgenmadsbuffet uden kø og masser af siddepladser ude og inde Pool: den store pool er fin men der er mange mennesker. Der findes dog flere små lækre pools, som er meget lidt besøgt og roligt beliggende - kan klart anbefales Not: ja, nogle værelser og den store pool kunne måske godt tåle en update, men det betyder ikke noget i min bedømmelse af et skønt hotel. Vi vender meget gerne tilbage!

 
24-08-2022

af KasperFalke1999

En overraskende god ferie

Nu sidder folk som gerne vil på ferie til dette hotel og læser kun de negative anmeldelser, hvilket er ærgerligt. Vi havde som alle andre også læst anmeldelserne og blev automatisk en lille smule skræmt over vores kommende ophold, MEN jeg skal love for at vi fik en overraskende god ferie. Nu skal jeg fortælle jer, hvorfor. nr. 1: Vi ankommer til hotellet klokken 01:45 om natten og er sultne og tørstige, og da vi kommer op på værelset var der aftensmad og drikkevarer. WHAT??? det var alt for vildt. nr. 2: Restauranten havde det sædvanlige all-inclusive mad, men synes faktisk det var fint. Men det bedste ved restauranten var servicen, specielt tjenererne Theodosis og Nikos var absolut fantastiske - de huskede vores værelsesnummer og, hvilke drikkevarer som vi gerne ville have. Så de kom bare med det! undskyld mig, men det har jeg ALDRIG oplevet før, heller ikke i DK. nr.3: bartenderne i barerne: De kunne huske os og hvilke drinks vi kunne lide, så de lavede dem til os uden vi bad om det - det var fantastisk. Udover det var de bare utroligt smilende og rare. nr. 4 sidst men ikke mindst: ANIMATION-TEAMET - De her mennesker fortjener klart den største ros. Holdet blev ledet af manden selv Steffen, som var en absolut fornøjelse - en dansk mand som virkelig fokuserede på at skabe de bedste underholdningsaftner på hotellet, samt passede på hans hold og gæster. En anden dansk animator, en canadier, en tysker og en svensker som alle fortjener den største ros. Deres engegement og venlige personligheder gjorde det en fornøjelse bare at kigge på dem, snakke med dem, spille med dem og en masse andet. TAK FOR EN F****** FED FERIE RHODOS PALACE. Og tak til alle nævnte ovenover. Hvis folk bare for engangskyld ville kigge på andre en de dårlige anmeldelser, ville det være godt ;)

 
13-08-2022

af Gitte B Frederikshavn, Danmark

Rhodos

Stedet er udmærket hvis man finder det på tilbud. Ville under ingen omstændigheder give fuld pris! Det er slidt ned. Varm vand i hanerne, gode strande, men selve lejligheden trænger til renovering. Vi bor i nummer 3701 , rene håndklæder hver dag. søde rengørings personale. Der mangler et sted man kan handle ind til madlavning. Overpris ved de turist steder. De er ikke enige om hvilke priser de vil tage for mad😳🤣 Vi havde en god ferie, lidt for dyr 🙃

 
12-08-2022

af 246ped

Dårlig ledelse og hotel. Virkelig søde ansatte

Søde ansatte, men en dårlig ledelse, det virker som de kun tænker på at tjene penge. Vi havde “all incl.” men det var langt fra all incl. Hver aften måtte vi betale ekstra for at spise på terrassen og baren i poolområdet er ikke med i all incl. Vi kommer aldrig tilbage. Det viste dig endda at vi var så heldige at have fået renoverede værelser.