Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
6,5 ud af 10 baseret på 60 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
6,5 / 10
Rengøring
 
6,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
6,7 / 10
Mad og drikke
 
6,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
6,5 / 10
Service
 
7,0 / 10

Seneste anmeldelse


5 ud af 10

+
-
Vi ankom sent om natten (kl02) og fik ikke hjælp til at finde værelset. I dagtimerne blev gæster fulgt ned til værelset.

Bekræftet køb : 2023-10-02


9 ud af 10

+
Pool og servicen på hotellet
-

Bekræftet køb : 2023-10-01


5 ud af 10

+
Det udskårede frugt
-
Havde betalt for familie værelse med 2 ekstra senge. Fik en lille værelse med en ekstra seng. Påtalte det men de ville ikke lave det om da vi kun var 2 personer. Alt skulle betales kontant ved ankomst. De modtog ikke kreditkort. Voksne måtte ikke benytte vandland, da det sprøjtede for meget…..

Bekræftet køb : 2023-09-25


5 ud af 10

+
Pool og vandrutsjebaner
-
Vi fik værelse ved siden af receptionen da vi kom jeg var ude og klage 3 gange om natten pga meget larm der gjorde at vi med et barn ikke sov før kl 03:30 om natten. Dagen efter fik vi nyt værelse efter to dage melde jeg til receptionen at der kom vand ned fra loftet på toilettet så meget at vi ikke kunne have ting stående derude, det blev aldrig tjekket eller lavet. Der var så langt fra vores pool til pool baren hvor man kunne hente små glas vand at det ikke gav mening at hente drikkevarer så vi købte meget vand selv.

Bekræftet køb : 2023-09-06


5 ud af 10

+
Poolområdet
-
Vi havde betalt ekstra for et superior room, men den ene seng kunne man ikke sidde op i, så faldt man igennem og det var plastik/tisselagen på. Den ene sengelampe/stikkontakt virkede ikke. Skabet til køleskabet kunne ikke lukke, og så var værelset ikke større end standard til trods for det skulle være 4 kvm større. Standard værelserne have også bedre senge - så man skulle under ingen omstændigheder have bare ekstra for det værelse

Bekræftet køb : 2023-09-04


8 ud af 10

+
Børneunderholdningen
-
Morgenmaden som beskrevet ovenfor. Der var en elektriskbrand i teknikskakten der løb igennem vores ene værelse. De havde tydeligvis været opmærksomme på, at der havde været meget sort røg, men havde blot forsøgt at lufte ud uden af informere os omkring hændelsen. Vi måtte selv regne ud hvad der var sket, og kontakte personalet i receptionen som var helt klar over hvad der var hændt. Vi fik dog et nyt værelse uden den store diskussion, men det ville da have været rart, hvis de selv havde taget initiativet hertil. Børnene var lidt utrygge natten efter og som voksen tvivlene man da også lidt på sikkerheden - hvis det bare var “normalt”/ en mindre ting.

Bekræftet køb : 2023-09-04


2 ud af 10

+
Der var ingenting. Det værste hotel jeg nogensinde har været på
-
Ingen parasoller på hele hotellet. Alt for få liggestole. Hvis man endelig fandt nogle var de i stykker. Sodavand smagte af vand. Dårlig internet forbindelse.

Bekræftet køb : 2023-09-04


7 ud af 10

+
Tjernerne
-
Især rengøringen og poolvandet var meget koldt

Bekræftet køb : 2023-08-09


5 ud af 10

+
Tjernerne
-
Rengøringen og poolvandet var for koldt

Bekræftet køb : 2023-08-09


7 ud af 10

+
Pool området var dejligt
-
På vores billet stod der at vi havde familieværelse med pool udsigt .og et dobbelt . Vi fik to værelser der var ens . Vi klagede over vores familieværelse dagen efter . For det første havde vi bestilt familieværelse fordi vi havde vores søn på 27 år med . Vi fik at vide at der var en skillevæg , men det var der heller ikke . Vores udsigt fra familieværelset var til et stort træ ved tennisbanen hvor de smed alt de brugt møbler mm ud 😡De sagde at vi ikke kunne regne med at få det det stod på billetten .det kan jo ikke passe at vi har papir på det og det så ikke gælder . Når man bestiller en rejse hos jer hvor vi får papir på vores aftale , og vi så ikke kan regne ved det ,det er ikke okay .

Bekræftet køb : 2023-08-07


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3/5 Sted
  • 3,5/5 Værelser
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

44% af gæsterne anbefaler

1691 bedømmelser
Meget godt
 
647
Godt
 
403
Middel
 
304
Mindre godt
 
175
Dårligt
 
162

5 nyeste bedømmelser

13-10-2023

af Rikke J

Kommer ikke på det hotel igen

Hotellet er ikke 4 stjerner værd. Det er et sminket lig og trænger til den helt store renovering. De har 5 pools, men kun 1 poolbar, så lang gåtur hver gang man skulle hente noget. Børnene falder ved rutsjebanerne pga gamle og slidte måtter. Knækkede/glatte fliser mange steder De samme retter hver dag, dog fredag var der græsk aften. Samme underholdning stor set hver aften. Ligger i et frygtelig beskidt område og gåturen til selve byen, er præget af grøfter og vejkanter, hvor der flyder med affald

 
13-10-2023

af j_rgenc138 Vestbjerg, Danmark

Hotellet er placeret i rolige omgivelser. Tæt på en lille by cirka 1500 meter. Et hotel, man gerne besøger igen.

En meget venlig modtagelse. Vi boede på hotellet syv nætter. Maden vor god og varieret. Værelserne vi blev tildelt, var på 1. sal med balkon, med udsigt pool, de flotte bjerge og havet, helt perfekt. Vi kan anbefale dette hotel, hvis man ønsker en god service, god mad i hotellets restaurant, samt et venligt og imødekommende personale, som altid var klar, hvis man havde spørgsmål. Rengøring var god.

 
09-10-2023

af tina a

Forfærdelig

Hotellet er slidt og trænger i den grad til renovering. Vi var der med Bravo Tours i sidste uge og det var under alt kritik. Værelserne var mega lydte og hele natten igennem kunne aircondition høres som en dryppen inde i væggen. Der blev ikke gjort rent på værelset hele ugen og vi fik ikke skiftet sengelinned og håndklæder en eneste gang. Pool områderne er ok. Liggestolene er ikke af nyere dato og kunne bruge servicetjek. Maden i buffeten er kedeligt. Udvalget næsten det samme hver dag. Der serveres kun margarine til morgenmaden (føj). Der blev bagt pizzaer hver dag men hvis ikke du bare skulle have en oste pizza skulle man være deri første halvdel af åbningstiden. Drikkevarerne var fortyndet og smagte ikke godt. Vælger aldrig dette hotel igen

 
30-09-2023

af Charlotte F

Ualmindelig forfærdelig

Dette hotel er bestemt ikk 4 stjerner OVERHOVEDET ikk i nærheden Der er så mange ting at jeg ikk ved hvor jeg skal starte😳 Hotellet er ekstrem lydt Der er musik til langt ud på natten samt larm på gangene Og personalet gør intet Service er dårlig Poolbar er absolut elendig Kun tyndt øl og det lokale rød/hvid vin som smager absurd dårligt Intet andet kan fåes Deres såkaldte ALL Invlusive er så ringe Maden samme hverdag meget lidt variation Der kunne nævnes mere men ikk nødvendigt I det hele taget så skal man holde sig langt væk medmindre man vil ha en dårlig ferie Brian Danmark

 
18-09-2023

af Susie J

Fantastisk ferie

Dejligt hotel, meget servicerende personale og en virkelig fantastisk overtjener. Hotellet er ældre og man kan da se at pools er af ældre dato men rene og pæne. Der er varierende mad i buffeten, der er ikke det store udvalg i pool baren, men der er det ungerne vil have= pommes frites, burgere og nuggets.