Daluz Boutique Hotel

Daluz Boutique Hotel, der ligger i byen Psathaki få kilometer uden for Preveza, er et stilfuldt hotel med et dejligt poolområde i haven. Her bor du i moderne indrettede værelser og med gåafstand til havet.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Deluxe-værelser for 2 personer. Familie-værelser i etage for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Dejlig åben restaurant ud til poolen med venlig og imødekommende personale. Rigtig dejligt at poo...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 700 m
Til centrum: 3,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

I hotellets have er der et indbydende poolområde med pool og separat børnepool. Solstole, parasoller og poolhåndklæder kan lånes.

Restauranten, der ligger nær poolen, serverer hovedsageligt retter fra det græske køkken. Her kan du indtage dine måltider udenfor i de dejlige omgivelser. For en kold drink i løbet af dagen eller en drink efter et måltid er et besøg i hotellets loungebar et must.

Gratis wifi på hele hotellet. Receptionen er åben fra tidlig morgen til sen aften. Hotellet består af tre bygninger placeret i haven.

Omkring 700 meter til havet og knap 3,5 kilometer til det historiske centrum af Preveza. Der er meget at opleve i denne del af Grækenland. Lej evt. en bil og besøg en af Lefkas' magiske badebugter. Det er mindre end 40 km dertil.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Preveza

Dioni Boutique Hotel

Dioni Boutique Hotel ligger i Preveza midt i den naturskønne region Epirus. Her bor du i hjertet af byen, og efter morgenmaden på tagterrassen kan du slappe af ved poolen, inden du låner en cykel og tager på opdagelse.

Preveza City Comfort hotel

Preveza City Comfort Hotel er et lyst og stilfuldt hotel i hjertet af Preveza, tæt på den gamle bydel. Området omkring hotellet byder på et bredt udvalg af butikker, og ind i mellem kan du gå en tur til Kyani Akti-stranden for at tage en dejlig svømmetur.