rejsemål

Kalamata byder på den skønneste blanding af dejlig strandferie kombineret med en hyggelig bymidte . Her er trendy butikker og hyggelige torve med caféer og taverner. I de mange butikker inde i byen kan du købe oliven, krydderier og andre produkter, som området er kendt for.

Læs mere om Kalamata 1 hoteller

En rejse til Kardamili er et perfekt valg for dig, der både vil tage det roligt og have tid til at opdage så meget som muligt på ferien. Langs byens hovedgade ligger taverner og caféer på rad og række, Taygetos-bjerget er en gåtur væk, og Kalamatas storbypuls er kun en kort køretur væk.

Læs mere om Kardamili 7 hoteller

Oplev Oplev Skafidia, en hyggelig by på den Ioniske kyst på fastlandet i det sydvestlige Grækenland. Nyd gyldengule strande, turkisblåt vand og magiske solnedgange.

Læs mere om Skafidia 1 hoteller

Stoupa er en charmerende lille by på Peloponnes-halvøen, og her venter smukke og rolige dage. Byen har to dejlige sandstrande og en livlig strandpromenade fyldt med butikker og taverner. Nærheden til Kalamata giver dig mulighed for nemt at blande sol og bad med en storbyferie. I Stoupa og Peloponnes...

Læs mere om Stoupa og Agios Nikolaos 9 hoteller