Værelsestyper

1-værelses lejligheder

Rummelige og charmerende 1-værelses lejligheder med dobbeltseng eller to separate senge. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Nogle lejligheder har ovn og nogle har mikroovn. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Loftvifte. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon.

Antal personer: 1-3 personer.

1-værelses superior lejligheder

Rummelige og pæne 1-værelses superior lejligheder med dobbeltseng eller to separate senge. Ekstraopredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Nogle lejligheder har ovn og nogle har mikroovn. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Loftvifte. Hårtørrer. Massagebruser og toilet. Balkon.

Antal personer: 1-3 personer.

3-værelses lejligheder i etage

3-værelses lejlighederne i etage med opholdsrum og minikøkken på nedre plan og et soveværelse og badeværelse på øvre plan. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Nogle lejligheder har ovn og nogle har mikroovn. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Loftvifte. Hårtørrer. Jacuzzi og toilet. Balkon.

Antal personer: 2-6 personer.