1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med balkon i forskellige stilarter og designs. Kombineret soveværelse med minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen. Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer i lejligheden.

Antal personer: 1-3 personer.

1-værelses lejlighed i nedsænket stueplan

1-værelses lejligheder i nedsænket stueplan med balkon eller terrasse. Lejlighederne har forskellige stilarter og designs. Kombineret soveværelse med minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen. Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer i lejligheden.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejlighed i nedsænket plan

2-værelses lejligheder i nedsænket stueplan med balkon eller terrasse. Lejlighederne har forskellige stilarter og designs. Soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i to sovesofaer. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 6 gange om ugen. Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer i lejligheden.

Antal personer: 1-4 personer.