Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

91% af gæsterne anbefaler

382 bedømmelser
Meget godt
 
256
Godt
 
95
Middel
 
22
Mindre godt
 
3
Dårligt
 
6

5 nyeste bedømmelser

14-10-2019

af susanne c Regstrup, Danmark

Stille og rolig (uden for sæsonen)

Dejligt lejligheds hotel i udkanten af Naxos by, med nem adgang til supermarked, strand og spisesteder. De ældste værelser kan godt trænge til en overhaling, men fælles arealer er ok. Venlig og servicemindet personale. Rengøring helt ok. Morgenmaden (som ikke er indeholdt i prisen) er mere end ok, det var alt hvad hjertet kunne ønske.

 
21-09-2017

af leif j Vordingborg, Danmark

Pænt hotel med god beliggenhed i forhold til Naxos By`s centrum og en dejlig badestrand

Pæne værelser med en rigtig god rengøring. Et rigtigt sødt og hjælpsomt Værtspar, som dagligt spørger ind til ens velbefindende. En dejlig pool med tilhørende Bar.Tæt ved (500 meter) byens største Supermarked.Et hotel, som absolut kan anbefales!

 
19-07-2016

af Albrecco Maiori, Italien

Nyrenoveret fint familie hotel

På hotellet her er værelserne omkring poolen nyrenoveret i lækker stil. Hotellets bolig ved siden af er fra hotellets opfindelse men stadig meget fine og hyggelige. Poolen er fint og dyb, ikke optimal til småbørn. Beliggenheden er skøn, i den rolige del af byen, kun et stenkast fra standen.

 
14-07-2016

af Robertsvensson Århus, Danmark

Nyrenoverede og lækre værelser belliggende perfekt i Naxos by

Værelserne er store og nyrenoverede i en rigtig flot stil. Beliggenheden er perfekt med mange gode restauranter i nærheden, samt den dejlige strand i gåafstand. Børnene elskede den dybe pool og morgenmaden er virkelig lækker med et rigt udvalg. Hotellet ligger i en rolig del af byen og vi nød virkelig vores ophold.

 
14-07-2015

af 842elisabeths Skovlunde, Danmark

Hyggeligt og velfungerende hotel nær stranden

Lejligheden var fin, men sengene var lidt hårde, og badeværelset manglede opbevaringsskabe. Køkkenet var meget sparsomt udstyret. Fint fungerende aircondition. Dejlig balkon. Venlig vært, der taler udmærket engelsk. Fin morgenmad. Lille poolområde. Perfekt beliggenhed nær stranden og restauranter og shopping.