Bedømmelse af Alkyoni Beach

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,7 ud af 10 baseret på 60 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,7 / 10
Rengøring
 
8,6 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mad og drikke
 
7,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,8 / 10
Service
 
8,5 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Rent og pænt og venligt personale.
-
Brusenichen var meget lille og der var ingen krog til bruseren. Badeværelset blev meget vådt da håndvasken også var meget lille. Juice i stedet for saftevand.

Bekræftet køb : 2019-09-21


8 ud af 10

+
Det var nu 2.år i træk at jeg havde fornøjelsen af og bo på Alkyoni Beach, og vender med glæde også tilbage en anden gang
-

Bekræftet køb : 2019-09-14


5 ud af 10

+
Beliggenheden
-
Dette er ikke et 4 * hotel, service med f.eks. afrydning dette var ren cafeteria afrydning d.v.s. det skulle man selv gøre ??? PÅ et 4* hotel ??? Morgen var meget ensformig, afveksling ville være på sin plads, for et 4* hotel.

Bekræftet køb : 2019-08-24


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-08-10


10 ud af 10

+
Nära strand och Naxos by
-

Bekræftet køb : 2019-06-29


9 ud af 10

+
Beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2019-06-22


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-06-15


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

78% af gæsterne anbefaler

264 bedømmelser
Meget godt
 
101
Godt
 
113
Middel
 
35
Mindre godt
 
11
Dårligt
 
4

5 nyeste bedømmelser

21-07-2016

Indlæg af Hentkri Århus, Danmark

Autentisk græsk hotel

Lækkert hotel med lækker pool og meget tæt på stranden. Hotellet har en hyggelig atmosfære og et meget venligt og hjælpsomt personale. Der er en god restaurant og poolbar på hotellet. Alt i alt et super lækkert sted som vi varmt kan anbefale.

 
21-06-2015

Indlæg af Zigga2 Humlebæk, Danmark

En lille perle

Boede på Alkyoni Beach Hotel i en uge her i starten af juni. Blev meget positivt overrasket - for hotellet har stil uden at gå på kompromis med den græske stil - meget smagsfuldt indrettet. Ønskede et værelse med udsigt til havet, men det krævede en opdatering til superior værelse og det havde jeg ikke betalt for - i stedet fik jeg et værelse på 1. etage hvor der var den flotteste udsigt til havet fra begge mine balkoner. Jeg har rejst meget i Grækenland, men må sige at på Alkyoni fik jeg den bedste morgen buffet - forskelligt brød, ost, hjemmelavet marmelader, honning, yoghurt, frugt, grønt, æg i mange forskellige variationer og så de søde kager - der manglede intet. Der var rent og pænt overalt, sengene havde gode madrasser, der var varmt vand og en god bruser og for dem der ikke ville bevæge de 200 m ned til stranden - var det en flot pool - men ellers lå hotellet i en skøn palmehave og det sidste hotel på stranden, hvilket gjorde der ikke var overendt og der var stille og roligt. Desværre var der støj fra pool baren de fleste aftener efter kl. 23 og det selv om der kun sad ganske få mennesker - en aften gik jeg derned og bad dem skrue ned - hvilket hun straks gjorde - men det ødelagde noget af det skønne afslappende stemning - det er ok man spiller lavt - men her var der virkeligt drøn på! - Så det bliver kun til 4 prikker.

 
16-08-2014

Indlæg af 282erikp

location location location

virkelig skønt hotel, med den mest fantastiske beliggenhed lige ned til stranden. Virkelig fine relativt nyindrettede værelser, med skønne små terasser. Fin pool område og dejlig lounge-bar. Ligger i gå afstand til byen, men lidt væk fra det mest turistede strand områder. Naxos by er fin at udforske og stranden er fin, selvom man kan finde skønnere strande på Naxos. Men ikke så tæt på byen. anbefales

 
03-08-2013

Indlæg af tagen2013 Vojens, Danmark

Anbefales

Dejligt hotel med rigtig god beliggenhed og afslappende stemning på st.George stranden(græsk Charme).Personalet er meget venligt og hjælpsom.Man føler sig virkelig velkommen. Værelserne varierer er rene og pæne,men mail omkring ønsker og de vil gøre hvad de kan for at hjælpe.Der er udsigt over poolen og delvis eller fuld havudsigt fra de fleste værelser. Området og poolen er rent og pænt. nyd solnedgangen med en god drink i poolbaren

 
17-07-2021

Indlæg af kristoffiuk London, Storbritannien

Fantastic and underrated hotel

We just spent 7 nights here and having stayed at some of the best hotels around the world, we were pleasantly surprised! We booked a junior suite which had a lovely and private balcony overlooking the pool with ocean views. The room was modern, beautifully decorated and very clean. The staff are to be commended at how lovely and welcoming they all are. This hotel has a boutique feel to it and is great value for money. A short walk along the beach will get you to Naxos town and many restaurants, bars and shops. The breakfast was simple but nice and lunch/dinner were also good. The pool bar served really great cocktails. If we were to suggest improvements, another mirror in our room would have been helpful and we would have liked a better selection of wine at the hotel restaurant (as opposed to just house wine which we didn't rate). That said, this place is an absolute gem and the service and location are brilliant. Highly recommend!