Alkyoni Beach

  • • Skøn græsk atmosfære
  • • Nær St. George-stranden
  • • Tilkøb halvpension

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

At bo 30 meter fra en skøn strand har sine klare fordele. Her behøver du blot at hoppe i badetøjet, slynge håndklædet over skulderen, og så er du halvvejs til en skøn dukkert. Der er endnu kortere til hotellets pool, hvor du kan slappe af i en solstol og bare nyde feriedagene. Vores gæster har også været glade for beliggenheden nær Naxos by og det hyggelige personale på hotellet.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Superior-værelser for 2-3 personer. Junior-suiter for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

8,5 ud af 10
Baseret på 4 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 30 m
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Alkyoni Beach er et meget hyggeligt hotel i typisk græsk stil. Beliggende ved St. George-stranden i rolige omgivelser. Poolområde med solstole og snackbar.

Stationær computer med internet i receptionen kan bruges gratis. Gratis wifi i receptionen. Deponering i receptionen mod betaling. Nær centrum og havnepromenaden med taverner og shopping.

Måltider

Enkel morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg.

Værd at vide

Receptionen er åben fra morgen til aften.

Læs mere om transfer til/fra Naxos inden du booker din rejse.

Alle hoteller i Naxos by

Spiros

Hotel Spiros er et hyggeligt og familiært lejlighedshotel med et afslappende poolområde. Nyd ferielivet ved hotelpoolen eller gå den korte tur til den skønne St. George strand, hvor det dejlige badevand venter. Du bor ikke langt fra centrum med shopping og restauranter.

Asteria

Hotel Asteria byder på en perfekt beliggenhed lige ved stranden. Her bor du i dobbeltværelser og nyder din morgenmad på hotellets terrasse med den skønneste havudsigt. Naxos by ligger kun en kort gåtur væk, hvor der ligger hyggelige taverner.

Naxos Resort

På Naxos Resort bor du på et godt og moderne hotel lige ved sandstranden Sankt George og Naxos by i rolige omgivelser. Ved poolområdet der er værdsat af vores gæster, er der solstole og parasoller.

Naxos Beach

Hotel Naxos Beach passer perfekt til dig, der vil nyde afslappende dage i solen. Når tiden kommer til en svalende dukkert, så bestemmer du selv, om det skal være i den dejlige pool eller i det skønne hav. Der er kun en kort gåtur til Naxos’ hyggelige centrum med strandpromenade, taverner og butikker.

Naxos Holidays

Naxos Holidays er præcis som et Grækenlands hotel skal være med fine hvide stenhuse, som omringer en hyggelig pool. De skønne omgivelser får dig hurtigt i feriestemning og poolområdet bliver hurtigt samlingsstedet.

Aeolis (Naxos)

På Aeolis bor du på et lille hotel nær alt, hvad Naxos by har at tilbyde; byliv, restauranter og shopping. Hvis du ikke er til poolen, ligger der en dejlig strand lige ved hotellet.

Blue Sky (Naxos)

Blue Sky er et hotel som passer perfekt til dig som ønsker at være tæt på stranden om dagen og Naxos by med restauranter og forlystelsesliv om aftenen. Hotellet lejligheder er af varierende størrelse og indrettet med lyse møbler.