Madoplevelser på Limnos

På Limnos kan du nyde ægte græsk mad som grækerne selv elsker det. Meget af maden på Limnos produceres også på øen. Her kan du lære mere om det græske køkken.

Raratonga Beach bar Tilbring en dag ved Agios Ioannis-stranden og Beach bar Raratonga

Raratonga Beach Bar

I Agios Ioannis, et par kilometer nord for Myrina, ligger den populære strandbar Raratonga Beach Bar. Strandbaren, som har en imødekommende atmosfære og venligt personale, ligger på en bakke ovenfor stranden og har en menu bestående af mere simple retter som club sandwich og toasts. Hvis du køber i strandbaren, er solstole og parasoller på stranden gratis.


Barbounaki 

Barbounaki er en fiskerestaurant, der også ligger i Agios Ioannis. Slå dig ned direkte ved havet, eller måske under klipperne og nyd veltilberedte retter og god betjening.


Romeo

Nedenfor det venetianske slot, lige ved siden af ​​en klassisk blå, hvid kirke og med havet som nærmeste nabo, ligger den fine restaurant Romeo. Her serveres mad med råvarer produceret på øen.

 Grækerne holder selv ferie på Limnos, og det mærkes på de lokale menuer

Barer langs med havet

Ved Richa Nera-stranden er der flere strandtaverner og barer, der er populære i løbet af dagen. Køber du frokost og drikkevarer fra baren, er solstole og parasoller inkluderet. Og hvis du fortsætter langs vandet mod Myrina, så er der flere barer og restauranter i kø langs kajen, som er mere populære om aftenen. Sæt dig ned i en taverna eller bar og nyd udsigten samt god mad og drikke.

Og charmerende restauranter i Myrinas havn

Fortsætter du at gå gennem Myrina, kommer du til havnen og den ældre del af byen. Her er der en række fisketaverner at vælge imellem. Når du spiser her, har du udsigt til både den lille lystbådehavn og den større havn, hvor færger fra fastlandet lægger til. Meget hyggeligt!

Restaurant Μπερεκέτι skiller sig ud fra mængden, da den serverer traditionel meze, med fokus på fisk, fordi den ligger i havnen, og med de allerbedste råvarer. Et perfekt valg, hvis du vil have en lidt hyggeligere middag på en restaurant med rigtig god service.

Besøg en vingård under ferien på Limnos

Vin fra Limnos

Limnos har anerkendt god kvalitet af vin, og her er mange vinmarker og flere gode vinproducenter. Den vulkanske jord på den vestlige halvø giver vinen en fin note af dens mineraler. Flere af producenterne tager også imod besøgende til visning og smagning.

Udforsk vinen fra Limnos og smag på de bedste sorter, øen har at byde på - tag med på en aften i vinens tegn.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Limnos, find og book en rejse til Lefkas eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips for Limnos

Her finder du vores bedste tips til de bedste restauranter, fineste strande, bedste aktiviteter og meget mere!

Se alle vores rejsetips for Limnos

Limnos

  • Uberørt og autentisk
  • Smukke strande
  • Perfekte sports- og træningsmuligheder
Læs mere om Limnos

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her