1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med balkon og havudsigt. Soveværelse kombineret med minikøkken. En dobbeltseng. Minikøkken med kogeplader, køleskab, opvaskemaskine, mikroovn og enkelt køkkenudstyr. Nespressomaskine - seks kapsler indgår. Gratis wifi, aircondition og deponering. Vaskemaskine og tøjdamper. Der medfølger vaskemiddel og opvaskemiddel til maskinerne. Tv med internationale kanaler og Netflix. Badekåber og tøfler. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon og havudsigt.

Værelsesstørrelse: Ca. 26 kvm.
Antal personer: 2 personer.

1-værelses lejlighed i etage

1-værelses lejligheder i etage med balkon og havudsigt. På nedre plan findes kombineret opholdsrum og minikøkken og badeværelse. En trappe op findes hems med dobbeltseng. Minikøkken med kogeplader, køleskab, opvaskemaskine, mikroovn og enkelt køkkenudstyr. Nespressomaskine - seks kapsler indgår. Vaskemaskine og tøjdamper. Der medfølger vaskemiddel og opvaskemiddel til maskinerne. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler og Netflix. Badekåber og tøfler. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 43 kvm.
Antal personer: 2 personer eller 2-4 personer.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med balkon og havudsigt. Et soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken. En dobbeltseng. Minikøkken med kogeplader, køleskab, opvaskemaskine, vaskemaskine, mikroovn og enkelt køkkenudstyr. Nespressomaskine - seks kapsler indgår. Vaskemaskine og tøjdamper. Der medfølger vaskemiddel og opvaskemiddel til maskinerne. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler og Netflix. Badekåber og tøfler. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 45 eller 52 kvm.
Antal personer: 2 personer eller 2-4 personer.