Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,5 ud af 10 baseret på 97 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
8,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,4 / 10
Mad og drikke
 
6,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,3 / 10
Service
 
8,2 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Venligt personale
-
Der lugtede forfærdeligt af kloak på værelset Samt der kunne godt være en service vogn til baggagen , når man skulle op af en så stejl bakke inden sin bolig

Bekræftet køb : 2023-10-08


10 ud af 10

+
Udsigten. Stille og roligt.
-
Det var problemer når vi kom. De havde ikke vores booking /navne og de sagde at det var en fejl at vi var booket til et andet panorama hotell i Plomari som ikke var rigtigt. Vi skulle vente en time ibdtil vi fik et værelse.

Bekræftet køb : 2023-10-01


10 ud af 10

+
Beliggenhed og fantastisk ro
-
Bedre menukort

Bekræftet køb : 2023-10-01


8 ud af 10

+
Skøn beliggenhed lidt oppe med dejlige altaner og god udsigt, da vi boede lidt højt. Og der var rent og pænt overalt.
-
Bedre morgenmad. Frisk brød og gerne noget scrambled egg og bacon eller lignende.

Bekræftet køb : 2023-10-01


8 ud af 10

+
Velvedligeholdt - rent og pænt - god beliggenhed og udsigt
-
Morgenmaden var kedelig og Wifi virkede ikke

Bekræftet køb : 2023-10-01


8 ud af 10

+
Udsigten og den fredelige beliggenhed. Hotellet lå også tæt ved den bedste del af stranden i Petra.
-
Skift af håndklæder og sengetøj. Stolene på altanen var ubekvemme, at sidde i. Vi løste problemet, ved at lægge tæpper i stolene.

Bekræftet køb : 2023-09-17


10 ud af 10

+
Stemning, udsigt og ro.
-
Bakken op til værelset var stejlere end forventet.

Bekræftet køb : 2023-09-03


8 ud af 10

+
Vi havde en fantastisk udsigt. Pool området var godt.
-
Vi havde en af de øverste værelser som lå oppe af en meget stejl bakke, der næsten tog livet af en når man skulle op. Det kunne have været dejligt hvis der var mulighed for lidt morgenmad og en kop kaffe på afrejsedagen. Vi skulle med bussen kl 7.20. Hotellet kunne evt have smurt en bolle og juice som man kunne have taget med.

Bekræftet køb : 2023-09-03


8 ud af 10

+
Udsigten fra værelserne.
-
Der blev ikke gjort nok ud af at vise gæsterne hen til deres værelser. Næsten alle gæster skal op af en meget stejl bakke til otte huse med værelserne i. Det var lidt en udfordring. Men personalet stod for forden af bakken og sagde bare kan du se den sti der, den skal du ned ad. I stedet for at gå en tur med op ad bakken. Dette var bare et eksempel, generelt havde man ikke følelsen af, at de var meget for at yde service.

Bekræftet køb : 2023-08-27


9 ud af 10

+
Poolen
-
Ingen brugbar wifi

Bekræftet køb : 2023-08-27


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

88% af gæsterne anbefaler

272 bedømmelser
Meget godt
 
150
Godt
 
88
Middel
 
25
Mindre godt
 
8
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

30-08-2022

af 626iane København, Danmark

Hyggeligt

Var her med sønnen på 16 måneder. Faktisk rigtigt hyggeligt hotel. Lidt væk vejen så dejligt stille. Det ligger op af en skråning, så super udsigt jo højere op du bor. Men også en stejl vej at gå op af, med en klapvogn. Der er selvfølgelig også trapper. Men der er en lille udfordring ved at bo her samt et punkt de kan gøre bedre. Det sidste først og det er morden maden. Den er ikke indbydende. Den har alt men kvaliteten er ikke noget at juble over. Skive ost uden nogen smag, div. Pølser og skinke uden smag. Stort set ingen frugt og tynd juice. Udfordringen er, at de lukker deres restaurant kl 16.00. Så er du typen som foretrækker at være på hotellet hele tiden, så er dette ikke hotellet for dig. Elsker du derimod at spise på nye restauranter hele tiden, så er dette perfekt. Og set tilbage på morgenmaden, går man ikke glib af noget.

 
18-09-2015

af Helle W Nivå, Danmark

fantastisk hotel

Super beliggenhed i rolige omgivelser i gå afstand fra Petra. Hotellet drives af en dejlig familie, hvor sønnerne er ved at overtage. De dyrker selv alle grøntsager. Søde og rare mennesker. Dejlige værelser, skøn udsigt, top rengøring, fin resturant på hotellet. Meget fint pool område uden larmende musak.

 
24-08-2015

af tj0755 Hellerup, Danmark

Flot udsigt fra de bagerste boliger.

Hotellets område og pool er flot og rent. En imponerende udsigt over bjerge og havet, fra de bagerste boliger.Men det kræver sit, at kommer derop. :-) så hvis man er gangbesværet, skal man ikke vælge dem. Vi måtte bytte værelse 1 gang, da der stod et stort træ foran altanen, så vi ikke havde den betalte havudsigt. De ville så komme op og klippe nogle grene af, det afslog vi. Enkelt værelse med meget kedelig belysning. 15" tv siddende i et hjørne oppe under loftet. Husk kikkert :-) Der var 3 kanaler. 2 græske og 1 nyheds kanal. Rengøringen var meget ringe. Vi havde mange edderkopper i spind ( 7 stk ), siddende i flere dage før de blev fjernet. Og kun fordi vi bad rejsebureauet om at kontakte hotellet, bla. fordi vi havde myre på vores værelse. :-( Vi vågnede midt om natten, da den ene seng var fyldt med myrer. Heldigvis var der en ekstra seng på værelset, som vi så kunne bruge den nat. Der måtte så sprøjtes på værelset. De var over alt, på spisebordet og i køleskabet, da det ikke kunne lukkes helt. Så vi måtte smide alt slik og chokolade ud, da der var myre i. Og vi turde ikke købe mere, da det måske ville tiltrække dem igen. Altanen blev ikke fejet i den uge. Der er gulvtæppe på og det bliver kun fejet. De satte hængelås på te køkkenet og hvis den skulle tages af kostede det 10 euro OM DAGEN. Ja om dagen. Vi sagde at vi bare ville koge vand til kaffen, men det var de ligeglade med. Der var ikke te køkken med i vores billet,sagde de. Onsdag morgen lagde vi vores håndklæder til vask på gulvet i badeværelset, da de var beskidte. Det viste sig desværre , at vi først ville få håndklæder igen om søndagen . Det var den dag vi skulle rejse hjem. :-( Men vi kunne da bare betale for at få dem skiftet, sagde de. :-( Vi kontaktede rejsebureauet, og der lå så 2 stk da vi kom fra stranden torsdag eftermiddag. Men osse der fik vi en diskussion med dem. De mente godt man kunne bruge et håndklæde i 5 dage, det gjorde han. Da vi forlod hotellet søndag formiddag, lå håndklæderne stadigvæk på gulvet i badeværelset. Det er en MEGET simpel morgenmad. Franskbrød, ost, kødpølse, skinke og marmelade. Yoghurt med musli,hårdkogt æg,lidt frugt og sandkage. Te og kaffe og saftevand.

 
12-06-2015

af Ilselh Gentofte, Danmark

Dejligt hotel i naturskønne omgivelser

Et hotel hvor du bor dejligt I naturskønne omgivelser og i gå afstand til Petra by.Hotellet er meget velholdt,rent og med skøn udsigt.Søde mennesker der ejer stedet,som gerne hjælper hvis der er brug for det.

 
02-06-2015

af kjehnen Ry, Danmark

Lever op til sit navn

Lige kommet hjem efter en uge på Panorama. Det er et godt hotel. Plusser -De fleste lejligheder har en virkelig flot udsigt, noget vi holder rigtig meget af. -Meget pænt og velholdt, både inde og ude. -Flink og hjælpsom personale. -God morgenmad, pålæg, ost, æg, mysli, yoghurt, kager, ok kaffe, marmelade, osv. ikke noget at klage over. -dejlig pool med god plads og mange solsenge. Minusser -Absolut ingen køkkenredskaber udover 2 glas. -Et køleskab det er alt for lille. Et rigtig godt sted, og vi vil gerne komme tilbage, men vi vil gerne selv lave en kop kaffe og en mellemmad og derfor vil vi nok finde noget andet. Men for dem der bare vil købe sig til det hele er hotellet perfekt. Vi havde en lille vandkoger med, så eftermiddags kaffen kunne klares. Sådan kan man også gøre det.