Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,1 ud af 10 baseret på 98 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,1 / 10
Rengøring
 
7,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mad og drikke
 
6,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,1 / 10
Service
 
8,1 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Beliggenheden og udsigten
-

Bekræftet køb : 2022-10-02


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-09-25


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-09-18


9 ud af 10

+
I møde kommende personale, beliggende
-

Bekræftet køb : 2022-09-11


10 ud af 10

+
Beliggenhed og udsigt og venligt personale
-

Bekræftet køb : 2022-09-11


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-09-04


10 ud af 10

+
Godt personale
-

Bekræftet køb : 2022-09-04


8 ud af 10

+
Dejlig atmosfære og venlighed
-

Bekræftet køb : 2022-08-28


8 ud af 10

+
Udsigten var simpelthen så smukt - det lå virkelig godt i forhold til resten af byen, lidt ude så der ikke var larm, men heller ikke for langt væk.
-

Bekræftet køb : 2022-08-21


5 ud af 10

+
-
Syntes at beskrivelse af hotellet var mere indbydende end hotellet var. Ingen mad på hotellet efter kl 16 helt uhørt efter min mening og en stigning g op til værelset som en ældre ikke kunne klare x flere pr dag

Bekræftet køb : 2022-08-21


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

88% af gæsterne anbefaler

250 bedømmelser
Meget godt
 
136
Godt
 
83
Middel
 
23
Mindre godt
 
7
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

30-08-2022

af 626iane København, Danmark

Hyggeligt

Var her med sønnen på 16 måneder. Faktisk rigtigt hyggeligt hotel. Lidt væk vejen så dejligt stille. Det ligger op af en skråning, så super udsigt jo højere op du bor. Men også en stejl vej at gå op af, med en klapvogn. Der er selvfølgelig også trapper. Men der er en lille udfordring ved at bo her samt et punkt de kan gøre bedre. Det sidste først og det er morden maden. Den er ikke indbydende. Den har alt men kvaliteten er ikke noget at juble over. Skive ost uden nogen smag, div. Pølser og skinke uden smag. Stort set ingen frugt og tynd juice. Udfordringen er, at de lukker deres restaurant kl 16.00. Så er du typen som foretrækker at være på hotellet hele tiden, så er dette ikke hotellet for dig. Elsker du derimod at spise på nye restauranter hele tiden, så er dette perfekt. Og set tilbage på morgenmaden, går man ikke glib af noget.

 
18-09-2015

af Helle W Nivå, Danmark

fantastisk hotel

Super beliggenhed i rolige omgivelser i gå afstand fra Petra. Hotellet drives af en dejlig familie, hvor sønnerne er ved at overtage. De dyrker selv alle grøntsager. Søde og rare mennesker. Dejlige værelser, skøn udsigt, top rengøring, fin resturant på hotellet. Meget fint pool område uden larmende musak.

 
24-08-2015

af tj0755 Hellerup, Danmark

Flot udsigt fra de bagerste boliger.

Hotellets område og pool er flot og rent. En imponerende udsigt over bjerge og havet, fra de bagerste boliger.Men det kræver sit, at kommer derop. :-) så hvis man er gangbesværet, skal man ikke vælge dem. Vi måtte bytte værelse 1 gang, da der stod et stort træ foran altanen, så vi ikke havde den betalte havudsigt. De ville så komme op og klippe nogle grene af, det afslog vi. Enkelt værelse med meget kedelig belysning. 15" tv siddende i et hjørne oppe under loftet. Husk kikkert :-) Der var 3 kanaler. 2 græske og 1 nyheds kanal. Rengøringen var meget ringe. Vi havde mange edderkopper i spind ( 7 stk ), siddende i flere dage før de blev fjernet. Og kun fordi vi bad rejsebureauet om at kontakte hotellet, bla. fordi vi havde myre på vores værelse. :-( Vi vågnede midt om natten, da den ene seng var fyldt med myrer. Heldigvis var der en ekstra seng på værelset, som vi så kunne bruge den nat. Der måtte så sprøjtes på værelset. De var over alt, på spisebordet og i køleskabet, da det ikke kunne lukkes helt. Så vi måtte smide alt slik og chokolade ud, da der var myre i. Og vi turde ikke købe mere, da det måske ville tiltrække dem igen. Altanen blev ikke fejet i den uge. Der er gulvtæppe på og det bliver kun fejet. De satte hængelås på te køkkenet og hvis den skulle tages af kostede det 10 euro OM DAGEN. Ja om dagen. Vi sagde at vi bare ville koge vand til kaffen, men det var de ligeglade med. Der var ikke te køkken med i vores billet,sagde de. Onsdag morgen lagde vi vores håndklæder til vask på gulvet i badeværelset, da de var beskidte. Det viste sig desværre , at vi først ville få håndklæder igen om søndagen . Det var den dag vi skulle rejse hjem. :-( Men vi kunne da bare betale for at få dem skiftet, sagde de. :-( Vi kontaktede rejsebureauet, og der lå så 2 stk da vi kom fra stranden torsdag eftermiddag. Men osse der fik vi en diskussion med dem. De mente godt man kunne bruge et håndklæde i 5 dage, det gjorde han. Da vi forlod hotellet søndag formiddag, lå håndklæderne stadigvæk på gulvet i badeværelset. Det er en MEGET simpel morgenmad. Franskbrød, ost, kødpølse, skinke og marmelade. Yoghurt med musli,hårdkogt æg,lidt frugt og sandkage. Te og kaffe og saftevand.

 
12-06-2015

af Ilselh Gentofte, Danmark

Dejligt hotel i naturskønne omgivelser

Et hotel hvor du bor dejligt I naturskønne omgivelser og i gå afstand til Petra by.Hotellet er meget velholdt,rent og med skøn udsigt.Søde mennesker der ejer stedet,som gerne hjælper hvis der er brug for det.

 
02-06-2015

af kjehnen Ry, Danmark

Lever op til sit navn

Lige kommet hjem efter en uge på Panorama. Det er et godt hotel. Plusser -De fleste lejligheder har en virkelig flot udsigt, noget vi holder rigtig meget af. -Meget pænt og velholdt, både inde og ude. -Flink og hjælpsom personale. -God morgenmad, pålæg, ost, æg, mysli, yoghurt, kager, ok kaffe, marmelade, osv. ikke noget at klage over. -dejlig pool med god plads og mange solsenge. Minusser -Absolut ingen køkkenredskaber udover 2 glas. -Et køleskab det er alt for lille. Et rigtig godt sted, og vi vil gerne komme tilbage, men vi vil gerne selv lave en kop kaffe og en mellemmad og derfor vil vi nok finde noget andet. Men for dem der bare vil købe sig til det hele er hotellet perfekt. Vi havde en lille vandkoger med, så eftermiddags kaffen kunne klares. Sådan kan man også gøre det.