Panorama Hotel

På familieejede Panorama Hotel venter en indbydende atmosfære, et dejligt poolområde og en skøn udsigt over omgivelserne. Hvis du vil bade i havet, er Petra-stranden kun en kort gåtur væk.

Gør et feriekup

Spar op til 45% på rejser til Grækenland i sommerferien. Få overblikket over de billigste rejser i vores priskalender og book idag!


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Venligt personale
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Panorama Hotel har du et skønt poolområde med en stor pool og en separat børnepool samt solstole og parasoller. I poolbaren kan du bestille forfriskende drikkevarer.

Hotellet har en restaurant, der morgenmadsbuffet og frokost fra en menu. Snackbar der serverer lettere retter. Kaffebar der serverer kaffe lavet på lokalproducerede bønner.

Stort bibliotek med ca. 2500 bøger og et smukt amfiteater med dejlig udsigt.

På hotellet er der mulighed for at leje cykler og deltage i arrangerede cykelture. På hotellet er der også faciliteter som yoga og meditation (på egen hånd). Reception som er bemandet kl. 07.00-24.00. Niveauforskelle og trapper på hotelområdet.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Morgenmaden serveres kl. 07.30-10.00.

Værd at vide

  • Niveauforskelle og trapper indenfor hotelområdet
  • Der er høje trappetrin op til børnepoolen

Alle hoteller i Petra

Alma Beach

Alma Beach er beliggende i naturskønne omgivelser i udkanten af Petra. Hotellet, som ligger på en bakke, er bygget op som en lille by og har en fantastisk udsigt over havet og byen Petra. Velkommen!

Miramare (Lesvos)

Et lille stykke fra centrum i Petra finder du hotel Miramare. Hotellet ligger lige ved havet, men til stranden er der nogle minutters gang. Taverner og caféer findes også tæt på.

Clara Resort

Clara Resort ligger lige udenfor Petra på Lesvos og her venter en rolig og afslappende ferie, på dette ældre, charmerende hotel. Slap af ved poolen eller på stranden og slut dagen med at se solnedgangen fra din terrasse - alle værelser har havudsigt!

Archontiko Petras 1821

På Hotel Archontiko Petra 1821 på Lesvos tilbydes ægte gæstfrihed og autentiske oplevelser. Du bor kun få minutter fra stranden og byens centrum på et skønt boutiquehotel i engelsk landstil. På dette udvalgte Apollo Mondo One of a Kind-hotel kan du sætte dig ned på verandaen med en god bog og nyde duftene fra hotellets hyggelige lille have!

Defkalion

Når du kommer til lejlighedshotellet Defkalion, vil ejeren Toula tage sig af dig på allerbedste vis. Her bor du i fine lejligheder, hvor du kan lave morgenmad og frokost og nyde dagen på balkonen og tage dejlige dukkerter i poolen eller du kan pakke en madkurv og tage med til stranden. Du kan også tage en kort gåtur til Petras centrum til middag.