Panorama Hotel

  • • Indbydende atmosfære
  • • Skøn udsigt fra hotellet
  • • Tæt på stranden

På familieejede Panorama Hotel venter en indbydende atmosfære, et dejligt poolområde og en skøn udsigt over omgivelserne. Hvis du vil bade i havet, er Petra-stranden kun en kort gåtur væk.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

I møde kommende personale, beliggende
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Panorama Hotel har du et skønt poolområde med solstole og parasoller. I poolbaren kan du bestille forfriskende drikkevarer.

Hotellet har en restaurant, der bl.a. serverer traditionelle græske retter. Snackbar. Kaffebar der serverer kaffe lavet på lokalproducerede bønner.

Stort bibliotek med ca. 2500 bøger og et smukt amfiteater med dejlig udsigt.

På hotellet er der mulighed for at leje cykler og deltage i arrangerede cykelture. På hotellet er der også faciliteter som yoga og meditation (på egen hånd). Reception som er bemandet kl. 07.00-24.00. Niveauforskelle og trapper på hotelområdet. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet indgår i prisen.

Alle hoteller i Petra

Alma Beach

Dejlige Alma Beach er beliggende i naturskønne omgivelser i udkanten af Petra. Hotellet, som ligger på en bakke, er bygget op som en lille by og har en fantastisk udsigt over havet og byen Petra. Velkommen!

Miramare (Lesvos)

Et lille stykke fra centrum i Petra finder du hotel Miramare. Hotellet ligger lige ved havet, men til stranden er der nogle minutters gang. Taverner og caféer findes også tæt på.

Little Bird Lesvos

Little Bird Lesvos ligger lige udenfor Petra og har en smuk udsigt over havet. Her kan du finde roen i hotellets infinity pool - langt væk fra turistområderne.