Panorama Hotel

På familieejede Panorama Hotel venter en indbydende atmosfære, et dejligt poolområde og en skøn udsigt over omgivelserne. Hvis du vil bade i havet, er Petra-stranden kun en kort gåtur væk.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Udsigten og den fredelige beliggenhed. Hotellet lå også tæt ved den bedste del af stranden i Petra.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Panorama Hotel har du et skønt poolområde med en stor pool og en separat børnepool samt solstole og parasoller. I poolbaren kan du bestille forfriskende drikkevarer.

Hotellet har en restaurant, der morgenmadsbuffet og frokost fra en menu. Snackbar der serverer lettere retter. Kaffebar der serverer kaffe lavet på lokalproducerede bønner.

Stort bibliotek med ca. 2500 bøger og et smukt amfiteater med dejlig udsigt.

På hotellet er der mulighed for at leje cykler og deltage i arrangerede cykelture. På hotellet er der også faciliteter som yoga og meditation (på egen hånd). Reception som er bemandet kl. 07.00-24.00. Niveauforskelle og trapper på hotelområdet.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Morgenmaden serveres kl. 07.30-10.00.

Værd at vide

  • Niveauforskelle og trapper indenfor hotelområdet
  • Der er høje trappetrin op til børnepoolen

Alle hoteller i Petra

Alma Beach

Alma Beach er beliggende i naturskønne omgivelser i udkanten af Petra. Hotellet, som ligger på en bakke, er bygget op som en lille by og har en fantastisk udsigt over havet og byen Petra. Velkommen!

Miramare (Lesvos)

Et lille stykke fra centrum i Petra finder du hotel Miramare. Hotellet ligger lige ved havet, men til stranden er der nogle minutters gang. Taverner og caféer findes også tæt på.

Little Bird Lesvos

Little Bird Lesvos ligger lige udenfor Petra og har en smuk udsigt over havet. Her kan du finde roen i hotellets infinity pool - langt væk fra turistområderne.

Clara Resort

Clara Resort ligger lige udenfor Petra på Lesvos og her venter en rolig og afslappende ferie, på dette ældre men charmerende hotel. Slap af ved poolen eller på stranden og slut dagen med at se solnedgangen fra din terrasse - alle værelser har havudsigt!

Shining Star

Shining Star - et enkelt lejlighedshotel i Petra på det nordlige Lesvos i gåafstand til både den grovkornede strand og tavernaer i centrum af landsbyen.

Archontiko Petras 1821

Archontiko Petra 1821 er et hyggeligt boutique-hotel i engelsk landstil. Selve bygningen er fra 1821 og har været hotel siden 2008. Hotellet er beliggende på den nordlige del af Lesvos, i den smukke by Petra, nær Molivos. På hotellets veranda kan du sidde og slappe af i komfortable sofaer eller ligge og læse en bog i hængekøjen. Efter en kort gåtur ankommer du til Petra, hvor du kan slå dig ned og nyde græske specialiteter, grillet fisk og et glas Retzina.