1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Minikøkken med kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Køleskab. Gratis aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2 personer.

2-værelses lejligheder med 3 ordinære senge

2-værelses lejligheder med et separat soveværelse og kombineret soveværelse og minikøkken med kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Tv med satellitkanaler. Køleskab. Gratis aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 3-4 personer.

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Tv med satellitkanaler. Køleskab. Gratis aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-3 personer.

Superior-værelser

Superior-værelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Tv med satellitkanaler. Køleskab. Gratis aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2 personer.