1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder med minikøkken med kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Køleskab. Gratis aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2 personer.

2-værelses lejligheder med 3 ordinære senge

2-værelses lejligheder med et separat soveværelse og kombineret soveværelse og minikøkken med kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Køleskab. Gratis aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 3-4 personer.

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med tv med satellitkanaler. Køleskab. Gratis aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-3 personer.

Superior-værelser

Rummelige superior-værelser med tv med satellitkanaler. Køleskab. Gratis aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2 personer.