Alma Beach

Alma Beach er beliggende i naturskønne omgivelser i udkanten af Petra. Hotellet, som ligger på en bakke, er bygget op som en lille by og har en fantastisk udsigt over havet og byen Petra. Velkommen!


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 2 personer. 2-værelses lejligheder for 3-4 personer. Dobbeltværelser for 2-3 personer. Superior-værelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Alt var pænt og rent, der var stille og roligt (ankomst til juni). Dejlig restaurant med fantastisk udsigt.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 250 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Alma Beach har et dejligt poolområde med saltvandspool med børnesektion. Solsenge, parasoller og poolhåndklæder er inkluderet. Poolbar, der serverer drinks, snacks og enkle retter. À la carte restaurant åben til middag. Bar åben om aftenen. På stranden er der en hyggelig ouzeri/taverne (ej ejet af hotellet), som mange af hotellets gæster besøger.

Gratis wifi på fællesområder. Ca. 1 kilometer til Petras centrum, og ca. 8 kilometer til Molyvos, som er den lidt større landsby i området. Solstole og parasoller på stranden er mod betaling.

Trapper og niveauforskelle indenfor hotelområdet. Støj fra hovedvejen kan opfattes som forstyrrende for nogle dele af hotellet. Tilbage ned til Avlaki-stranden.

Måltider

1- og 2-værelses lejligheder:
Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmadsbuffet

Dobbeltværelser og superior-værelser:
Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Petra

Panorama Hotel

På familieejede Panorama Hotel venter en indbydende atmosfære, et dejligt poolområde og en skøn udsigt over omgivelserne. Hvis du vil bade i havet, er Petra-stranden kun en kort gåtur væk.

Miramare Lesvos

Et lille stykke fra centrum i Petra finder du hotel Miramare. Hotellet ligger lige ved havet, men til stranden er der nogle minutters gang. Taverner og caféer findes også tæt på.

Clara Resort

Clara Resort ligger lige udenfor Petra på Lesvos og her venter en rolig og afslappende ferie, på dette ældre, charmerende hotel. Slap af ved poolen eller på stranden og slut dagen med at se solnedgangen fra din terrasse - alle værelser har havudsigt!

Archontiko Petras 1821

På Hotel Archontiko Petra 1821 på Lesvos tilbydes ægte gæstfrihed og autentiske oplevelser. Du bor kun få minutter fra stranden og byens centrum på et skønt boutiquehotel i engelsk landstil. På dette udvalgte Apollo Mondo One of a Kind-hotel kan du sætte dig ned på verandaen med en god bog og nyde duftene fra hotellets hyggelige lille have!

Defkalion

Når du kommer til lejlighedshotellet Defkalion, vil ejeren Toula tage sig af dig på allerbedste vis. Her bor du i fine lejligheder, hvor du kan lave morgenmad og frokost og nyde dagen på balkonen og tage dejlige dukkerter i poolen eller du kan pakke en madkurv og tage med til stranden. Du kan også tage en kort gåtur til Petras centrum til middag.