Alma Beach

  • • Fantastisk udsigt
  • • Nær Petra
  • • Naturskønne omgivelser

Dejlige Alma Beach er beliggende i naturskønne omgivelser i udkanten af Petra. Hotellet, som ligger på en bakke, er bygget op som en lille by og har en fantastisk udsigt over havet og byen Petra. Velkommen!


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 2 personer. 2-værelses lejligheder for 3-4 personer. Dobbeltværelser for 2-3 personer. Superior-værelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Rolige smukke omgivelser.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 89 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 250 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Fint poolområde med solstole og parasoller. Pool med børnesektion. Håndklæder. Poolbar som serverer snacks og enkle retter. À la carte-restaurant. På stranden ligger der en hyggelig taverne (ikke i hotellets regi) som mange af hotellets gæster besøger.

Niveauforskelle og trapper indenfor det store hotelområde. Lyd fra hovedvejen kan opfattes som forstyrrende på nogle dele af hotellet. Ca. 1 km til centrum af Petra, og ca. 8 km til Molivos som er den større by i området. Bakke ned til stranden Avlaki. Solstole og parasoller på stranden er mod betaling.

Måltider

1- og 2-værelses lejligheder: Ingen. Morgenmadsbuffet og halvpension mod tillæg.
Dobbeltværelser og superior-værelser: Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg.

Vær opmærksom på

På grund af de nuværende omstændigheder tilbydes der ikke halvpension under sommeren 2021.

Alle hoteller i Petra

Panorama Hotel

På familieejede Panorama Hotel venter en indbydende atmosfære, et dejligt poolområde og en skøn udsigt over omgivelserne. Hvis du vil bade i havet, er Petra-stranden kun en kort gåtur væk.

Miramare (Lesvos)

Et lille stykke fra centrum i Petra finder du hotel Miramare. Hotellet ligger lige ved havet, men til stranden er der nogle minutters gang. Taverner og caféer findes også tæt på.