Alma Beach

  • • Fantastisk udsigt
  • • Nær Petra
  • • Naturskønne omgivelser

Alma Beach er beliggende i naturskønne omgivelser i udkanten af Petra. Hotellet, som ligger på en bakke, er bygget op som en lille by og har en fantastisk udsigt over havet og byen Petra. Velkommen!

Ugens Deal

Book nu og få 500,- i rabat pr. person på rejser til:

Epirus Lefkas Samos
Kos Limnos Skiathos
Korfu Santorini Saranda
Lesvos / Mytilini    

Rabat gælder også på kombinationsrejser til nævnte rejsemål. Gælder nye bookinger hele sommeren 2023 når du booker mellem den 27/1-12/2 2023.

Gælder ikke grupperejser. Kan ikke kombineres med andre rabatter og rabatten er allerede fratrukket de viste priser

Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 2 personer. 2-værelses lejligheder for 3-4 personer. Dobbeltværelser for 2-3 personer. Superior-værelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Poolen og morgenmadsbuffeen
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 94 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 250 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Fint poolområde med solstole og parasoller. Pool med børnesektion. Håndklæder. Poolbar som serverer snacks og enkle retter. À la carte-restaurant der har åbent til middag. Bar om aftenen. På stranden ligger der en hyggelig taverne (ikke i hotellets regi) som mange af hotellets gæster besøger.

Niveauforskelle og trapper indenfor det store hotelområde. Lyd fra hovedvejen kan opfattes som forstyrrende på nogle dele af hotellet. Ca. 1 km til centrum af Petra, og ca. 8 km til Molivos som er den større by i området. Bakke ned til stranden Avlaki. Solstole og parasoller på stranden er mod betaling.

Måltider

1- og 2-værelses lejligheder:
Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmadsbuffet

Dobbeltværelser og superior-værelser:
Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Vær opmærksom på

Trapper og niveauforskelle inden for hotelområdet. Støj fra hovedvejen kan opfattes som forstyrrende for nogle dele af hotellet. Bakke ned til Avlaki-stranden.

Alle hoteller i Petra

Panorama Hotel

På familieejede Panorama Hotel venter en indbydende atmosfære, et dejligt poolområde og en skøn udsigt over omgivelserne. Hvis du vil bade i havet, er Petra-stranden kun en kort gåtur væk.

Miramare (Lesvos)

Et lille stykke fra centrum i Petra finder du hotel Miramare. Hotellet ligger lige ved havet, men til stranden er der nogle minutters gang. Taverner og caféer findes også tæt på.

Little Bird Lesvos

Little Bird Lesvos ligger lige udenfor Petra og har en smuk udsigt over havet. Her kan du finde roen i hotellets infinity pool - langt væk fra turistområderne.

Clara Resort

Clara Resort ligger lige udenfor Petra på Lesvos og her venter en rolig og afslappende ferie. Slap af ved poolen eller på stranden og slut dagen med at se solnedgangen fra din terrasse - alle værelser har havudsigt!

Shining Star

Shining Star - et enkelt lejlighedshotel i Petra på det nordlige Lesvos i gåafstand til både den grovkornede strand og tavernaer i centrum af landsbyen.

Archontiko Petras 1821

Archontiko Petra 1821 er et hyggeligt boutique-hotel i engelsk landstil. Selve bygningen er fra 1821 og har været hotel siden 2008. Hotellet er beliggende på den nordlige del af Lesvos, i den smukke by Petra, nær Molivos. På hotellets veranda kan du sidde og slappe af i komfortable sofaer eller ligge og læse en bog i hængekøjen. Efter en kort gåtur ankommer du til Petra, hvor du kan slå dig ned og nyde græske specialiteter, grillet fisk og et glas Retzina.