Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon. To enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 22 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.

Familie-værelse med 2 ord. senge

Familie-værelser med balkon. Et soveværelse med to enkeltsenge og et opholdsrum med mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Nespressomaskine. Tv med internationale kanaler. Tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 35 kvm.
Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Junior-suite

Junior-suiter med balkon. Junior-suiterne kan have et soveværelse og et opholdsrum (med en dør mellem rummene) eller kun et soveværelse med et opholdsrum. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Nespressomaskine. Tv med internationale kanaler. Tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 35 kvm.
Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Superior-værelse

Superior-værelser med balkon. En dobbeltseng. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Nespressomaskine. Tv med internationale kanaler. Tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 28 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.