Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med to enkeltsenge. Tv med satellitkanaler. Køleskab samt kaffe-/te faciliteter. Strygefaciliteter. Sten- eller klinkegulv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tøfler og hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon.

Antal personer: 1-2 personer.

Familie-værelse med 2 ord. senge

Familie-værelser med to separate senge og mulighed for ekstraopredninger i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Køleskab samt kaffe-/te faciliteter. Strygefaciliteter. Sten- eller klinkegulv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tøfler og hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon.

Til sommeren 2023 er familie-værelser med balkon og begrænset havudsigt.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Junior-suiter

Junior-suiter med to enkeltsenge og mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Køleskab samt kaffe-/te faciliteter. Strygefaciliteter. Sten- eller klinkegulv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tøfler og hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon med delvis havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer.

Superior-værelser

Superior-værelser med dobbeltseng og mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Køleskab samt kaffe-/te faciliteter. Strygefaciliteter. Sten- eller klinkegulv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tøfler og hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon med delvis havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer.