Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,7 ud af 10 baseret på 49 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,7 / 10
Rengøring
 
9,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Mad og drikke
 
8,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,6 / 10
Service
 
9,3 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Sødt og venligt personale. Glad for glutenfrit alternativ på morgenmadsbuffet’en.
-
Troede der ville være pool håndklæder, men vi havde heldigvis selv et lille med.

Bekræftet køb : 2023-10-08


10 ud af 10

+
Smuk have og venligt personale , flot morgenbuffet 😀
-

Bekræftet køb : 2023-10-01


10 ud af 10

+
Et roligt sted med en skøn atmosfære. Ingen larm fra højtalere med med musik og støjende turister virkelig et dejligt sted. Ingen kamp om solstole. Og rigtige fine møbler og hjørner at opholde sig i.
-

Bekræftet køb : 2023-10-01


8 ud af 10

+
Personalet var venlige og hjælpsomme. Hotellet fremstår lidt slidt og skabslåger i garderoben hænger, så både skuffer og låger åbner samtidig🫣 Diverse reparationer vi bad om , blev udført samme dag ( vandhane der var mega stram og en dør til altan som ikke kunne/ville lukke korrekt). .
-
Se ovenstående

Bekræftet køb : 2023-09-10


8 ud af 10

+
-
Vi havde købt med havkig men der var kun palmer og parkering plads at se

Bekræftet køb : 2023-08-20


9 ud af 10

+
Servicen på hotellet og ved poolen
-
Det var meget lyt så nok svært at ændre 😊

Bekræftet køb : 2023-08-06


9 ud af 10

+
Service på hotellet og poolen
-
Der var meget lyt

Bekræftet køb : 2023-08-06


10 ud af 10

+
Det var et fire stjernet hotel med pil opad, synes jeg. Lækker lokation, gode værelser og fantastisk pool og privat strand. Utrolig god mad.
-
Tennisbanen var på asfalt underlag, næsten umulig at spille på. Den bør de gøre noget ved

Bekræftet køb : 2023-07-23


10 ud af 10

+
Poolen og renligheden alle steder. Sødt og venligt personale
-

Bekræftet køb : 2023-07-16


10 ud af 10

+
Naturskøn beliggenhed ved klipper og smuk stenstrand, lækkert & børnevenligt poolområde, dejlig taverna med havudsigt og bredt menukort - venligt personale. Bedste anbefalinger fra en børnefamilie på 6 fra København :)
-

Bekræftet køb : 2023-07-16


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

94% af gæsterne anbefaler

241 bedømmelser
Meget godt
 
169
Godt
 
52
Middel
 
16
Mindre godt
 
3
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

14-07-2023

af 103stiner

Maks mulige stjerner til Aphrodite

Godt hotel, dog lidt i udkanten af byen. En rask få tur på 15-20 minutter af stejle veje, så er du i byen. Taxa kan også anbefales - husk at spørge om pris. God stemning på hotellet, dejlig morgenmadsbuffet med mange forskellige muligheder. Godt poolområde, ikke for stort, trods poolens store størrelse. Der er liggestole nok til alle gæster, og der er flere forskellige muligheder, du kan ligge ved poolen, på stranden eller ved solterrassen ved stranden. God poolbar, med høfligt personale og et stort udvalg af mad og drinks. Værelserne er rene og pæne. Der ses ikke gammelt skidt i hjørnerne, rengøringsstandarden er høj. Stranden er lækker, det er stenstrand. Der er masser af liggestole og vandet en smule køligere her, end vandet i den lækre pool. Personalet er smilende, ejerne søde og rare - og det er klart et sted jeg vender tilbage til. Der var ikke underholdning på hotellet om aftenen, hvilket jeg personligt sætter stor pris på.

 
16-10-2022

af Flundsen København, Danmark

Fantastisk hotel hvor personalet er i aldeles særklasse.

Der er styr på alt på Aphrodite Hotel! Hvis du booker en bil, så kender de hotellet og giver rabat og henter og bringer til døren. Man kan bestille alt på stor værelses nummer og betale sin konto før man tager afsted. Det er en fantastisk lagune at snorkle i. Ingen sandstrand men store sten, stadig fantastisk. Her er en rigtig flot swimmingpool og en meget charmerende restaurant helt ned til vandet. Det mest negative var hvepse og MANGE katte når man spiste udenfor, men det er vist et generelt problem på Lesvos. Og turen op ad bakke til Molyvos, der er den tættest liggende by. Men det er en selvfølge når man godt vil ligge i et fredeligt område. At dette fede sted blev overskygget af et FANTASTISK personale er dog ingen hemmelighed længere. Der var altid rent på værelset hvis vi ønskede det og man bad bare om det håndklæde til at gå i poolen eller lige på strandstolene. Alt I alt, vi rejser meget rundt, men her er jeg næsten sikker på at vi kommer tilbage!

 
04-11-2023

af gilbert v Dendermonde, Belgien

Goed hotel iets tever van Molyvos

Goed onderhouden kamer met frigo ,gratis safe,koffie en thee faciliteiten en goede airco. Vriendelijk personeel 1 reseptioniste sprak nederlands. Het ontbijt was lekker maar beperkte keuze en zelf je tafel afruimen??? Buiten ontbijten was bijna onmogelijk van de wespen(begin september). Het dinner(keuze menu) was buiten met zicht op zee en een mooie zonsondergang. Soms werdt het s'avonds heel fris.Mooi groot zwembad met confortabele bedden.Men kon tevoet naar Molyvos maar moest een heuvel over (20min) tot de haven 30 min.Met de taxi 7 à 9 €

 
08-10-2023

af Anne T

Hôtel idéal si vous voulez vous détendre au calme dans les jardins, au bord de la piscine ou de la mer.

Hôtel très agréable et propre dans un environnement magnifique et calme. Personnel attentionné et sympathique. Restaurant en bord de plage avec un vaste choix de plats locaux à des prix plus qu'abordables. Conseil : prendre option chambre + petit déjeuner (buffet très varié) pour profiter de la bonne cuisine locale, la demi-pension limite le choix dans la carte. Il est utile de préciser qu'il n'y a aucun commerce à moins de 2km de l'hôtel.

 
18-09-2023

af Karine V

No stress....

Wat hadden we een " stressvrije"vakantie in dit sympathiek hotel...beetje "back in to time" maar net dat maakt de charme van dit hotel compleet... zeer netjes,.. wat "beperkt" qua ontbijt maar dit alles wordt goedgemaakt door de fantastische ligging en het dito personeel dat zich 200% inzet om het iedereen naar zijn/haar zin te maken, alsook de typische taverna dat bij dit hotel hoort.