Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,7 ud af 10 baseret på 215 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,7 / 10
Rengøring
 
8,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Mad og drikke
 
8,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,2 / 10
Service
 
8,8 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Det bedste er at hotellet hotellet ligger så tæt på vandet, og var pænt og velholdt. Fantastiske tjenere som bare havde smil og et sjovt ord nærmest hver dag, selv om det for dem bare var endnu en gæst.
-
En lille ting, men syntes de måske skulle lave lidt justits omkring det at gæster bare reservere liggestole ved at smide håndklæder på sengen sent aften, eller står tidligt op for at føre der, og så kommer de først ned timer senere. Andre har simpelthen lagt tæppe på som ligger der hele dagen/natten i alle dagene. Hotellet burde fjerne håndklæderne hvis ikke man er der efter x-tid.

Bekræftet køb : 2024-07-08


8 ud af 10

+
Højt serviceniveau, beliggenheden og venligt personale
-

Bekræftet køb : 2024-06-24


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-06-10


10 ud af 10

+
Beliggenheden
-
Vi havde en stuelejlighed og der er INGEN skuffer 😏 der er plads til en kommode / skuffe møbel

Bekræftet køb : 2024-06-10


8 ud af 10

+
Tæt på vandet
-
Brusekabine var meget små, man skulle ikke være særlig stor før man ikke kunne vende sig i kabinen

Bekræftet køb : 2024-06-10


10 ud af 10

+
Fantastisk beliggenhed, venligt og hjælpsomt personale Skøn frokostrestaurant
-
En elevator ville være ønskeligt

Bekræftet køb : 2024-06-10


10 ud af 10

+
Beliggenheden ved havet og kort afstand til by. Rengøring i top
-
-

Bekræftet køb : 2024-06-10


9 ud af 10

+
Virkelig god beliggenhed og service fra alle
-
Vi havde fremsendt ønske om specifikt værelse til hotellet og fik indtryk af at det var på plads men ved ankomsten fik vi besked på at Apollo tildelte værelser ikke hotellet 😢 så vi fik et andet værelse. Strandsengene var konstant optagede, der var lagt håndklæder fra før 7 om morgenen og ikke alle blev anvendt

Bekræftet køb : 2024-06-03


7 ud af 10

+
Tæt på vandet og god rengøring
-
Der er nogle værelser som er meget meget små sådan et havde vi desværre fået, der var nogle af de andre gæster som var bekendt med dette

Bekræftet køb : 2024-06-03


10 ud af 10

+
Fantastisk beliggende - høj høj rengøringsstandard - sød og venlig betjening af alle - skøn familiær stemning fra alt personale herunder “alt kan lade sig gøre”-stemning. Bestemt et hotel vi kommer tilbage til ❤️
-

Bekræftet køb : 2024-05-27


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

100% af gæsterne anbefaler

66 bedømmelser
Meget godt
 
41
Godt
 
19
Middel
 
3
Mindre godt
 
1
Dårligt
 
2

5 nyeste bedømmelser

29-09-2022

af HenrikWalther Horsens, Danmark

Skøn beliggenhed

Fantisk beliggende lille hotel ved stranden. Virkelig skøn sandstrand. Kunne spise morgenmad eller frokost med fødderne i sandet. Mindre swimmingpool, som vi ikke brugte, da havvandet var fantastisk. Værelset var fint og med lille terrasse. Udsigt til spændende øer fra restauranten/stranden. Vi oplevede en sjælden fred og ro.

 
14-06-2022

af lindaeM6559FI

"En lille perle"

"Hotel Seaview" er en lille 'perle' med den smukkeste beliggenhed lige ved den dejlige badestrand. Meget rent overalt, skøn mad og et yderst venligt personale. Lækre solsenge med ditto parasoller. Vi tilbragte 2 uger på dette skønne hotel - og kommer meget gerne igen.

 
06-10-2021

af Jet40397351810 Kongens Lyngby, Danmark

Perfekt beliggenhed direkte på stranden😎

Seaview er et fantastisk lille hotel, beliggende direkte på stranden i Nidri. Værelserne er pænt indrettet og deponerings boks, aircondition, solsenge på stranden samt lån af strand håndklæder er inkluderet👍 Rigtig god morgenmad. Her er dejligt fred og ro, og den smukkeste solopgang. Det bedste er personalet der er fantastiske😊 Altid smilende og imødekommende 🙏 Tak for en fantastisk ferie😃

 
29-08-2021

af JMelchior1 Varenna, Italien

Vidunderligt

Helt fantastisk udsigt og strand tilknyttet hotellet. Meget fint værelse på 2. sal. som dog godt kunne have lidt mere skabs/skuffeplads. Rigtig god service. Rengøring hver dag med serviceminded personale. Det samme gør sig gældende med personalet i restauranten. Rigtigt fint og varieret morgenmad. I weekenden kom der nogle småbørnsfamilier udefra som støjede en del på hotellets område.

 
24-08-2021

af Maj_BrittA_12 Holbæk, Danmark

Beliggenhed og service i top

Det var vores 3. ferie i Nidri og helt klart det bedste hotel vi har været på. Ved ankomsten omkring kl. 13 var der stor travlhed med, at gøre værelserne klar til os, men vi ankom også mange. Vores værelse nr. 9 var ikke klar og vi blev derfor budt på en kølig i strandbaren, hvor vi samtidig valgte og spise frokost. Vi blev hele tiden holdt opdateret omkring værelset, og efter valg ændrede vi til værelse 4, det fortrød vi ikke selvom der ikke var en direkte balkon, men derimod en udendørs siddeplads væk fra solen om eftermiddagen. Værelset er ikke stort, men fint og med både køleskab og aircondition som virker. Beliggenheden er helt perfekt lige ned til en af de beste strande i Nidri, der er kun småsten og endvidere sandbund. Der er ca. 500 meter ind til havnepromenaden. Den skønneste strandbar med unik udsigt og her indtages morgenmaden, ligesom der kan købes mad frem til kl. 17. Umiddelbart kan man godt tænke, at udvalget til morgenmaden kunne være lidt større (pålæg og ost), men det opvejes til fulde af, at man får serveret helt frisklavet æg - bacon - omelet - yougurt, altså ikke noget der står og er færdiglavet. Den uge vi var på Seaview var gæsterne overvejende i alderen + 55 år. Som mange andre steder var der kamp om solstole, så ville man være sikker på en plads var det nødvendigt og deltage i morgenræset, dog var personalet rigtig søde til og finde ekstra (lidt dårligere solstole frem), når der var ekstra pres på. Iøvrigt nogle dejlige solstole med tykke madrasser. Personalet er meget venlige og hjælpsomme. Rengøring er i top måde på fællesarealet og værelserne. Så ja kun stor ros og vi kommer gerne igen.