Seaview

apollo mondo local

  • • Perfekt strandbeliggenhed
  • • Rolig atmosfære
  • • Midt i Nidri

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

På Hotel Seaview bydes du velkommen af familien Gazi, som ejer og driver hotellet. Her bor du i moderne, lyse værelser direkte ved stranden i Nidri. Den personlige service og den skønne beliggenhed gør, at hotel Seaview er et af vores Apollo Mondo Local-hoteller.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer eller 1-3 personer. Superior-værelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

God morgenmad-tæt ved strand- hotellet velholdt
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 64 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Seaview ligger ved stranden i hyggelige Nidri. Her bor du nær shopping og restauranter, og kan slappe af i rolige omgivelser. Den familiære stemning er fantastisk på hotellet, og personalet er meget hjælpsomt.

Pool eller hav
På hotellet er der en lille pool (7 x 3,5 meter), og der er mulighed for at bade i havet blot 50 meter herfra. På hotellets terrasse er der skygge, og på den hyggelige strand direkte foran hotellet er der solstole og parasoller, der gratis kan benyttes mod køb i poolbaren. Ellers er de mod betaling.

Lettere måltider
På hotellet er der en pool-/snackbar, som serverer enkle retter som salater, mens du nyder en smuk udsigt over havet.

Øvrigt om hotellet
Gratis wifi. Der er ingen reception, men personalet kan altid kontaktes ved skranken ved poolområdet.

Oplev omgivelserne
Fra hotellet er der kun et par hundrede meter til barer og restauranter i Nidri. Sæt dig på en hyggelig taverne langs den lille havnepromenade og nyd atmosfæren.

Her kan du læse mere om Apollo Mondo Local.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Varme morgenmadsretter laves på bestilling.

Vær opmærksom på

Fra sommeren 2024 kan én person bo i dobbeltværelserne, bor man med tre, skal den tredje person være et barn.

Apollo Mondo Local
  • Høj kundetilfredshed
  • Hyggelig beliggenhed
  • Gode faciliteter
  • Wifi indgår

Alle hoteller i Lefkas

Georgio

Georgio er et hyggeligt hotel med meget personlig service. Lyse, enkle lejligheder. En ferie på Georgio er perfekt for både par og gode venner. Her kan I nyde en dejlig terrasse med borde og stole ved poolområdet. Lefkas centrum og Nidris stemningsfulde havnepromenade ligger i gåafstand herfra.

Bel Air

Hotel Bel Air er et mindre hotel, der ligger en kort gåtur fra rullestensstranden i Nidri på naturskønne Lefkas. På hotellet er der både pool og jacuzzi, og morgenmaden nydes i poolbaren. Hotellet er vellidt for sit skønne personale og perfekte beliggenhed.

Palmyra (Lefkas)

Hotel Palmyra er et godt udgangspunkt for en dejlig ferie i Lefkas. Her venter et hyggeligt poolområde og gåafstand til Nidris centrum med hyggelige tavernaer. Det hjælpsomme personale og den gode beliggenhed gør, at mange gæster vender tilbage år efter år.

Porto Ligia

På hotel Porto Ligia bor du lige ud til strandens klare vand og blot en kort gåtur fra centrum. Her er en stor pool med børnesektion. Her er poolbar og have hvor du kan tilbringe dejlige feriestunder.

Aggelos

Lejlighedshotellet Aggelos ligger i udkanten af Nidri og er perfekt for dig, der vil være nær det meste og samtidig kunne lave mad selv. Her er der et hyggeligt poolområde med en børnesektion og poolbar. Nidris stemningsfulde havnepromenade har et stort udbud af restauranter og ligger i bekvem gåafstand.

Orion - sommer 2023

Hotel Orion i Lefkas er et fantastisk hotel for livsnydere, der ønsker en ferie, hvor afslapning er i højsædet. Orion ligger kun 20 m fra stranden samt en kort gåafstand fra havnen i Nidri. Hotellet har 21 charmerende værelser, en frodig have og et hyggeligt poolområde med en smuk udsigt over bjerge og hav.

Sunwaves

Hotel Sunwaves er et lille, familiedrevet hotel, som ligger direkte ved stranden i Vassiliki på den sydlige del af Lefkas. Her kan du nyde den smukke udsigt ud over Vassiliki-bugten fra det dejlige poolområde.

Santa Maura

Hotel Santa Maura er et centralt beliggende hotel i Nidri på Lefkas. Ved poolområde hersker en rolig atmosfære og der er solstole. Hotellet er beliggende nær Nidris mange restauranter og butikker.

Armeno Beach

På Armeno Beach bliver du budt velkommen af familien Kartanos, som ejer og driver hotellet og gør alt for, at du skal trives her. Dette lille hyggelige hotel er beliggende direkte ved stranden i Nidri med gåafstand til barer og taverner i området. Hotellet indgår i Apollo Mondo Local-familien, der omfatter hoteller med høj gæstetilfredshed og et lokalt touch.

Lefko

Lefko er det dejligt hotel med god, central beliggenhed, men stadig i rolige omgivelser i Nidri. Her bor du i fine værelser eller lejligheder og har kun en kort gåtur til stranden. På hotellet er der en pool med jacuzzi.

Il Mare

Velkommen til hyggelige Il Mare - et lille, familiært hotel direkte ved stranden i Nidri på Lefkas. Spis lækker mad i hotellets bar eller oplev butikker og taverner i Nidri centrum.

Porto Galini

Porto Galini er et stort og flot hotel for hele familien beliggende lige ved stranden på det østlige Lefkas. Hotellet er bygget i græsk stil med flere mindre bygninger i frodige omgivelser. Slap af ved poolen eller stranden, lad børnene finde nye venner i børneklubben og slut dagen af med et spil tennis. Stor og flot spa for voksne.

Captain Stavros

Captain Stavros er et af vores populære hoteller i udkanten af Nidri på Lefkas. Hotellet har høj kundetilfredshed, en rolig atmosfære og et hyggeligt poolområde. Her bor du i gåafstand til Nidris havnepromenade med taverner og butikker.

Scorpios

Scorpios er et enkelt lejlighedshotel, hvor personalet tager imod dig med åbne arme. Scorpios er bygget i etager, og har en mageløs udsigt over byen Perigiali og skærgården udenfor Lefkas. I poolbaren kan du nyde en god drink.

Ionian Blue

Drømme beliggenhed og høj standard! Sandsynligvis bliver pool området hurtigt den store favorit, hvor du kan tage plads i en sol-eller barstol og nyde den fantastiske udsigt over havet. Hvis du synes at ferie er synonymt med luksus, så vil du nyde den indendørs opvarmede pool og muligheden for kropsbehandlinger.

13 Keys Suites

13 Keys Suites er et flot hotel lige uden for Lefkas og med gåafstand til Nidri-stranden. Her bor du i lækre dobbeltværelser, og vil du sætte guldkant på din ferie, findes der værelser med privat pool. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 12 år.

Olga Lounge Hotel

Olga Lounge Hotel ligger lige over Kariotes-stranden i Lygia-bugten på øen Lefkas. Det byder på en afslappende ferie med god mad og underholdning ved poolen om eftermiddagen. Benyt lejligheden til at nyde en yogatime i hotellets dejlige have, tag på et græsk madlavningskursus eller tag på en cykeltur i de smukke omgivelser.

Gregory's

Velkommen til charmerende Gregory's i Nidri på Lefkas - hvor ejeren Verykios Grigorios og hans familie vil tage sig af dig og tilbyde græsk gæstfrihed, når det er bedst. Her bor du med en perfekt beliggenhed og kan nyde den familiære atmosfære og de maleriske omgivelser.

Elati

Elati er en rigtig perle i det centrale Nidri. Stranden ligger lige bag hotellet og vejen dertil går gennem hotellets have. I Nidri findes et godt udvalg af barer, taverner og restauranter med forførende dufte og græske smagsoplevelser...

Marmara

Poolområdet på lejlighedshotellet Marmara tiltrækker ikke kun med en kølende pool og en poolbar, men også med en smuk udsigt over havet. I de charmerende lejligheder kan du tilberede enkle måltider, og i løbet af dagen serveres forfriskende drinks i poolbaren.

Vliho Bay Boutique Hotel

Vil du opleve unik græsk gæstfrihed, så er Vliho Bay Boutique Hotel et godt valg. Hotellets poolområde indbyder til en forfriskende dukkert og i baren kan du bestille enklere retter. Stranden og havet er kun et stenkast væk.

Orion - sommer 2024

Velkommen til skønne hotel Orion, et populært hotel, der nu er føjet til vores familie af håndplukkede Apollo Mondo Local-hoteller til sommeren 2024. Dette er et hotel med mange tilbagevendende gæster, og det er let at forstå. Hotellets fantastiske beliggenhed tæt på stranden og kun en kort gåtur fra havnen i Nidri og shoppinggaden lokker mange, og hvis man tilføjer den personlige betjening, de hyggeligt indrettede værelser og hotellets dejlige poolområde, får du et godt billede af, hvorfor så mange gæster kommer igen og igen.