2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder af varierende størrelse og standard. Soveværelse og kombineret opholdsrum og minikøkken. Alle lejligheder har gulvfaste senge. I nogle værelser er der separate senge (som ikke kan skubbes sammen). Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, el-kedel, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Tv (i soveværelset). Gratis aircondition. Bad/brus og toilet. Delt udeplads, nogle med delvis havudsigt.

Visse delte udepladser kan anvendes af andre hotelgæster som gennemgang.

Antal personer: 2-4 personer eller 2-3 personer, heraf 1 barn eller 2-4 personer, heraf 1 barn.

2-værelses lejligheder i etage

2-værelses lejligheder i etage af varierende størrelse. Soveværelse og badeværelse på øvre plan. Kombineret opholdsrum og minikøkken på nedre plan. Alle lejligheder har gulvfaste senge. I nogle værelser er der separate senge (som ikke kan skubbes sammen). Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, el-kedel, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Tv (i soveværelset). Gratis aircondition. Bad/brus og toilet. Balkon med delvis havudsigt.

Antal personer: 1-4 personer.

Renoverede 1-værelses lejligheder

Renoverede 1-værelses lejligheder af varierende størrelse. Kombineret soveværelse og opholdsrum med minikøkken. Gulvfaste senge, i nogle værelser er der separate senge (som ikke kan skubbes sammen). Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, el-kedel, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Tv. Gratis aircondition. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer.

Renoverede 2-værelses lejligheder i etage

Renoverede 2-værelses lejligheder i etage af varierende størrelse. Soveværelse og badeværelse på øvre plan. Kombineret opholdsrum og minikøkken på nedre plan. Alle lejligheder har gulvfaste senge. I nogle værelser er der separate senge (som ikke kan skubbes sammen). Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, el-kedel, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Tv (i soveværelset). Gratis aircondition. Bad/brus og toilet. Balkon med delvis havudsigt.

Antal personer: 1-4 personer.