Værelsestyper

1-værelses lejligheder

Funktionelle og enkle 1-værelses lejligheder af varierende størrelse og standard. Alle lejligheder har gulvfaste senge. I nogle værelser er der separate senge, som ikke kan skubbes sammen. Minikøkken med kogeplader, el-kedel, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Tv (i soveværelset). Aircondition mod betaling. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med hel eller delvis havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer.

1-værelses lejligheder i etage

Funktionelle og enkle 1-værelses lejligheder i etage af varierende størrelse og standard. Alle lejligheder har gulvfaste senge. I nogle værelser er der separate senge, som ikke kan skubbes sammen. Minikøkken med kogeplader, el-kedel, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Tv (i soveværelset). Aircondition mod betaling. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejligheder

Funktionelle 2-værelses lejligheder af varierende størrelse og standard. Alle lejligheder har gulvfaste senge. I nogle værelser er der separate senge, som ikke kan skubbes sammen. Minikøkken med kogeplader, el-kedel, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Tv (i soveværelset). Aircondition mod betaling. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse med delvis havudsigt. Nogle udepladser er fælles og kan anvendes af andre hotelgæster som gennemgang.

Antal personer: 2-4 personer / 2-3 personer, heraf 1 barn / 2-4 personer, heraf 1 barn.

2-værelses lejligheder i etage

Funktionelle og enkle 2-værelses lejligheder i etage af varierende størrelse og standard. Alle lejligheder har gulvfaste senge. I nogle værelser er der separate senge, som ikke kan skubbes sammen. Minikøkken med kogeplader, el-kedel, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Tv (i soveværelset). Aircondition mod betaling. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse med delvis havudsigt.

Antal personer: 1-4 personer.

Renoverede 1-værelses lejligheder

Renoverede 1-værelses lejligheder af varierende størrelse med gulvfaste senge. I nogle værelser er der separate senge, som ikke kan skubbes sammen. Minikøkken med kogeplader, el-kedel, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Tv. Aircondition mod betaling. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt eller terrasse.

Antal personer: 1-3 personer.

Renoverede 2-værelses lejligheder i etage

Renoverede 2-værelses lejligheder i etage af varierende størrelse med gulvfaste senge. I nogle værelser er der separate senge, som ikke kan skubbes sammen. Minikøkken med kogeplader, el-kedel, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Tv (i soveværelset). Aircondition mod betaling. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse med delvis havudsigt.

Antal personer: 1-4 personer.