1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder af varierende størrelse. Balkon med havudsigt. Kombineret soveværelse med opholdsrum og minikøkken. Etagefaste senge, en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, el-kedel, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. Tv med lokale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 3 gange om ugen.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejlighed i etage

2-værelses lejligheder i etager af varierende størrelse. Balkon med havudsigt. Ovenpå er der soveværelse og badeværelse. I entréetagen er der kombineret opholdsrum med minikøkken. Gulvfaste senge, en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, el-kedel, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. Tv med lokale kanaler i soveværelset. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 3 gange om ugen. Da lejlighederne blev renoveret i 2018, var det kun entréetagen, der blev renoveret.

Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses lejlighed i etage, ej renoveret

Ikke renoverede 2-værelses lejligheder i etage og af varierende størrelse og standard. Balkon med delvis havudsigt. Ovenpå er soveværelser og badeværelser. I entréetagen er der kombineret opholdsrum med minikøkken. Gulvfaste senge - en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, el-kedel, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. Tv med lokale kanaler i soveværelset. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 3 gange om ugen.

Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses lejlighed, ej renoveret

Ikke renoverede 2-værelses lejligheder af varierende størrelse og standard. Fælles terrasse, nogle med delvis havudsigt. Nogle fælles terrasser kan bruges af andre hotellets gæster som gangbro. Et soveværelse og et kombineret opholdsrum med minikøkken. Gulvfaste senge - en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, el-kedel, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. Tv med lokale kanaler i soveværelset. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 3 gange om ugen.

Antal personer: 2-3 personer, heraf 1 barn eller 2-4 personer, heraf 1 barn eller 2-4 personer.