Bedømmelse af Scorpios

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,8 ud af 10 baseret på 119 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,8 / 10
Rengøring
 
7,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mad og drikke
 
7,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,1 / 10
Service
 
8,7 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-07-19


7 ud af 10

+
Hotellets service fra ejer og søn var i top. Også rengøringspersonalet.
-
Terrassen var alt for lille.

Bekræftet køb : 2021-07-12


10 ud af 10

+
Personalets venlighed og hjælpsomhed. Beliggenhed.
-
Maden

Bekræftet køb : 2021-07-12


6 ud af 10

+
udsigten
-
større udvalg i restauranten,når der skrives at der findes en sådan.Der burde i hotelbeskrivelsen stå at det ikke er egnet for gangbesværede,og at der ikke er nogen strand i nærheden,hvor man kunne ligge/bade.Med en kone som er dårligt gående,var vi nødt til at tage taxa hver gang vi skulle forlade hotellet,for at komme ud og spise.Der fandtes jo ingen spisesteder i nærheden.Også ærgeligt at man ikke kunne købe frisk morgenbrød nogen steder,når man nu selv skulle stå for forplejningen,nærmeste supermarked var 3 km væk.Der var godt nok en lille kiosk nede ved hovedvejen,men den havde mere eller mindre lukket ned for sæsonen,det var meget dårligt.

Bekræftet køb : 2019-10-14


8 ud af 10

+
Udsigten.
-
Et sted at hænge et håndklæde på badeværelset og en holder til bruseren.

Bekræftet køb : 2019-10-14


10 ud af 10

+
venligt personale
-
lidt mere renovering af værelser

Bekræftet køb : 2019-10-14


5 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-14


7 ud af 10

+
helt klar udsigten
-

Bekræftet køb : 2019-10-07


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-07


10 ud af 10

+
Udsigten og de fantastiske ejere!
-
Tømme skrald og toiletspande hver dag.

Bekræftet køb : 2019-10-07


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

80% af gæsterne anbefaler

85 bedømmelser
Meget godt
 
34
Godt
 
40
Middel
 
8
Mindre godt
 
3
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

15-09-2020

Indlæg af KarstenN Odense, Danmark

Flot udsigt fra mange af lejlighederne, men en del bil- og bådstøj

Rent og pænt hotel, der er bygget med mange ”knopskydninger” op ad klippeskråning, hvilket giver meget forskellig beliggenhed af de enkelte lejligheder i forhold til udsigt og støj. De øverst beliggende lejligheder har meget fin udsigt , men døjer samtidig med støj fra poolgæster og poolpumpe og restaurantområde, og på hele hotellet er der generende bil- og bådstøj – især de lavest beliggende lejligheder, der kun ligger 50 m fra hovedlandevejen. Enkelte lejligheder har stort set ingen udsigt. Køkkenerne er yderst spartansk udstyrede med en stor gryde og en pande, men det er forventeligt. Der er fint med service og glas. Der ligger minimarked og busstop 50 m fra hotellet, og der er 300 m til flot strand, der dog er meget smal. Der er ingen restauranter i nærheden. Det er der i nabobyen Nidri 2-3 km væk.

 
09-06-2018

Indlæg af Jeanne D København, Danmark

Ferie

Hotellet ligger ganske enkelt helt fantastisk hvis man ikke har noget imod, at bestige en meget stejl vej og en hel del trapper op til det. Udsigten fra poolområdet og fra nogle af værelserne er det flotteste jeg længe har set. Desværre havde vi ikke helt ugenert udsigt på værelse 17. Vores værelse havde det skønneste badeværelse og en dejlig stor terrasse - som de øvrige gæster desværre hurtigt indtog, da vi havde skygge om eftermiddagen. Ikke helt ok at der sidder andre lige udenfor dine vinduer eller dør og damper løs på cigaretter når nu man selv er anti ryger. Men da vi er empatiske mennesker accepterede vi det. Værelset er meget fugtigt og hver morgen måtte vi hænge al tøj og sengetøj ud i solen for at fjerne fugten. Skabe og skuffer lugtede virkelig meget af mug. En affugter ville gøre underværker. Der er insektnet for dør og vindue, men alligevel havde vi en mængde myg, der allerede kom frem kl 16. Så husk myggespray. Vi brugte poolområdet meget og det var et dejlig luftigt sted. Der var dog til tider en del larm. Personalet er ok men ikke ret serviceminded. Vi fik som de eneste - ihvertfald hvad vi hørte de 8 dage vi var der -besked på, at drikkelse og mad der ikke er købt i pools baren ikke er tilladt ved poolen. Det blev sagt på en meget høj og negativ måde og vi undrede os rigtig meget, da flere af de andre gæster ligeledes havde deres egen vand med. Det var ret ubehageligt. Det er ikke noget der er specielt for dette hotel, sådan er det åbenbart på alle græske hoteller i henhold til loven, vi vidste det bare ikke. Hvorfor det kun blev sagt til os ved vi ikke, men vi gætter på, det var fordi vi ikke spiste i poolbaren, men selv lavede mad eller spiste inde i Nidri. Den sidste dag spiste vi frokost i poolbaren og det var ganske enkelt ikke pengene værd, så lad være med at bruge penge på det. Jeg vil anbefale et lille spisested/hotel der hedder Il Mare. Det ligger lige i starten af Nidri. Der fik vi det mest lækre mad og den mest fantastiske betjening og sad med udsigt til vandet. Der er meget smukt på Lefkas, så prøv det næste gang du skal til Grækenland.

 
04-09-2017

Indlæg af kranjens Bjæverskov, Danmark

dejligt hotel med rare værter

vi er lige kommet hjem , og savner allerede stedet.Hotellet er familieejet og de har selv fået det bygget. Der er verdens bedste udsigt fra hotellet, hvor man blandt andet kan se til Skorpios - øen som var ejet af den græske skibsreder Onassis.

 
05-08-2017

Indlæg af Jorgen-Fischer-60 Birkerød, Danmark

Græsk hygge

En traditionel charter sommerferie på en uge blev løftet af græsk gæstfrihed og varme. Hotellet ligge lidt uden for Nidri, men i gå afstand. Selv om det er et lille famile hotel og der gode muligheder for mad til rimelige priser - og den er hjemmelavet! Gå ikke glip af den græske aften!

 
24-06-2017

Indlæg af susanneg998

Pragtfuld udsigt

Vi boede 1 uge med en fantastisk udsigt og en meget venlig og imødekommende værtsfamilie. Lejligheden var ikke så komfortabelt indrettet og især det lille tekøkken kunne godt trænge til en opdatering. Hårde senge myg og gøende hunde gjorde det svært at få en ordentlig søvn.