Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,6 ud af 10 baseret på 19 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,6 / 10
Rengøring
 
8,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,3 / 10
Mad og drikke
 
7,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
6,9 / 10
Service
 
7,8 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
rolig beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2023-10-16


9 ud af 10

+
Lille og hyggeligt. Sødt personale. Dejligt og roligt poolområde med ikke for højt hyggemusik, så man kan slappe af. Skøn beliggenhed med 3 min. gang til lille strand med liggestole, som er gratis. Værelset havde udsigt til træer og havet, som vi kunne lytte til når vi vågnede. Virkelig dejligt afslappende.
-
Der var kogeplader i lejligheden men ingen pande eller gryde. Dermed var man tvunget til at gå ud at spise varm mad. Kun service til at spise og drikke af. Information inden rejsen om at medbringe opvaskeartikler ville være hensigtsmæssigt.

Bekræftet køb : 2023-10-16


8 ud af 10

+
alt var ok
-
Husk myggespray

Bekræftet køb : 2023-10-09


7 ud af 10

+
De var meget venlige og hjælpsomme, når vi bad om hjælp
-
Vi bad om en lejlighed …..det fik vi ikke Der var el kedet og to krus Og ……pga. min venindes handicap med to kryger var der meget svært . Der var Skygge på det ene værelse det andet var meget varmt og der skulle tilkøbes Air. For at kunne være der.

Bekræftet køb : 2023-09-11


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-08-29


5 ud af 10

+
-
Betydeligt længere til strand end som oplyst 50m. Ikke imødekommende betjening. Kun sporadisk WiFi

Bekræftet køb : 2023-08-28


10 ud af 10

+
Rent og pænt og utrolig sød og venlig betjening. Vi kunne godt vælge at bruge det igen Mange hilsner fra Jette og PerMo
-
Morgen mad lidt kedelig og ikke mange muligheder men ok.

Bekræftet køb : 2023-08-14


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

90% af gæsterne anbefaler

284 bedømmelser
Meget godt
 
208
Godt
 
59
Middel
 
13
Mindre godt
 
1
Dårligt
 
3

5 nyeste bedømmelser

13-12-2019

af olkrel Svendborg, Danmark

Lille dejligt familie hotel, tæt på vand og hovedgade.

Personale var noget af det mest rare og venlige, vi har mødt. Eneste minus var at vi ikke fik ved siden af vores venner. Men servering ved poolen og strand var dejligt, og de spillede god musik ved poolen. Lavede rigtig gode drinks.

 
27-08-2018

af 89oleh Mårslet, Danmark

Gode faciliteter og beliggenhed.

Venligt og hjælpsomt personale. God beliggenhed tæt på både strand og centrum, og selvom der ikke var nævnt noget om havudsigt i beskrivelsen, havde vi delvis havudsigt fra vores balkon. Fint swimmingpoolområde med masser af liggestole, og mulighed for servering fra baren.

 
26-08-2017

af Dorthe S

Super hyggeligt intimt Hotel

Vi besøgte Lefkas en uge i august fra d 14/8 2017 og boede på Palmyra, et intimt og meget venligt Hotel. Ejerne er utrolig imødekommende og der kræses virkelig for gæsterne. Vi ankom lidt for tidlig og måtte vente en lille time på værelserne, og det var rene pæne værelser vi fik. Vi var to par og det ene fik værelse på den ene side af hotellet og de havde skygge stort set hele dagen ( der var 34 grader ) vi fik øverst og med aften sol og men med dejlig udsigt til by og bjerge, lidt varmt. AC burde være indeholdt i prisen for man kan ikke bo i sæson uden pris ca 300 kr for en uge. Man kunne også leje saiftybox for et beløb, men det benyttede vi os ikke af. Stranden er lille men hyggelig og liggestolene koster 2,5 euro pr stk. Man ligger sig bare og på et tidspunk kommer der en og opkræver. Vi lejede en båd ved en udlejning på den lille strand ( 90 euro + benzin ) og der er forsikring med i prisen dog ikke for motorskruen og bådbund. Man får en grundig vejledning af brug og sejl kort. Vi lejede også en ATW, der er mange fine steder. Avis udlejning til 55 euro for en dag kl 9-24. Da vi skulle hjem og først blev hentet til aften fik vi lov til at beholde håndklæderne og kunne bade og klædebon i kælderen, hotellet opbevarede vores kufferter sikkert på kontoret. Vi er meget tilfredse med hotellet og alt er som i rejsebeskrivelsen. Kan varmt anbefales. Byen og livet på havnen er lidt Tivoli agtig men det kan anbefales at gå modsat vej hvis man vil spise lidt mere hyggeligt. Priserne på mad er stort set ens på hele øen.

 
26-08-2017

af John M

Sommerferie august 2017

Super hyggeligt hotel som er drevet af et ungt par med hjælp fra familien. Det er et mindre hotel som er placeret lidt væk fra Hovedgaden hvor trafikken foregår. Der er ikke langt ned til stranden og mange gode spisesteder i området. Hotellet er pænt rent og er ikke utænkeligt at vi ender der igen på et tidspunkt.

 
05-08-2014

af pusling1 Roskilde, Danmark

Fantastisk hotel

Hvis man ønsker et hotel hvor man føler sig hjemme og meget velkommen skal man vælge Palmyra. Man kan både se og fornemme at der bliver taget godt om hotellet, her er altid rent og pænt. Pool området er dejligt med nye solstole og parasoller samt en fin pool. Stort plus er at der altid er plads nok. Pool baren servere fine lette måltider der kan være en god oplevelse i sig selv. Fine parkerings muligheder for alle køretøjer. Personalet er et kapitel for sig selv. Servicen i top og alle var så søde og rare på den gode måde, igen et stort plus, alle kunne tale og forstå engelsk. Hotellet lavede græsk aften, den bedste græske aften vi har været til, det var så hyggeligt og hjertevarmt. Værelset var fint med nye badeværelser og bruseniche ingen kloaker der løb over, gode senge og ingen nattelarm på trods af at hotellet lå små 100 meter fra hovedgaden. Værelset havde et lille køkken, hvor man kunne lave lidt nemt mad. Værelse 525 hvor vi boede havde den dejligste udsigt til bjerge og havet. 50 meter fra hotellet ligger der en lille stenstrand med solsenge og parasoller. Vi har haft en dejlig ferie og kommer helt sikkert igen. Vi ønsker alt muligt held og lykke fremover for den unge familie som ejer stedet.