Palmyra Lefkas

Palmyra Lefkas er et godt udgangspunkt for en dejlig ferie i Lefkas. Her venter et hyggeligt poolområde og gåafstand til Nidris centrum med hyggelige tavernaer. Det hjælpsomme personale og den gode beliggenhed gør, at mange gæster vender tilbage år efter år.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Familie-værelser for 3-4 personer. 1-værelses lejligheder for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Den gode service, meget flinke folk, stille og roligt sted.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Palmyra Lefkas ligger i udkanten af Nidri, tæt på stranden og Nidris centrum. Der er et roligt og dejligt poolområde med solstole og parasoller og en poolbar, hvor dagene går i roligt tempo.

Hotellet har gratis wifi ved poolområdet og ved poolbaren. Ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 80 meter fra hotellet, bagagen transporteres ikke. Kun 50 meter fra Palmyra ligger stranden, hvor solstole og parasoller venter, og ikke mindst det smukke klare blå vand, der indbyder til dejlige, svalende dukkert.

Måltider

Dobbeltværelser og familie-værelser:
Indgår:

  • Morgenmadsbuffet (udvalg af retter tilberedt på bestilling)

1-værelses lejligheder
Ingen måltider indgår

Alle hoteller i Lefkas

Georgio

Georgio er et hyggeligt hotel med meget personlig service. Lyse, enkle lejligheder. En ferie på Georgio er perfekt for både par og gode venner. Her kan I nyde en dejlig terrasse med borde og stole ved poolområdet. Lefkas centrum og Nidris stemningsfulde havnepromenade ligger i gåafstand herfra.

Seaview

På Hotel Seaview bydes du velkommen af familien Gazi, som ejer og driver hotellet. Her bor du i moderne, lyse værelser direkte ved stranden i Nidri. Den personlige service og den skønne beliggenhed gør, at hotel Seaview er et af vores Apollo Mondo Local-hoteller.

Porto Ligia

Porto Ligia er et glimrende valg, hvis du vil bo lige ved siden af den dejlige strand og det klare blå vand. En kort gåtur til centrum af Lefkada. Her er en stor pool, som også har en mere lavvandet sektion til familiens mindste. Hvis du vil slappe af, er der både poolbar og en frodig have.

Aggelos

Lejlighedshotellet Aggelos ligger i udkanten af Nidri og er perfekt for dig, der vil være nær det meste og samtidig kunne lave mad selv. Her er der et hyggeligt poolområde med en børnesektion og poolbar. Nidris stemningsfulde havnepromenade har et stort udbud af restauranter og ligger i bekvem gåafstand.

Sunwaves

Hotel Sunwaves er et lille, familiedrevet hotel, som ligger direkte ved stranden i Vassiliki på den sydlige del af Lefkas. Her kan du nyde den smukke udsigt ud over Vassiliki-bugten fra det dejlige poolområde.

Santa Maura

Hotel Santa Maura er et centralt beliggende hotel i Nidri på Lefkas. Ved poolområde hersker en rolig atmosfære og der er solstole. Hotellet er beliggende nær Nidris mange restauranter og butikker.

Armeno Beach

På Armeno Beach bliver du budt velkommen af familien Kartanos, som ejer og driver hotellet og gør alt for, at du skal trives her. Dette lille hyggelige hotel er beliggende direkte ved stranden i Nidri med gåafstand til barer og taverner i området. Hotellet indgår i Apollo Mondo Local-familien, der omfatter hoteller med høj gæstetilfredshed og et lokalt touch.

Lefko

Lefko er det dejligt hotel med god, central beliggenhed, men stadig i rolige omgivelser i Nidri. Her bor du i fine værelser eller lejligheder og har kun en kort gåtur til stranden. På hotellet er der en pool med jacuzzi.

Il Mare

Velkommen til hyggelige Il Mare - et lille, familiært hotel direkte ved stranden i Nidri på Lefkas. Spis lækker mad i hotellets bar eller oplev butikker og taverner i Nidri centrum.

Porto Galini

Porto Galini er et stort og flot hotel for hele familien beliggende lige ved stranden på det østlige Lefkas. Hotellet er bygget i græsk stil med flere mindre bygninger i frodige omgivelser. Slap af ved poolen eller stranden, lad børnene finde nye venner i børneklubben og slut dagen af med et spil tennis. Stor og flot spa for voksne.

Captain Stavros

Captain Stavros er et af vores populære hoteller i udkanten af Nidri på Lefkas. Hotellet har høj kundetilfredshed, en rolig atmosfære og et hyggeligt poolområde. Her bor du i gåafstand til Nidris havnepromenade med taverner og butikker.

Scorpios

Scorpios er et enkelt lejlighedshotel, hvor personalet tager imod dig med åbne arme. Scorpios er bygget i etager, og har en mageløs udsigt over byen Perigiali og skærgården udenfor Lefkas. I poolbaren kan du nyde en god drink.

13 Keys Suites

13 Keys Suites er et flot hotel lige uden for Lefkas og med gåafstand til Nidri-stranden. Her bor du i lækre dobbeltværelser, og vil du sætte guldkant på din ferie, findes der værelser med privat pool. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 12 år.

Olga Lounge Hotel

Olga Lounge Hotel ligger lige over Kariotes-stranden i Lygia-bugten på øen Lefkas. Det byder på en afslappende ferie med god mad og underholdning ved poolen om eftermiddagen. Benyt lejligheden til at nyde en yogatime i hotellets dejlige have, tag på et græsk madlavningskursus eller tag på en cykeltur i de smukke omgivelser.

Gregory's

Velkommen til charmerende Gregory's i Nidri på Lefkas - hvor ejeren Verykios Grigorios og hans familie vil tage sig af dig og tilbyde græsk gæstfrihed, når det er bedst. Her bor du med en perfekt beliggenhed og kan nyde den familiære atmosfære og de maleriske omgivelser.

Orion

Velkommen til skønne hotel Orion, et populært hotel, der nu er føjet til vores familie af håndplukkede Apollo Mondo Local-hoteller til sommeren 2024. Dette er et hotel med mange tilbagevendende gæster, og det er let at forstå. Hotellets fantastiske beliggenhed tæt på stranden og kun en kort gåtur fra havnen i Nidri og shoppinggaden lokker mange, og hvis man tilføjer den personlige betjening, de hyggeligt indrettede værelser og hotellets dejlige poolområde, får du et godt billede af, hvorfor så mange gæster kommer igen og igen.

Crystal Waters

Crystal Waters er et stilfuldt hotel med lyst interiørdesign. Her finder du et lækkert poolområde i forskellige niveauer med i alt tre pools og ønsker du lidt mere luksus ved poolområdet er der private lounges. Værelserne er lyse og smagfuldt indrettede med materialer i naturlige farver, og du kan endda få mere luksus ved at booke et værelse med privat pool. Hotellet er skabt til afslapning, og restauranterne byder på det bedste fra det græske køkken med solmodne grøntsager, friske fiske- og skaldyrsretter og kødretter.

Athos

Athos er et hyggeligt hotel som ligger i udkanten af Nidri, ved vejen mod Vlicho. Her er en snackbar og et hyggeligt poolområde hvor poolen har børnesektion. Nær Nidiri med en del restauranter.

Ionian Blue

Drømme beliggenhed og høj standard! Sandsynligvis bliver pool området hurtigt den store favorit, hvor du kan tage plads i en sol-eller barstol og nyde den fantastiske udsigt over havet. Hvis du synes at ferie er synonymt med luksus, så vil du nyde den indendørs opvarmede pool og muligheden for kropsbehandlinger.

Elati

Elati er en rigtig perle i det centrale Nidri. Stranden ligger lige bag hotellet og vejen dertil går gennem hotellets have. I Nidri findes et godt udvalg af barer, taverner og restauranter med forførende dufte og græske smagsoplevelser...

Ermis

Hotel Ermis ligger tæt på stranden i byen Ligia og her kan du slappe af ved poolen om dagen og tage en tur ned til havnen om aftenen, hvor du kan nyde det græske køkken.

Vliho Bay Boutique Hotel

Vil du opleve unik græsk gæstfrihed, så er Vliho Bay Boutique Hotel et godt valg. Hotellets poolområde indbyder til en forfriskende dukkert og i baren kan du bestille enklere retter. Stranden og havet er kun et stenkast væk.