Rejsetips Rethymnon

Opdag Rethymnon

Hvis du vil se mere af Rethymnon, er der meget at opleve. Opdag Kreta på to hjul med en cykeltur, udforsk verden under overfladen eller besøg den smukke Mili-kløft og vandre gennem den unikke by. Læs vores tips her

Mili-kløften

Mellem byerne Xromonasteri og Xirochori kan du gå langs den smukke Mili-kløft. Strækningen tager ca. en time, og inde i kløften er der en gemt by med traditionelle kretensiske huse. Om sommeren åbner de små taverner op i den ellers forladte by. En fremragende mulighed for at komme tæt på den smukke natur på Kreta!

Forkæl dig selv i spa

Sørg for at forkæle dig selv på din ferie og tag en eftermiddag i spa. På Metarmofosis Spa, der ligger i Rethymnons gamle havn, kan du få en række behandlinger - fra massage til manicure og pedicure. Åben hverdage kl. 09.00-21.00 og lørdage kl. 09.00-14.00.
Adresse: 83 Eleftheriou Venizelou Street.

På marked i Rethymnon

Hvis du er en morgenfrisk, må du ikke gå glip af det lokale marked i Rethymnon, som afholdes mandag, torsdag og lørdag mellem kl. 08.00-14.00. Her er der lokalt producerede varer som tøj, frugt, grøntsager, ost, honning og meget mere.

Fartfyldte vandsportsaktiviteter

Langs Rethymnons strandpromenade er der flere steder, der tilbyder vandsport af forskellige slags. For dem der ønsker fart og spænding er der paragliding, vandscootere og bananbåde. Langs strandene er der også mulighed for at spille beachvolley flere steder.

Under overfladen

Hvis du er nysgerrig eller interesseret i at dykke, så tag et kig på vores udflugter, hvor vi tilbyder dykker- og snorkeludflugter, et mere avanceret dykkerkursus, et dykkercertifikat og et dykkerkursus for børn!

Baja Beach Club

5 km øst for Rethymnon ligger Baja Beach Club. Her finder du et område med en fantastisk strand, solstole, strandaktiviteter, en restaurant og bar samt en stor pool med vandrutsjebaner. Perfekt ophold for venner, familie eller for dem der ønsker både hav og pool.

Oplev Kreta på to hjul

Creta Bike arrangerer to cykelture hver uge, hvor du enten kan følge med hele vejen til Kournas eller opleve de nærliggende byer Arkadi, Margeritas og Bali. Turene er tilpasset både erfarne cyklister og begyndere. Udflugterne tilbyder en vidunderlig oplevelse, som begge giver dejlige trætte ben og smukke udsigter. Her kan du læse mere om de to udflugter og også se andre udflugter som tilbydes fra Rethymnon by.

Shopping og smukke bygninger

I Rethymnons gamle bydel er der butikker med alt fra smykker, tøj og sko til lokale souvenirs. Når du går langs de brostensbelagte gader, må du ikke glemme at tage et kig på de smukke gamle balkoner, der hviler på de gamle venetianske bygninger. Udenfor den gamle bydel finder du også en stor gade med flere internationale og lokale butikker.