Værelsestyper

2-værelses suiter

Smukt indrettede suiter med et soveværelse og et opholdsrum med sofa. Fladskærms-tv. Gratis aircondition, wifi og deponering. Lille køleskab og kaffe-/te faciliteter. Bad/brus og toilet. Hårtørrer. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2-5 personer.

Dobbeltværelser

Pæne og nyrenoverede værelser med fladskærms-tv og telefon. Gratis aircondition og wifi. Deponering mod betaling. Lille køleskab og te-/kaffefaciliteter. Bad/brus og toilet. Hårtørrer. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer

Junior-suiter

Pæne og nyrenoverede juniorsuiter med opholdsrum med en sofa og fladskærms-tv og telefon. Gratis aircondition og wifi. Deponering mod betaling. Lille køleskab og te-/kaffefaciliteter. Bad/brus og toilet. Hårtørrer. Balkon eller terrasse med begrænset havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer

Superior-suiter

Pæne og nyrenoverede superior-suiter med 2 senge og en hjørnesofa. Fladskærms-tv og telefon. Gratis aircondition og wifi. Deponering mod betaling. Lille køleskab og te-/kaffe faciliteter. Bad/brus og toilet. Hårtørrer. Balkon eller terrasse med havudsigt.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1-2 børn.

Superior-værelser

Pæne og nyrenoverede superior-værelser med fladskærms-tv og telefon. Mulighed for ekstra opredning. Gratis aircondition og wifi. Deponering mod betaling. Lille køleskab og te-/kaffe faciliteter. Bad/brus og toilet. Hårtørrer. Balkon eller terrasse med havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer.