2-værelses suiter

Smukt indrettede suiter med et soveværelse og et opholdsrum med sofa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Lille køleskab og kaffe-/te faciliteter. Bad/brus og toilet. Hårtørrer. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2-5 personer.

Dobbeltværelser

Pæne dobbeltværelser med tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Lille køleskab og kaffe-/te faciliteter. Bad/brus og toilet. Hårtørrer. Balkon.

Antal personer: 1-3 personer.

Junior-suiter

Pæne junior-suiter med opholdsrum med en sofa og tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Lille køleskab og kaffe-/te faciliteter. Bad/brus og toilet. Hårtørrer. Balkon eller terrasse med delvis havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer.

Superior-suiter

Pæne superior-suiter med to senge og en hjørnesofa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Lille køleskab og kaffe-/te faciliteter. Bad/brus og toilet. Hårtørrer. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Superior-værelser

Pæne superior-værelser med tv med satellitkanaler.Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Lille køleskab og kaffe-/te faciliteter. Bad/brus og toilet. Hårtørrer. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer.