Værelsestyper

2-værelses suiter

Smukt indrettede suiter med et soveværelse og et opholdsrum med sofa. Fladskærms-tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Lille køleskab og kaffe-/te faciliteter. Bad/brus og toilet. Hårtørrer. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2-5 personer.

Dobbeltværelser

Pæne dobbeltværelser med fladskærms-tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Lille køleskab og kaffe-/te faciliteter. Bad/brus og toilet. Hårtørrer. Balkon.

Antal personer: 1-3 personer

Junior-suiter

Pæne junior-suiter med opholdsrum med en sofa og fladskærms-tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Lille køleskab og kaffe-/te faciliteter. Bad/brus og toilet. Hårtørrer. Balkon eller terrasse med delvis havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer

Superior-suiter

Pæne superior-suiter med to senge og en hjørnesofa. Fladskærms-tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Lille køleskab og kaffe-/te faciliteter. Bad/brus og toilet. Hårtørrer. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Superior-værelser

Pæne superior-værelser med fladskærms-tv. Mulighed for ekstraopredning i ordinær seng eller sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Lille køleskab og kaffe-/te faciliteter. Bad/brus og toilet. Hårtørrer. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer.