2-værelses suite

2-værelses suiter med soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Balkon og havudsigt.

Værelsesstørrelse: Ca. 48 kvm.
Antal personer: 2-5 personer.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Balkon.

Værelsesstørrelse: Ca. 30 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Junior-suite

Junior-suiter med soveværelse og et opholdsrum. To enkeltsenge der ikke kan flyttes. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Balkon eller terrasse med delvis havudsigt.

Værelsesstørrelse: Ca. 34 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Superior-suite

Superior-suiter med balkon og havudsigt. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Tv med internationale kanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Lille køleskab og kaffe/te. Badeværelse med bruser og toilet. Hårtørrer. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 40 kvm.
Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Superior-værelse

Superior-værelser med balkon med havudsigt. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Lille køleskab. El-kedel og kaffe/te. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Hårtørrer. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 25 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.