Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

76% af gæsterne anbefaler

103 bedømmelser
Meget godt
 
50
Godt
 
30
Middel
 
13
Mindre godt
 
6
Dårligt
 
4

5 nyeste bedømmelser

15-09-2019

af Hc N

Lige noget for os

Vi blev tildelt en juniorsuite på 2. sal med fremragende udsigt fra balkonen. En let brise gjorde det udholdeligt at sidde på balkonen og nyde sine drikkevarer, når vi ikke var på den fremragende strand, nogle hundrede meter væk. Morgenmåltid var et overraskende superbt måltid. Rengøring og skift af håndklæder daglig. Få meters gang ind til den historiske gamle bydel med et utal af små listige spisesteder. Alt personale var venlige og hjælpsomme. Alt i alt er 5 stjerner ikke nok, for vi havde ikke forventet dette hotel.

 
17-12-2017

af 377larsk Slagelse, Danmark

Ferie 2017

Dejligt hotel som ligger tæt på centrum og med fantastisk betjening. Vi blev hentet ved bussens stoppe sted og vores kufferter blev bragt op på vores værelse. Værelset var godt og godt udnyttet, den lille terrasse blev brugt om aftenen med lidt kølige drikkelse.

 
17-08-2016

af digital61 digital

nu med 5 stjerner

Vi var der for et par år siden, hvor det var 4 stjerner, nu har det fået 5 stjerner. Det eneste som er sket er et motionsrum og baderum i forbindelse med dette. Der er ikke ændret på noget, samme mad, hvilken stadig er som man kan forvente, koldt, varmt, frugt, men ikke til 5 star. Værelser er stadig godt vedligeholdte. Personale er meget venlige og vil gøre det godt for dig. Et hotel som vi vil besøge igen, standard god og beliggenhed.

 
17-10-2010

af vl0705 Fjellerup Strand, Danmark

Perfekt tæt på strand og by men lidt anonymt

Fantastisk udsigt til by og havn /strand . Stor balcon

 
03-03-2020

af kyrg Chania, Grækenland

unsatisfactory! Not a 5 star hotel

Definitely not a 5 star hotel. The staff has no clue what hospitality is and is very rude and unprofessional. They were not helpful from the minute i walked to the reception desk and what strike me the most was that they were arguing and shouting at each other outside my room at 09:30! There was an odour in the room as soon as i walked in that took a while to clear. The shower divider glass came off by touching it. At least the hotel is in a great location.