Executive-suite

Executive-suiter med havudsigt og rummelig balkon på ca. 15 kvm. med en solseng. En dobbeltseng. Sofagruppe. Gratis aircondition, deponering og wifi. Espressomaskine med kapsler. El-kedel og te/kaffe med daglig opfyldning. Køleskab. Ved ankomsten venter en flaske vin og frisk frugt i suiten. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 38 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.

Executive-suite med jacuzzi

Executive-suiter med havudsigt og rummelig balkon på ca. 15 kvm. med jacuzzi. En dobbeltseng. Sofagruppe. Gratis aircondition, deponering og wifi. Espressomaskine med kapsler. El-kedel og te/kaffe med daglig opfyldning. Køleskab. Ved ankomsten venter en flaske vin og frisk frugt i suiten. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 33 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.

Junior-suite premium

Junior-suiter premium med havudsigt og rummelig balkon på ca. 15 kvm. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis aircondition, deponering og wifi. Espressomaskine med kapsler. El-kedel og kaffe/te med daglig opfyldning. Køleskab. En flaske vin, en flaske vand og frisk frugt venter ved ankomsten. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 26-28 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.