Executive-suiter

Rummelige executive-suiter hvor en flaske vin, en flaske vand og frisk frugt venter ved ankomsten. Komfortable senge, en dobbeltseng eller to separate senge. Sofagruppe. Espressomaskine og tefaciliteter med daglig påfyldning og et lille køleskab. Stort tv med satellitkanaler. Strygefaciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Bruser (lille trappetrin ind i brusekabinen) og toilet. Rummelig balkon på ca. 15 m2 med havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer.

Executive-suiter med jacuzzi

Fine executive-suiter med jacuzzi på balkonen. Ved ankomst venter en flaske vin og frisk frugt på værelset. Komfortable senge, en dobbeltseng eller to separate senge. Værelsestypen er tilgængelig på alle etager. Sofagruppe. Espressomaskine og tefaciliteter med daglig påfyldning og et lille køleskab. Stort tv med satellitkanaler. Strygefaciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Bruser (lille trappetrin ind i brusekabinen) og toilet. Rummelig balkon på ca. 15 m2 med jacuzzi og havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer.

Junior-suiter premium

Lækre junior-suiter premium, hvor en flaske vin, en flaske vand og frisk frugt venter ved ankomsten. Komfortable senge, en dobbeltseng eller to separate senge. Værelsestypen er tilgængelig på alle etager. Espressomaskine og tefaciliteter med daglig påfyldning og et lille køleskab. Stort tv med satellitkanaler. Strygefaciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Bruser (lille trappetrin ind i brusekabinen) og toilet. Rummelig balkon på ca. 15 m2 med havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer.