Værelsestyper

Dobbeltværelser

Rummelige og elegante dobbeltværelser med mulighed for ekstraopredning i fold-ud seng eller sovesofa. Tv med satellitkanaler. 3-lags ruder for at undgå støj. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Strygefaciliteter. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt eller pooludsigt.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer.

Familie-værelser

Rummelige og elegante familie-værelser, der består af 2 værelser med glasdør imellem. Tv med satellitkanaler (to styk). Køleskab. 3-lags ruder for at undgå støj. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Strygefaciliteter. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 4 personer.

Junior-suiter

Lyse junior-suiter med dobbeltseng og stor jacuzzi midt i værelset. Toilettet er adskilt fra resten af værelset med en orange glasvæg. Håndvasken er inde på værelset. Tv med satellitkanaler (to styk). Køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Strygefaciliteter. Bad/brus og toilet. Balkon med pooludsigt.

Antal personer: 2 personer.

Superior-værelser

Pæne og elegante superior-værelser i moderne stil med mulighed for ekstraopredning i fold-ud seng eller sofa. Toilet med glasvæg mod walk-in brus og separat vask. Tv med satellitkanaler. Køleskab med minibar (mod forespørgsel). Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Strygefaciliteter. Balkon med havudsigt eller terrasse med pooludsigt.

Antal personer: 2 personer.