Dobbeltværelser

Rummelige og elegante dobbeltværelser med mulighed for ekstraopredning i fold-ud seng eller sovesofa. Tv med satellitkanaler. Køleskab. Strygefaciliteter. 3-lags ruder for at undgå støj. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling i receptionen. Hårtørrer. Badekåber og tøfler.. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt eller pooludsigt.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer.

Familie-værelser

Rummelige og elegante familie-værelser, der består af 2 værelser med glasdør imellem. Tv med satellitkanaler (to styk). Køleskab. 3-lags ruder for at undgå støj. Strygefaciliteter. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling i receptionen. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-4 personer.

Junior-suiter

Lyse junior-suiter med dobbeltseng og stor jacuzzi midt i værelset. Tv med satellitkanaler (to styk). Køleskab. Strygefaciliteter. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling i receptionen. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet (toilettet er adskilt fra resten af værelset med en orange glasvæg. Håndvasken er inde på værelset). Balkon med pooludsigt.

Antal personer: 2 personer.

Superior-værelser

Pæne og elegante superior-værelser i moderne stil. Tv med satellitkanaler. Køleskab med minibar (mod forespørgsel). Strygefaciliteter. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling i receptionen. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Toilet med glasvæg mod walk-in brus og separat vask. Balkon med havudsigt eller terrasse med pooludsigt.

Antal personer: 2 personer.