1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder af varierende størrelse. Kombineret opholdsrum og minikøkken. Kogeplader, køleskab, el-kedel, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Tv med internationale kanaler. Gratis wifi. Aircondition og deponering mod betaling. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon. En af lejlighederne har indgang via balkonen.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder af varierende størrelse. Separat soveværelse og kombineret opholdsrum og minikøkken. Kogeplader, køleskab, el-kedel, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Tv med internationale kanaler. Gratis wifi. Aircondition og deponering mod betaling. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon, nogle med pooludsigt eller balkon i stueplan.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejligheder superior

2-værelses lejligheder superior med et soveværelse og et kombineret opholdsrum og minikøkken. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi. Aircondition og deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller balkon i stueetagen.

Værelsesstørrelse: Ca. 45-48 kvm.
Antal personer: 1-4 personer.