1-værelses lejligheder

Pæne men enkelt indrettede 1-værelses lejligheder af varierende størrelse. Kombineret opholdsrum og minikøkken. Kogeplader, køleskab, el-kedel, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi. Aircondition og deponering mod betaling. Brus og toilet. Balkon. En af lejlighederne har indgang via balkonen.

Antal personer: 1-3 personer.

1-værelses lejligheder i ældre del

Pæne men enkelt indrettede 1-værelses lejligheder af varierende størrelse i den ældre del af hotellet. Kombineret opholdsrum og minikøkken. Kogeplader, køleskab, el-kedel, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi. Aircondition og deponering mod betaling. Brus og toilet. Balkon. En af lejlighederne har indgang via balkonen.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejligheder

Pæne men enkelt indrettede 2-værelses lejligheder af varierende størrelse. Separat soveværelse og kombineret opholdsrum og minikøkken. Kogeplader, køleskab, el-kedel, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi. Aircondition og deponering mod betaling. Brus og toilet. Balkon, nogle med pooludsigt eller balkon i stueplan.

Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer.

2-værelses lejligheder i ældre del

Pæne men enkelt indrettede 2-værelses lejligheder af varierende størrelse i den ældre del af hotellet. Separat soveværelse og kombineret opholdsrum og minikøkken. Kogeplader, køleskab, el-kedel, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi. Aircondition og deponering mod betaling. Brus og toilet. Balkon med pooludsigt.

Antal personer: 1-3 personer.

3-værelses lejligheder

Store men enkelt indrettede 3-værelses lejligheder med to separate soveværelser og kombineret opholdsrum og minikøkken. Kogeplader, køleskab, el-kedel, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi. Aircondition i begge soveværelser og deponering mod betaling. Bad og toilet. Stor balkon med havudsigt.

Antal personer: 4-5 personer.