Værelsestyper

1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder i varierende størrelse. Soveværelset er kombineret med opholdsrum og minikøkken. Tv. Minikøkken med køleskab og enkelt køkkenudstyr. El-kedel og stempelkande. Hårtørrer. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse. Bord og stole findes kun på balkon/terrasse, ikke inde i lejligheden. Niveauforskelle og trapper i nogle af lejlighederne. Vær opmærksom på at børn under 2 år beregnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-3 personer.

1-værelses lejligheder, morgenmad

1-værelses lejligheder i varierende størrelse. Soveværelset er kombineret med opholdsrum og minikøkken. Minikøkken med køleskab og enkelt køkkenudstyr. El-kedel og stempelkande. Hårtørrer. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse. Bord og stole findes kun på balkon/terrasse, ikke inde i lejligheden. Niveauforskelle og trapper i nogle af lejlighederne. Vær opmærksom på at børn under 2 år beregnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-3 personer.

1-værelses superior lejligheder

1-værelses superior lejligheder med All Inclusive. Lejlighederne er i varierende størrelse. Soveværelset er kombineret med opholdsrum og minikøkken. Tv. Minikøkken med køleskab og enkelt køkkenudstyr. El-kedel og stempelkande. Hårtørrer. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse. Bord og stole findes kun på balkon/terrasse, ikke inde i lejligheden. Niveauforskelle og trapper i nogle af lejlighederne. Vær opmærksom på at børn under 2 år beregnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses superior lejligheder

2-værelses superior lejligheder med All Inclusive. Lejlighederne er i meget varierende størrelser. Et soveværelse og kombineret opholdsrum og minikøkken. Tv. Minikøkken med køleskab og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. El-kedel og stempelkande. Hårtørrer. Deponering mod betaling. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse. Niveauforskelle og trapper i nogle af lejlighederne. Vær opmærksom på at børn under 2 år beregnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-4 personer.