Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,9 ud af 10 baseret på 34 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,9 / 10
Rengøring
 
8,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mad og drikke
 
7,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,1 / 10
Service
 
7,8 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-05-19


9 ud af 10

+
Skøn beliggenhed og god service at man må benytte Porto Platanias Beach afdeling
-

Bekræftet køb : 2022-05-18


10 ud af 10

+
Morgenbuffet. Hotellets udseende og stand i det hele taget. Venligt personale.
-
Ved ikke. Vi brugte ikke faciliteter til andet end at sove og spise morgenmad.

Bekræftet køb : 2021-10-10


10 ud af 10

+
Placering, smukke omgivelser og tæt ved vandet.
-
Bedre service, mere smilende og forstående personale der hvor vi spiste. Vi måtte nogle gange sidder med overtøj på når vi spiste om aftenen, fordi personalet ikke ville lukke dørene der gav gennemtræk i spisesalen.

Bekræftet køb : 2021-10-09


7 ud af 10

+
Den daglige rengøring på værelset. Drikkevarene på all-inclusive. Pool området var fin størrelse.
-
Deres indchekning.... Vi kom frem til hotellet og stillede os i kø. Alle der skulle bo i "village", blev sendt over at vente i sofaerne med besked om at vi skulle vente 5 min til de havde taget dem som skulle bo det "dyre sted". Efter 5 minutter går hende som havde sagt vi skulle vente og kommer tilbage 30 min efter. Vi venter imens de begynder at hjælpe gæster der kommer ind og skal have byttet håndklæde eller guiding til en bus. Til sidst efter 40 mins venten i receptionen går jeg op og spørger hvor lang tid jeg skal forvente at vente endnu, hvorefter hun kigger helt mærkeligt på mig som om det skulle jeg da have været blevet for længst... Jeg bliver checket ind af den største snegl jeg nogensinde har set. Ham ved siden af nåede at checke 3 par ind imens hun stod og tastede på tastaturet. Hun hviskede i øvrigt også hvilket betød jeg var nød til at bede hende gentage stort set alt hvad hun sagde. Det var meget tydeligt hun ikke gad stå i receptionen. YDERST DÅRLIG SERVICE! Samtidig kunne det være super rart, at apollo skriver rigtigt på deres hjemmeside. Vi havde bestilt all-inclusive med troen om at man kunne benytte dette andre steder på hotellet også. Det kunne man så ikke medmindre man betalte ekstra. Apollo havde ellers lovet at det kunne man sagtens på udvalgte steder. Der var bare ingen udvalgte steder. Jeg spurgte også i receptionen.

Bekræftet køb : 2021-08-29


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-08-29


9 ud af 10

+
Placering og rolige omgivelser
-

Bekræftet køb : 2021-08-22


7 ud af 10

+
Maden var rigtig god og meget venligt personale
-
Flere liggestole ved poolen hvis muligt

Bekræftet køb : 2021-08-21


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-08-13


10 ud af 10

+
Meget flinke personale Maden var god
-

Bekræftet køb : 2021-08-07


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

54% af gæsterne anbefaler

282 bedømmelser
Meget godt
 
107
Godt
 
100
Middel
 
43
Mindre godt
 
24
Dårligt
 
8

5 nyeste bedømmelser

15-10-2021

af Tinaskov11

Turistfabrik og elendig mad

Hotellet har rummelige og rene værelser med god daglig rengøring. Omgivelserne i boligområderne er hyggelige. Desværre er stilen ikke ført igennem til pool, bar og restaurant. Her virker det som om det kun skal være praktisk. Dette hotel lever ikke op til forventningerne for et 4-stjernet hotel. Det hele er meget discount-agtigt. - elendig og ensformig mad i buffeen og deres alkohol er fortyndet. Både vin og spiritus. - restauranten er som en kantine eller en banegård. Vildt stressende at sidde der. Ikke spor hyggeligt. - alt er funktionelt men rippet for hygge og charme. Der er fx hvid, kold belysning overalt. - kun lille del af restauranten er udendørs - WiFi er ustabilt - der er adgang til faciliteterne på søsterhotellet på den anden side af gaden, dvs. pools og bar. Desværre er den indendørs pool lukket grundet covid. Bemærk at der IKKE er adgang til restaurant og tagterrasse på søsterhotellet. - venligt personale Jeg kommer aldrig igen.

 
23-07-2021

af RossDaddy Korsør, Danmark

Dejlig ferie

Vi var afsted på Porto Platanias Village Resort i en uge, fredag til fredag - 3 voksne og en teenager på all inclusive. Fantastisk tur. Gode oplevelser: Fantastisk pool, og dejlig størrelse. Super venligt personale, både i restaurant og poolbar. God buffet, meget det samme hver dag, men det var godt. Dejlig lejlighed, moderniseret med 2x toilet/bad og aircon i begge værelser. Dejlig tæt på by og strand. Ting som kunne være bedre: Ikke nok liggestole efter kl. 09.00 - måske pga. Covid-19. Alt i alt levede hotellet op til vores forventninger og nok også mere end det. Vi var heldige at møde et andet dansk ægtepar med deres børn som var super hyggelige at være sammen med, hvilket helt sikkert også var et kæmpe plus for vores generelle oplevelse :)

 
21-08-2019

af kasperlorentzen Kreta, Grækenland

4 stjerner, men hvor

I morgen torsdag d. 22/8 tager vi hjem efter 14 dage på dette hotel. Starter lige med det dårlige Må, nu til hotellet. Som sagt ankom vi kl rigtig sent om natten og dermed var all inklusive lukket, men vi fik en voucher ned til deres bar på deres 5 stjernet, her var der meget tørt toast som havde ligget hele dagen formentlig fra all inklusive kundernes snacks, få stykker kage og lignende. Derudover var det muligt at bestille en crepe, det tog 40min at modtage denne crepe fordi manden som skulle lave dem brændte flere af dem på, dejligt kl 2 om natten. Herudover var der flere foran os som havde ventet endnu længere tid på deres. Værelset er ufattelig lydt, man kan høre alt og jeg mener ALT hvad der foregår ved siden af eller ovenpå. Vi har været uheldige med at vores overbo tramper konstant, den anden dag fra kl 23 til 4 om natten, hvilket gør det meget svært at sove, dette sker hver dag. Børnene inde ved siden af skriger når de ikke vil i seng osv. Herudover på værelse 2122 så står der en hund og gøer hele dagen omme bagved samt en hane der står og galer dagen lang, både morgen og aften. Maden er smagløst, desværre. Kokken har ikke lært at putte salt i vandet til pasta eller andet krydderi i maden, meget ærgerligt Sodavanden er på niveau med Harboe sodavand, de smager af nul og niks, dog smager citrus lidt a la Sprite eller 7up, men efter 14 dage er det godt nok kedeligt. Deres drinks er udmærket, men alt efter hvilken bartender så er drinks forskellige jeg har formået at få 3 forskellige versioner som har smagt forskelligt hver gang. Nogle gange render der lidt myrer rundt på værelset. Men værelset er fint stort med to tv, køleskab, kogeplade osv. Herudover er der en sofa med hvidlige pletter på, hvor de kommer fra kan man så selv tænke sig til om det er det ene eller det andet. Ellers er det gode at man må benytte dig af deres 5 stjernet faciliteter hvor der fx er 4 pools, bordtennis, pool og lignende. Hos village er der nemlig kun én stor pool og tit overproppet. Folk reserverer desværre solsenge med deres håndklæder, dette gør de både på village og på deres beach ressort, og til trods for der står at personalet fjerner dem, så gør de IKKE dette, så der kan ligge håndklæder en hel dag på solsenge uden der har været en person i nærheden. Sengene er meget hårde og puderne er ikke specielt gode, men det kan man heldigvis vende sig til. Personalet er umiddelbart flinke nok. Dog er det lidt træls, at selvom man sætter et do not disturb skilt på, så kommer rengøringen og åbner døren og siger HALLO alligevel.. Selvom skiltet hænger på døren, virkelig underligt, hvad skal man så med skiltet. Men ellers er Kreta jo et lækkert sted hvor vi har været et par gange nu, desværre er dette hotel en kæmpe skuffelse, når man først kommer ind falder den ene stjerne af efter den anden, sidste år var vi på et andet 4 stjernet, det var både meget billigere og også 1000 gange bedre.

 
23-07-2019

af nillejoye

ikke et 4 stjernet hotel

Billederne passer slet ikke på poolområdet, det er virkelig slidt med grønne slidte solstole og meget gamle grønne parasoller, vi har netop været på hotellet i 11 dage, og hold op hvor blev vi skuffede og bruge ikke poolen en eneste gang. Der var ulækkert med overfyldte skraldespande og fyldte askebægere overalt. Vi havde bestilt rejsen via spies med all incl. Vi ankom til middag, meget spændte og ferielystne og det første vi får af vide da vi møder i skranken " I kan ikke tjekke ind før kl 14.30, så I kan sætte jer og vente", der stod intet om at vi først kunne tjekke ind kl 14.30, men vi venter på vores 2 værelser, får klædt om og leder efter et sted at spise eftersom vi har all incl. Vi finder ud af at der intet mad er nogensteder, og går over på søsterhotellet som man kan med all incl, og bliver afvist i restaurenten at man skal bestille en dag i forvejen, øh det kan man jo ikke gøre hjemmefra , og der var intet i poolbaren, da den var ryddet for mad. DVS at vi skal vente på aftensmad, det er bare ikke i orden. Der serveres generelt både på Platanias village og søsterhotellet billig sodavand som i noget ala Harboe mærket, og når der er tale om et 4 og 5 stjernet hotel, er dette fuldstændig uacceptabelt, da det ikke smager særlig godt. Vi har været på andre 4 stjernede hoteller, hvor der var enten pepsi eller coca cola. Vi havde store forventninger til dette hotel, da det er et af de dyreste hoteller vi har været på, men virkelig det værste vi har oplevet hele vejen igennem. Maden er kedelig på Platanias village, og vi bestilte mad på søsterhotellet i alle dagene, og selv der fik vi nok efter en uge, da det var det samme hver dag. Normalt plejer vi godt at kunne spise 14 dage på et all incl hotel og være godt tilfredse, men her måtte vi bla de sidste dage gå ud og spise eller bestille pizza på hotellet, mod betaling. De gæster som ankommer sent om aftenen, er der på søsterhotellet ( kun for all incl) disket op med lækre pandekager og lækker salat, men vi andre som bor der, skal betale for disse pandekager, og os der ankom til middag kunne ikke engang få middagsmad selvom vi også havde all incl. Rengøring er under al kritik, der blev ikke skiftet sengetøj en eneste gang på 11 dage, der blev lige skiftet håndklæder, men ellers lå skidtet der stadig på gulvet hver dag. Der er totalt kedeligt, ingen musik, intet animations underholdning. Vi var ved at dø af kedsomhed, og har aldrig oplevet så kedeligt et sted at være. Vi er 5 personer afsted, os forældre, samt vores døtre på 19, 16 og 11 år, og vi kan godt lide hvis der er lidt underholdning om dagen ved poolen, og om aftenen som på de fleste hoteller, og bare lidt musik ved poolen, men nej der er totalt dødt. De ansatte i restauranterne arbejder hårdt for at give en god betjening, og det er også det eneste gode at sige om dette hotel. Vi kommer aldrig igen, det er stensikkert, alt for dyrt, og spild af penge og hold fast jeg føler mig snydt af billederne, som slet ikke er sådan det ser ud. Der er en kæmpe parkeringsplads lige op til poolen, som man først ser når man er der.

 
14-07-2019

af 823lauz Frederiksberg, Danmark

Dårlig service ☹️

Ønsker at leje 1 værl nogle timer ekstra fordi vi først skulle til lufthavnen kl 21.00, men fik at vide vi først kunne få svar kl 10.00 på afrejsedagen, den usikkerhed kun vi ikke løbe med 3 børn på 1,5 - 2 og 5 år, så ville leje et værl. et døgn og forklarede vores situation og ville gerne betale hvis bare kunne få et værl til ungerne, men svaret et koldt nej da alt var optaget.... hvorefter vi går på booking. Com og søger et værl. På samme sted og får det bekræftet 5 min. Senere.... de har ikke styr på deres egen booking ellers lyver de.. rigtig dårlig severices, derud over klippede de vores all incl bånde kl 12.00 , så måtte også betale ekstra mad på hjem rejse dagen... glem de 4 stjerner.. vi er en familie på 10 personer der aldrig kommer der mere, det er ihvertfald ikke familie venligt som de ellers praler og sælger på.. har rejse erfaring i mange lande og flere gange om året.. med venlig hilsen Lau Zaar DK.