Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,8 ud af 10 baseret på 179 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,8 / 10
Rengøring
 
8,4 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mad og drikke
 
6,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,8 / 10
Service
 
7,8 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-10-15


8 ud af 10

+
God service og venlig personale , pæne omgivelser , dejligt rent både ude og inde .
-

Bekræftet køb : 2022-10-12


6 ud af 10

+
Der er ikke noget godt
-
Vi havde all ind clud alt var fortyndet

Bekræftet køb : 2022-10-09


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-10-09


8 ud af 10

+
Dejlig roligt og tæt på by og strand
-

Bekræftet køb : 2022-10-09


8 ud af 10

+
At der var eh pool kun for voksne.
-

Bekræftet køb : 2022-10-08


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-10-08


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-10-07


9 ud af 10

+
Personalet er meget smilende
-

Bekræftet køb : 2022-10-06


5 ud af 10

+
Poolen og solsengene. Snack baren, for der var sodavandene helt iorden, samt et godt udvalg af snaks, frugt osv.
-
Jeg synes, at når det er et 4 stjernet hotel, så skal der være en vis standard. Det havde Platanaris Village bare ikke. Døren ind til bruse badet, kunne ikke lukke. Lågerne i de øverste skabe i “køkkenet” kunne ikke lukke. De var så skæve, at lågerne selv gik op og det resulterede i at vi op til flere gange fik en låge i hovedet. Sengene var så dårlige, at jeg lå i en rende i sengen, lige i midten i sengen. Så en god nattesøvn… NEJ! Ud af til så det lækkert ud, men det er et hotel der er meget slidt. Mad og drikke: Jeg havde bestilt all incl. i den uge vi var der. Aldrig har jeg smagt ringere mad. Det smagte absolut af ingenting. Morgenmaden var faktisk ok. Frokost og aftensmaden indtog vi flest gange ude, da vi syntes at det virkelig var kedelig og elendig mad. Drikkevarerne i restauranten…. Sodavandene var NÆSTEN uden smag. Det var vand med lidt smag. Der var INGEN brus i sodavandene. Dette gjorde jeg tjenerne opmærksom på flere gange. Deres svar var, at der lige var blevet skiftet (det der nu skulle skiftes, kulsyren, smagene osv.) så nu var drikkevarerne iorden…. Det var de så bare ikke. Vi drak kun vand til de få måltider vi indtog der. Jeg ærger mig rigtig meget over, at have brugt penge på all incl.

Bekræftet køb : 2022-10-02


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

54% af gæsterne anbefaler

306 bedømmelser
Meget godt
 
113
Godt
 
106
Middel
 
51
Mindre godt
 
24
Dårligt
 
12

5 nyeste bedømmelser

18-09-2022

af 884betinab

Middel ikke 4 stjerner værd

Vi blev anbefalet af rejseburaeu da vores normale hotel var udsolgt. All inclusive det var ikke noget at skrive hjem om. Ikke 4 stjernet mad. Dårlig service. vi kom omkring midnat fik en voucher kunne gå over vejen til det deres andet kompleks og spise nogle kedelige rester. vi skulle betale for vores drikkevare for vi bestilte lige over midnat, de andre der kom sammen med os skulle ikke - de nåede og bestille inden midnat.(Det er ikke pengene men pricippet). Selvom vi havde all inclusive, valgte vi at gå ud og spise hver aften. Det er som at sidde på en indisk banegård og spise i restauranten. Deres juice og sodavand er ikke kolde. Måtte selv opdage der var voksen pool. I poolbaren manglede der askebæger, tjener trak på skuldrene og find ud af det selv. Han var langsom til at lave vores bestillinger i poolbaren? Værelset var lille , men ok til os. Den dag vi skulle hjem kom rengøringen om formiddagen og ville smide os ud selvom vi havde tid endnu inden vi skulle være ude. Myre i køkken på værelse, dør til brusekabine slutter ikke tæt. Sidst men ikke mindst mistede vi bagage da vi ventede på at komme hjem. Vi havde efterladt vores bagage i deres bagage opbevaring og var gået ud i byen. Vi opdager det først nu vi er kommet hjem og pakker kufferten ud. Det er absolut ikke et sted vi vil besøge igen eller anbefale.

 
01-09-2022

af jeanettemD3346PP

Ikke pengene værd!

Vores ferie var bestilt gennem Apollo, der sælger hotellet som 4-stjernet. Inden vi bestilte tjekkede jeg også hotellets egen hjemmeside og billederne og beskrivelsen hos Apollo og hotellet selv kan hotellet på INGEN måde leve op til. Billederne lever ikke op til virkeligheden. Hotellet beskrives som LUKSUS, det er på en god dag MIDDEL. Dermed er det simpelthen for dyrt i forhold til standarden. Søsterhotellet hvor vi måtte benytte pools og gym var meget bedre og levede mere op til 4-stjernet. Værelset var slidt, myrer morgen og aften, rengøring skulle være daglig men manglede flere dage, når jeg spurgte receptionen hvorfor mente de at vi havde hængt don’t disturb skilt, hvilket vi ikke havde. Sengelinned blev først skiftet sidste dag i første uge efter jeg gentagne gange havde bedt om det. Værelset var ikke ordentlig rent da vi kom - støv på hylder ved sengeborde, skjolder på badeværelsesudstyr osv. Dækken over brusebadsafløb var der ikke hvilket medført at jeg og børnene rev vores fødder flere gange. Dette blev ikke udbedret. Brusekabinen var meget utæt så der var vand overalt på gulv på badeværelse efter bad. Der var lige etableret lille vandland men det kostede os 40 euro dagligt for os 4 at benytte, til gengæld havde vi glæde af larmen på værelset fra kl 10.00-18.00. Pool var kun adskilt af børnepool med noget dårligt svejset metalstænger så vand i babypool var det samme som i den store pool. Poolområde blev ikke ordentligt skrubbet og renset på daglig basis men dog aftørret. Der var for lidt liggestole og enkelte parasoller virkede ikke. Bunden i poolen var fyldt med skidt. All-inklusive var lidt ensformig men ok. Tynd vin og øl på taphane, drinks der smagte af juice. På søsterhotellet hvor vi måtte bruge baren smagte drinken af alkohol og ikke juice. Snacks i poolbaren var hver dag uden undtagelse: kogte pølser, revet gulerod og kål uden dressing, en slags tør pizza, hvid bolle uden noget at putte på, muffin, en anden tør kage, småkage og 3slags is i vaffel eller bæger samt frossen bagværk der var bagt op. Frugt kom først da jeg bad om det efter nogle dage. Vi havde læst ifm. booking at vi frit måtte benytte restaurant på søsterhotel. Det måtte vi ifølge hotellets reception så kun 1 gang pr uge!! Søsterhotellets restaurant var meget bedre. Reception og træningsrum var nyrenoverede rigtig pænt. Personalet på hotellet var venlige og hjælpsomme. Og Kreta var fantastisk at besøge.

 
02-08-2022

af Jimmi H

Middel, ikke premium

Vi troede vi havde købt en premium hotel, alt kun rækker til middel, kun personalet lever op forventningen. All inclusive er et absolut skandale: kantine standard, støjende omgivelser vin på hane. Værelset var slidt og mangelfuldt, klagede men intet gjorde hotellet. Rengøring af værelset manglede 4 ud af 13 dage. Myrere overalt. Deres nye vandpark er også en joke, det er 3 korte rutsjebaner og en baby-pool, som man skal betale 10 euro per person ekstra. Vi havde dog fornøjelsen med alt støjen derfra alle dage. Porto Platanias Beach er meget bedre, her kunne vi få lov til st spise en gang om ugen. Sød og venligt personale som knokler 14 timer om dagen.

 
21-07-2022

af CharlotteL2008 Hillerød Kommune, Danmark

Vær opmærksom på værelserne kan være meget små

Vi havde bestilt 2 stk 1. Lejlighed. Den ene lejlighed var så lille at vi ikke engang kunne have plads til begge vores kufferter. Der var 6 bøjler i et skab. Og det var det eneste sted vi kunne have væres tøj. Ingen hyller til at lægge det. Dejlig sval pool, når temp. Er over de 30 grader.

 
23-06-2022

af Travel42928151213 Juelsminde, Danmark

Skønt og velfungerende hotel. Særdeles gode værelser/lejligheder. Rigtig god rengøring. Restauranterne fungerer flot

Velfungerende hotel/lejligheder. Gode værelser. Flot rengøring. Skader uarbejdes hurtig. Restauranter fungerer flot set i relation til de mange gæster. Maden rigtig god, når man tænker på, hvor mange nationaliteter den skal have mad til. Flot i service med hurtig afrydning af ens brugte service. Ok…. Drikkevarerne har ikke samme smag, som du kender det hjemme - men ikke dårligere end , når du selv går ud og køber lokale produkter. Der anføres ofte kritik af, at der ikke er solsengen nok. Men der er faktisk ikke plads til flere omkring poolen, hvis man ikke skal ligge “oven i hinanden”. Der er voksenpool , mam kan søge over i. Fint med samarbejdet med søster hotellet. Som man på flere områder kan bruge, hvis man har all. Inkl.