Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,8 ud af 10 baseret på 149 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,8 / 10
Rengøring
 
8,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,9 / 10
Mad og drikke
 
7,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,6 / 10
Service
 
8,0 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Poolområde og god variation og udvalg i måltiderne.
-
Virkelig dårlige senge og en babyseng som var ødelagt.

Bekræftet køb : 2023-10-05


9 ud af 10

+
Placeringen tæt på centrum og restauranter, samt gode solsenge
-
Sengene var rigtig dårlige, alt for bløde og så var der hjul på, så man følte man sejlede rundt. Desuden forsvandt sengen under en hvis man sad og ad sengegavlen. Poolen var blevet meget beskidt sidst i vores ferie og vi bemærkede det især vores to sidste dage. Wifien kunne ikke række til alle steder på hotellet. Sad vi på vores terasse på 2244 kunne vi ikke få forbindelse.

Bekræftet køb : 2023-10-05


10 ud af 10

+
Hyggeligt og Meget venligt personale
-
Jeg er generelt træt at pool områder og at ligge stole bliver optaget af folk der næsten ikke er der, eller at familier optager stold også til deres børn, som oftest alligevel sidder his forældrene

Bekræftet køb : 2023-10-01


8 ud af 10

+
Skøn morgenbuffet 😉
-
Lejligheden lå omgivet af vandrutschebaner og plaskende anordning i børnepool. Det larmede virkelig meget fra 10-18 - også selvom der ikke var gæster der benyttede det. Der var også larm derfra ml. 18-10 - formentlig rensnings- /cirkulationssystem. Det var VIRKELIG ærgerligt. Der var for få liggestole ved pool - og man skulle virkelig stå tidligt op for at have en chance, da stole blev reserveret med håndklæder fra kl. 7 - selvom folk først kom 3 timer senere. Der blev ikke fjernet håndklæder selvom der stod skilte om at der IKKE måtte reserveres. Der var myrer på værelse 2134 - også i sengen. Receptionen blev gjort opmærksom på det. Brusekabine på 2439 var utæt. Toiletbrættet var løst - pedal ved skraldespand itu. Der var VIRKELIG ringe udstyr i køkken - ingen skarpe knive - ingen teskeer, for få glas.

Bekræftet køb : 2023-09-16


7 ud af 10

+
Restauranten og rengøring på værelset.
-
Værelsets beliggenhed i en krog uden sol og med kun et lille materet vindue. Apollo bør besigtige de værelser, som hotellet tilbyder. Værelserne ligger MEGET tæt og er meget mørke. Rengøring af poolen bør være et MUST.

Bekræftet køb : 2023-09-08


10 ud af 10

+
At det lå meget centralt men samtidigt meget roligt
-
Følte at personalet i restauranten var ved at være trætte af gæster og de var ikke særligt imødekommende.

Bekræftet køb : 2023-09-07


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-09-03


5 ud af 10

+
Personalet i restauranten, søde og hjælpsomme.
-
Vi var tre voksne mennesker og et barn på 1 1/2 år, vi kunne dårligt sidde på den lille altan, på trods af størrelsen på “suiten”

Bekræftet køb : 2023-09-03


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-09-01


7 ud af 10

+
Der var pænt og rent og hyggelige omgivelser. Dejligt med en voksen pool med trappe.
-
Værelset var dårligt, det var mørkt og terrassen/altanen var under al kritik. Den eneste udsigt var til et stort træ og omgivet af murerne fra bygningen og badeværelsesvinduerne fra 5 andre værelser vendte ud mod os - ikke særlig hyggeligt, når folk skulle på toilettet. Man burde ikke benytte dette værelse til udlejning.

Bekræftet køb : 2023-08-27


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

54% af gæsterne anbefaler

329 bedømmelser
Meget godt
 
118
Godt
 
113
Middel
 
57
Mindre godt
 
26
Dårligt
 
15

5 nyeste bedømmelser

02-10-2023

af Bente B

Dejligt hotel

Et dejligt hotel. Vi var 2 par og en baby. Vi fik hver især 2 værelses lejligheder. Et fantastisk, imødekommende og nærværende personale, både i reception, restaurant, rengøring og animation. Buffeten var dog ikke så inspirerende, men nok og meget til alle. Især morgenmad var god. Frisk frugt,dejlige kager og ok snacks hele dagen. Velsmagende drinks, især Antonius var mester i drinks.

 
16-09-2023

af michaeljF2422VD

Ikke et besøg værd

Hotellet er et okay hotel , men maden i resturanten er direkte elendig, det meste af maden var kold hver dag og ikke værd at spise . Personalet lignede nogen som ik gad være der og absolut ikke smilende Vis man ville i vandland skulle dette også betales ekstra for selv om det fremgik i rejsen at dette var med i rejsen . Vi lejede en bil i 3 dage gemmen hotellet,og ligepludslig fik vi afvide at vi også skulle betale for parkering da vi ville parkere bilen ved hotellet. Absolut ik et sted vi kommer igen

 
16-09-2023

af Christina E

Elendig

Elendig mad det samme hele ugen og det var koldt . Personale virkede som de var træt af deres arb og ikke smilende. Kan ikke anbefale dette sted . Der var ingen service at finde men stadig det værste var maden vi ville ikke spise det .

 
17-08-2023

af Mobile08163223170 Hobro, Danmark

En ferie som bare var ren afslapning!

Efter at have bestilt “last minut” var vi desværre nød til at booke en “All inklusiv” - det er vores første all inklusiv og om det er godt eller skid kan vi ikke udtale os om da vi ikke brugte det. Men super morgen mad, fine værelser. Madrasser var meget bløde - men tror faktisk vi kunne have fået dem skiftet, men valgte at beholde hvad vi havde så ikke fair at lade det komme hotellet til last. Der var dog 2 kæmpe store positive oplevelser Lobby baren på Beach og Spa (nabo hotel men samme ejer) har en helt fantastisk bartender - allerede på første aften valgte vi at få vores nat cocktail i lobby baren - her finder i George. Efter at have spist (ofte alt for meget) talte vi med George om vores mad og om man måske havde over spist eller om det var lidt for tungt - derefter lavede George os en drink der matchede den aftens tilstand. - og vi blev hver aften sendt i seng med en fantastisk cocktail og som faktisk fungerede som “medicin” mod oppustet og forspiste kroppe - det eneste man skal gøre er at lade George beslutte hvilken cocktail der passer på dagen. Til sidst bliver vi nød til at fortælle om Nicos som er ansvarlig for strand baren og stolene. En helt fantastisk ung mand der hverdag fik dig til at føle sig hjemme. Hver morgen bliver man mødt med et kæmpe smil og en lille hyggelig snak - hver dag fik man en følelse af at være vip gæst Vi skal helt sikkert tilbage og hvis økonomien tillader det bliver det i samme omgivelser! Tak til George og Nicos!

 
28-07-2023

af KateFromDk Risskov, Danmark

Hyggeligt sted lige i nærheden af bylivet

Hyggeligt sted.. Vi fik rum 2304, en dejlig toværelses lejlighed. Der var det vi skulle bruge og en fin udsigt til poolen. Lejligheden lå en del i skyggen så de dage det var meget varmt (46 grader) var det SÅ perfekt. For os var beliggenheden perfekt, dernæst lå vi nederst så frygten for en af børnene ville falde ud af balkonen var der slet ikke (skøøøønt). Lille minus er måske den dør der gik fra stuen af indtil nabo værelset den er tynd som pap. Naboerne kom altid sent hjem og knaldede og det kunne vi høre (haha), måske det bare skal tages som noget bonus (hehe) :) heldigvis vågnede datteren ikke af det og ellers havde vi fortalt hende at naboerne bare klappede hele natten og legede indianer :-p Trods højt musik fra poolen til tider er vinduerne lyd tætte så vores søn har uden problemer kunne sove fra alt larm. Vi fik gjort værelserne rene hver dag af den sødeste kvinde. Min søn var så glad for hende. Faktisk var alt personalet så søde overfor vores børn og os. Vi have morgenmad og frokost til. Det skiftede men var ret ens. Ikke noget der er ualmindeligt tænker jeg, så det var os fint for os. Hvis man gad kunne man godt spise forskelligt hver dag :) Hotellet ligger i perfekt afstand til vandet, bylivet mv. Et minus var måske os de larmende børn ved poolene… nå nej vent det var mine børn, ups vi beklager :D Tak for en hyggelig ferie -<3