1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med to enkeltsenge og mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, kaffemaskine, el-kedel, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon, balkon i stueplan eller terrasse, nogle med pooludsigt.

Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer.

1-værelses lejlighed i etage

1-værelses lejligheder i etage med åben planløsning. Soveværelse på øverste etage, der forbindes med en vindeltrappe ned til opholdsrum og minikøkken. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, kaffemaskine, el-kedel, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejlighed

Rummelige og pæne 2-værelses lejligheder med et separat soveværelse med to senge eller dobbeltseng og et kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, kaffemaskine, el-kedel, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon, balkon i stueplan eller terrasse, nogle balkoner har pooludsigt.

Antal personer: 2-4 personer eller 2-5 personer.