1-værelses lejligheder

Fine 1-værelses lejligheder med mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon eller terrasse af varierende størrelse, nogle er fælles og nogle har delvis havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer.

2-værelses lejligheder

Lyse og fine 2-værelses lejligheder med soveværelse med to enkeltsenge. Kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. (Aircondition findes kun i opholdsrummet/køkkenet). Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse af varierende størrelse, nogle med delvis havudsigt.

Antal personer: 2-4 personer.

2-værelses lejligheder i etage

Lyse og fine 2-værelses lejligheder i etage med åben planløsning. Kombineret opholdsrum og minikøkken på nederste etage og separat soveværelse med to separate senge en trappe op. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. (Aircondition findes kun i soveværelset). Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon eller terrasse af varierende størrelse. Ind- og udgang i stueplan i visse værelser. Smal, stejl trappe der forbinder etagerne.

Antal personer: 2-4 personer.