1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med internationale kanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse, nogle har delvis havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med soveværelse med to enkeltsenge. Kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. (Aircondition findes kun i opholdsrummet/køkkenet). Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Balkon eller terrasse af varierende størrelse, nogle med delvis havudsigt.

Antal personer: 2-4 personer.

2-værelses lejlighed i etage

2-værelses lejligheder i etage med åben planløsning. Kombineret opholdsrum og minikøkken på nederste etage og separat soveværelse med to enkeltsenge en trappe op. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med internationale kanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. (Aircondition findes kun i soveværelset). Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse af varierende størrelse. Ind- og udgang i stueplan i visse værelser. Smal, stejl trappe der forbinder etagerne.

Antal personer: 2-4 personer.