Træning på Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels tilbyder sportsfaciliteter til en standard, som imponerer selv den mest kræsne sportselsker. Det betyder, at du kan blande dejligt strandliv med god træning på din ferie. På hotellet findes også Apollo Sports-instruktører, som blandt andet kører træningspas i faste programmer. Desuden ligger stranden kun et stenkast væk, hvis man trænger til en velfortjent dukkert.

Cavo Spada tilbyder et bredt udvalg af holdtræningsprogrammer med alt fra indendørs cykling til cirkeltræning. Med flere træningspas om dagen er der garanteret noget, der passer til alle. I vores fitnesscenter, indendørs og udendørs kan du køre styrketræning og deltage på forskellige træningshold. På Cavo Spada kan du også spille padel, tennis, beachvolley, svømning i åbent vand, cykling, løb og meget mere. Vores løbe- og cykelkort er udvalgt og markeret af multisportsprofesionelle og er noget ud over den sædvanlige løbetur på stranden - opdag smukke bakker og dale, dejligt terræn og fantastiske udsigter. Du kan også komme med på arrangerede cykelture og vandreture i smukke omgivelser som i Samaria-kløften.

Se eksempel på ugeskema


Mere om træningen på Cavo Spada

Her kan du se træningsbilleder og læs mere om den sport og træning, der tilbydes på Cavo Spada.
Cykling på Cavo Spada Deluxe & Spa

Cykling

Cykling

Ønsker du at komme helt tæt på den kretensiske natur, foreslår vi, at du tager med på en af ​​vores cykelture, hvor du får mulighed for at udforske Kolymbari og de nærliggende områder.
Hver tirsdag arrangeres en cykeltur i samarbejde med Sports Tour Hellas omkring Afrata Vieux. Turen varer ca. 1,5 time med afgang fra hotellet kl. 17.00.
Dette forudbestilles i receptionen mindst én dag i forvejen, og 28 EUR pr. person betales kontant i hotellets reception.

Løb på Cavo Spada Deluxe & Spa

Løb

Løb

Terrænet omkring hotellet er både kuperet og fladt og indbyder til skønne løb og trailture med udfordrende bakketræning. Vælg mellem kortere ture og monstersessioner på 58 kilometer. Flere forslag til løberuter findes længere nede på siden.

Holdtræning på Cavo Spada Deluxe & Spa

Holdtræning

Holdtræning

Træningsprogrammet hos Cavo Spada er stort og bredt med noget for enhver smag. I løbet af en uge tilbydes alt fra volleyball, spinning, yoga og morgenløb til intensiv cirkeltræning. Tag et kig på træningsprogrammet på Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels (ændringer kan forekomme, komplet program er tilgængeligt på hotellet).

Se eksempel på ugeprogram

 

WOD på Cavo Spada Deluxe & Spa

WOD-Box

WOD-box

Flere gange om ugen har vi WOD og funktionel træning i vores WOD-box hos Cavo Spada. Vi kalder boksen MOG (Mediterranian Olympic Gym) bygget til den olympiske træningslejr, som blev arrangeret på Cavo Spada af den svenske olympiske komité. De intense crossfit-sessioner er normalt omkring 45 minutter lange og varierede. Boksen er fuldt udstyret med et bur, vægtstænger og en masse andet udstyr. Se hvilke ugedage du kan deltage i en session i programmet.

Fitnessrum på Cavo Spada Deluxe & Spa

Fitnessrum

Fitnessrum

I vores veludstyrede indendørs fitnesscenter med aircondition kan du træne alle muskler i din krop. Her finder du bl.a. løbebånd, crosstrainere, romaskiner, frie vægte og styrkemaskiner. Vil du hellere træne udendørs, så er der vores WOD-box, Mediterranean Olympic Gym (MOG) - et udendørs fitnesscenter under tag til styrketræning, holdtræning og anden udendørs træning.

Padel & tennis på Cavo Spada Deluxe & Spa

Padel & tennis

Hotellet har en nybygget padelbane, som kan lejes i receptionen for 20 EUR pr. time.
Udstyr kan lejes for 8 EUR pr. padelbat, som også inkluderer padelbolde.

To tennisbaner er til rådighed, hvis du har dit eget udstyr med dig er det gratis at spille.
Hvis du ønsker at leje bat og bolde, koster det 10 EUR pr. gruppe.

Ønsker du at spille padel eller tennis om aftenen, når det er begyndt at blive mørkt, kan hotellet tænde lyset ved banerne for 15 EUR pr. time.

 


Cavo Spada er et af vores populære Apollo Sports-hoteller. Beliggende ved ​​stenstranden Kolymbari og med sine naturskønne omgivelser, er den blevet en favorit blandt vores rejsende.
Her arrangerer vi flere træningsrejser om året, klik gerne på linket herunder for at komme til vores træningskalender, og se hvad der passer til dig!

Se vores træningskalender

Inkluderet:
Fitnessrum
Holdtræning
Tennisbane
Løb (inkl. ruter, gruppeløb og kort)
Blå 7,1 kmRød 4,8 kmHvid 1,9 km
Yoga
Beachvolley
Open Water svømning (god strand, klart vand)
Indendørs pool (i hotellets spa)
Fitnesscenter:
Vægtplader, vægtstænger, frie vægte, håndvægte.
Styrkemaskiner: Legs, back, Abs, Chest, Chins, Dips
Cardiomaskiner: løbebånd, Cycle Exerciser, Crosstrainer, romaskine

 

Mod betaling:
Indendørs cykling (privat brug)
Tennisudstyr
Padel & padeludstyr
Cykling (landevej, mtb, citybikes) Lejecenter på hotellet
Dykning el. snorkling
Spa/wellnesscenter
Udstyr:
Yogamåtter, fitnessbolde, Redcord
Stepbræt, Kettlebells
Medicinbolde

 

Træningsrejse for grupper

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels er et godt hotel for større grupper, som vil træne og holde formen. Fine værelser, lækker mad og gode træningsfaciliteter. Book din træningsrejse, trainingcamp eller løberejse. Ønsker du hjælp med din bookning eller har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os:

Telefon:  35 20 19 02
Book grupperejse: grupperejser@apollorejser.dk

Flere udvalgte træningshoteller

Apollo har et bredt udbud af hoteller, som er blevet udvalgt for sine fine træningsfaciliteter og mulighed for en aktiv ferie. Her kan du se alle vores Apollo Sports-hoteller.

Løbe-, trekking- og cykelkort

Forbered dig på en aktiv ferie allerede nu og download vores løbekort:

  Grøn trekking- og løberute 1,8 km

  Hvid trekking- og løberute 1,9 km

  Rød trekking- og løberute 4,8 km

  Blå trekking- og løberute 7,1 km

  Gul trekking- og løberute 10,7 km

  Olive Loop 27 km

  Old National Road 39 km

  Expert 58 km