2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder af høj standard og med varierende udseende og størrelse, beliggende i en sidebygning (lille vej mellem hotellet og sidebygningen) i nærheden af den store børnepool. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. I lejlighederne er der minikøkken med kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Mikroovn kan lånes mod forespørgsel (begrænset antal). Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon af varierende størrelse. Lejlighederne ligger en trappe op uden adgang til elevator.

Antal personer: 2-4 personer.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser beliggende i frodige omgivelser. Tv med satellitkanaler og køleskab. Ekstraopredning i ordinær seng. Nogle værelser har en ekstraseng, der ikke kan flyttes. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Nogle værelser har balkon med delvis havudsigt eller som vender mod havet og nogle værelser har terrasse. Balkonerne er af varierende størrelse.

Antal personer: 1-3 personer.

Familie-værelse med 2 ord. senge

Familie-værelser med to ordinære senge og ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler og køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-4 personer.