Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

61% af gæsterne anbefaler

557 bedømmelser
Meget godt
 
254
Godt
 
122
Middel
 
83
Mindre godt
 
53
Dårligt
 
46

5 nyeste bedømmelser

24-09-2019

af Pernille J

Fantastisk kærestetur!!

Vi var på dette fantastiske hotel i aug. Der manglede intet! all ink. programmet var så lækkert, og der var mange forskellige drinks, is, snacks mm. at vælge imellem. I buffen var der altid lækker mad, og meget forskelligt hver dag! hver aften var der pyntet op med stearinlys, vinglas mm. Som nogle skriver - kan det godt blæse lidt, men altså... De er jo ikke herre over naturen, og jeg synes nu kun det var dejligt med noget vind. Personalet var HELT i top, de var så søde og imødekommende.Vi kommer helt sikkert igen. Vi var som skrevet på kæreste tur, men stedet er virkelig også alletiders for familier med børn!

 
24-08-2019

af krisbreil Herning, Danmark

En fantastisk all inclusive oplevelse

En god overall oplevelse parret med en hyggelig 'A la carte' restaurant, der tilbyder en ekstremt velsmagende selektion af retter, der repræsenterer græsk kultur og mad. Hotellet består af et stort sammenkoblet hytte/værelsessystem der giver en følelsen af at være i en lille sammenknyttet landsby. Enormt hyggelig stemning.

 
24-08-2019

af 634amalien København, Danmark

Dejlig uge med kæreste og venner

Alt var i skønneste orden på dette hotel. Maden var velsmagende og varierende, mens personalet altid var smilende og serviceminded. Vi rejste sammen med et andet ungt par, og selvom der er lidt langt fra nærmeste by, så var stemningen om aftenen på hotellet SÅ hyggelig at man havde nemt ved at finde undeholdning. Plus så er poolen meget større, end den ser ud på billeder.

 
21-08-2019

af Stine S Odense, Danmark

Dejligt hotel

Vi var en familie på ferie her. Det var et stort hotel med mange gæster. Maden var god, men kunne selvfølgelig være bedre. Desværre blæser det meget ved denne kyst og to dage, kunne vi slet ikke ligge ved poolen. På trods af dette tilbyder dette hotel mange ting, sport, holdtræning, underholdning og en aften kan man spise i deres ala carte restaurant. Vi havde en skøn ferie, men vi vælger et andet hotel næste gang.

 
03-08-2019

af KimB3135 Ballerup, Danmark

alymra,ikke 4 stjernet

almyra står som 4 stjernet hotel, og max 2 værd, hvis højt sat. måtte spise ude flere dage,da ikke plads i restauranten i all inclusiv,til alle de gæster der er der, og ret uholdbart. Det blæser altid ret meget nede på den kyst,kunne være en rar info inden man booker det hotel.