Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,1 ud af 10 baseret på 470 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,1 / 10
Rengøring
 
8,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,3 / 10
Mad og drikke
 
7,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,0 / 10
Service
 
8,1 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Der var plads til børnene
-
Ved ankomst vil det være en god ide at informere gæsterne om at man IKKE behøver at stå i kø i næsten en time for at få at vide at værelserne tidligst er klar om endnu en time. Informerer tidligt om at værelserne er klar fra kl 15 men at man kan benytte poolen indtil da.

Bekræftet køb : 2024-06-07


8 ud af 10

+
Personalet er mega søde servicemindet. Derudover er det et flot hotel med flotte værelser.
-
Det eneste som mine veninder og jeg synes er nederen, er at vi havde tilfælde af kakerlakker et par gange på værelset. Det resulterede i, at vi ikke turde at have terrassedøren åben, som gjorde at værelset var ekstremt varmt om natten

Bekræftet køb : 2024-06-07


5 ud af 10

+
Den store pool.
-
Vi måtte skifte værelse, da vi var havnet i en toværelses lejlighed, på den anden side af gaden, hvor fjernsynet ikke virkede, stikkontakter hang ud af væggen, man havde ikke propper til badekaret, skabslåger hang og hylder var ikke sat ordentligt fast. En meget skuffende oplevelse.

Bekræftet køb : 2024-06-07


8 ud af 10

+
Strand, blomstrende nerier og træbeplantning, som var vokset til. Nydelig arkitektur, der gav fred og ro i vores seafront værelse.
-
Hotellet skiltede mange steder med, at man ikke skulle reservere solsengene ved poolen. Det blev ikke håndhævet overhovedet. Man burde i det mindste lægge en seddel på alle de senge, der var reserveret og tomme meget tidligt. Vi oplevede i sin tid på Atlantic Holiday Center på Tenerife (Dansk Folkeferie), at håndklæderne en morgen blev samlet ind af personalet. Det var effektivt. Musikken i de forskellige barer var endeløs høj technomusik. Okay på en natklub, men ikke på et familiehotel.

Bekræftet køb : 2024-06-07


10 ud af 10

+
God mad. Stor pool. God seng
-
Dårlige lokale sodavand i all inclusive

Bekræftet køb : 2024-06-07


8 ud af 10

+
Pool området, dejligt hotel, lækker morgenmad. Venligt og smilende personale. Rigtig god massage. Dejligt værelse.
-

Bekræftet køb : 2024-06-07


8 ud af 10

+
Personalet
-

Bekræftet køb : 2024-06-02


10 ud af 10

+
Pool og morgenbuffet
-
Noget øde placering. Glad for vi havde bil

Bekræftet køb : 2024-06-02


7 ud af 10

+
Virkelig fine værelser, med gode senge
-
Hade ingen forventninger

Bekræftet køb : 2024-06-02


8 ud af 10

+
Dejlig stor swimmingpool hvor der var god plads, selv om der var mange mennesker. Tæt på stranden. Mange faciliteter.
-
Jeg havde forventet at der var en lille by der hvor hotellet lå, så man ikke skulle til Ierapetra eller andre byer, for at spise eller se noget andet. Hvis man ikke vil blive på hotellet hele ugen med all inklusiv er man nød til at have bil og det fremgår ikke rigtig nogen steder. Det er lidt en udørken man lander i. Var i Plakias sidste år på alegria, det var en helt anden fornøjelse.

Bekræftet køb : 2024-05-24


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

61% af gæsterne anbefaler

613 bedømmelser
Meget godt
 
287
Godt
 
136
Middel
 
86
Mindre godt
 
56
Dårligt
 
48

5 nyeste bedømmelser

18-08-2023

af Thomas D Svendborg, Danmark

Klar anbefaling! *****

Rigtig dejligt hotel. Rent og pænt. Vi boede med All Inklusiv og blev ikke skuffet. Meget stort og varieret udvalg, både morgen, middag og aften. Og nye menuer hver dag. Dejligt at kunne spise ude og væk fra larmen. Godt serviceniveau. Stor pool og dermed også mange mennesker. Vi fandt hurtigt ud af at stranden er et fantastisk alternativ. Flot strand, med det klareste vand. Gratis solvogne og en strandbar hvor vi også kan bruge all inklusive. Vi vil klart anbefale Almyra Hotel & Village. Og til den pris vi har betalt(Apollo), kan vi kun give *****

 
10-06-2024

af Nuller37 Rødovre, Danmark

Dejligt hotel

Lækkert hotel. Gode store værelser. Der er et lille køleskab og elkedel, plus kaffe og the på værelset.Store gode senge, gode hovedpuder. God plads på badeværelset. Rengøring og rene håndklæder hver dag. Stor lækker pool med super gode solsenge. Der kunne godt være nogle flere solsenge, da de ofte var optaget. Der er pænt og rent alle steder. Vi havde all inclusive, og maden var rigtig god. Til alle hovedmåltider, var der masser af retter at vælge imellem. Stort kage og dessertbord også. Der er 50 meter til stranden. Busstop lige udenfor hotellet. Udover en tankstation, er der intet i nærheden. Meget børnevenligt. Hotellet er behjælpelig med billeje. Fra Sitia lufthavn til hotellet, er der en time og tyve minutters kørsel. Vi havde en dejlig ferie, og anbefaler gerne Almyra Hotel

 
20-06-2023

af jacki l

Jævnt hotel

Hotellet er ok da vi fik en billig afgang. Sørg for løbende at give drikkepenge og vent ikke til sidst, ellers falder servicen drastisk, talerkner fjernes ikke fra bordet ved buffeten ect. Spring deres a la carte resturant over hvis man har All inklusive. Buffeten er meget bedre og er generelt ok men selvfølgelig med den gængse kylling i forskellige udgaver. Butikker lukker kl 14.00 i byen leapetra og nogle åbner igen til aften. Forvent børnetøj til Ca. 200kr pr del. Taxa til Leapetra er 14 eur, altså 28 med retur. Strandbutikker har åbent hele dagen. Liggestole ved pool skulle kapres før 7.00 ellers er alt optaget hele dagen.

 
02-06-2023

af 696mariannej

Pænt hotel, men lidt udfordringer

Fint hotel, men : bestilt og betalt extra for balkon med havudsigt, men 2 store træer lige udenfor. Nøglekort var vi oppe 7 gange med før kun et kort virkede, og dagen før hjemrejse blev låsen endelig skiftet da er uvejr havde ødelagt mange låse. Guiderne hernede har været meget hjælpsomme. Maden i All inklusiv er ikke prangende og meget ensformig. Snacks i poolbar kedelig. Hotel ligger langt fra indkøb. Men et flot hotel, pæne værelser, fin rengøring, poolen ikke opvarmet, så kold her sidst i maj. Havet varmere.

 
24-09-2019

af Pernille J

Fantastisk kærestetur!!

Vi var på dette fantastiske hotel i aug. Der manglede intet! all ink. programmet var så lækkert, og der var mange forskellige drinks, is, snacks mm. at vælge imellem. I buffen var der altid lækker mad, og meget forskelligt hver dag! hver aften var der pyntet op med stearinlys, vinglas mm. Som nogle skriver - kan det godt blæse lidt, men altså... De er jo ikke herre over naturen, og jeg synes nu kun det var dejligt med noget vind. Personalet var HELT i top, de var så søde og imødekommende.Vi kommer helt sikkert igen. Vi var som skrevet på kæreste tur, men stedet er virkelig også alletiders for familier med børn!