1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i enkeltseng. Tv med lokale kanaler. Minikøkken med kogeplader, el-kedel, kaffemaskine, brødrister, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi. Deponering og aircondition mod betaling. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer, heraf 1 barn.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med et soveværelse og et kombineret opholdsrum med minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa eller i fold ud-senge. Alle lejligheder har tv med lokale kanaler. Minikøkken med kogeplader, el-kedel, kaffemaskine, brødrister, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi. Aircondition og deponering mod betaling. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.

2-værelses lejlighed i etage

2-værelses lejligheder i etage. Alle lejligheder har tv med lokale kanaler. Minikøkken med kogeplader, el-kedel, kaffemaskine, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi. Aircondition og deponering mod betaling. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Balkon.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

3-værelses lejlighed

3-værelses lejligheder med to enkeltsenge i hvert soveværelse. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa eller i fold ud-seng. Alle lejligheder har tv med lokale kanaler. Minikøkken med kogeplader, el-kedel, kaffemaskine, brødrister, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi. Aircondition og deponering mod betaling. Gratis wifi. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Terrasse. Trappetrin til terrassen i visse lejligheder.

Antal personer: 2-5 personer, heraf 1 barn

3-værelses lejlighed i etage

3-værelses lejligheder i etage med to soveværelser og kombineret opholdsrum med minikøkken. To enkeltsenge i hvert soveværelse. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa eller i fold ud-seng. Alle lejligheder har tv med lokale kanaler. Minikøkken med kogeplader, el-kedel, kaffemaskine, brødrister, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi. Aircondition og deponering mod betaling. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Balkon.

Antal personer: 2-5 personer, heraf 1 barn

3-værelses lejlighed i nedsænket stueplan.

3-værelses lejligheder i nedsænket plan med to enkeltsenge i hvert soveværelse. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa eller i fold ud-seng. Alle lejligheder har tv med lokale kanaler. Minikøkken med kogeplader, el-kedel, kaffemaskine, brødrister, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi. Aircondition og deponering mod betaling. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og bruser og toilet. Nedsænket terrasse.

Antal personer: 2-5 personer, heraf 1 barn.