Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,8 ud af 10 baseret på 42 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,8 / 10
Rengøring
 
8,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mad og drikke
 
7,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,5 / 10
Service
 
8,4 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Personalet
-
Maden

Bekræftet køb : 2021-10-17


9 ud af 10

+
Dejlig hotel, som vi nyder hver gang, vi besøger Kalyves Beach
-

Bekræftet køb : 2021-10-10


8 ud af 10

+
Venlig betjening
-
Bedre rengøring på værelset

Bekræftet køb : 2021-10-10


4 ud af 10

+
Friske råvarer, ligger tæt på stranden
-
Bedre plads på dobbeltværelserne / badeværelserne. Nævn i hotelbeskrivelsen er omgivelser også er trafikeret vej.

Bekræftet køb : 2021-10-09


6 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-10-01


10 ud af 10

+
Stille og roligt hotel, dejlig morgenmad, samt tæt på stranden.
-
Rengøring af værelset, gik lidt for hurtigt nogle af dagene.

Bekræftet køb : 2021-09-24


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-09-18


6 ud af 10

+
Udendørsområde var helt i orden
-
Stort set alt

Bekræftet køb : 2021-09-12


8 ud af 10

+
Fine udenoms faciliteter/strand/pools. Fantastisk morgenbuffet. God frokost-/middagsbuffet, men lidt ensformig. Yderst velfungerende aircondition på værelser. Charmerende flod langs udendørs restaurantområde. Generelt venligt og imødekommende personale.
-
Rengøringen på fællesarealer utilstrækkelig. Dog virkede pools rene. I skriver, at der er 1-2 temaaftener. Der er ikke temaaftener på buffeten. Det er græsk mad med ikke så stor afveksling, dog med forårsruller 2 gange (hvis det er temaet?).

Bekræftet køb : 2021-08-07


7 ud af 10

+
Rent hotel med placering tæt på stranden.
-
Generelt mere hygge indretning anbefales. Vi har en kraftig klage over størrelsen på badeværelset på værelserne 218,219 2. sal med direkte havudsigt. Badeværelserne var 1,5 x1,5 m og blev derfor total oversprøjtet efter hver bad.

Bekræftet køb : 2019-10-13


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

83% af gæsterne anbefaler

1349 bedømmelser
Meget godt
 
803
Godt
 
374
Middel
 
118
Mindre godt
 
35
Dårligt
 
19

5 nyeste bedømmelser

17-10-2019

af Sanna K Nørre Aaby, Danmark

En dejlig og fredfyldt perle

Vi var 4 voksne afsted i en uge og fik tilbudt all-inclusive hvilket vi normalt ikke vælger til, men det var en fornøjelse med alt det lækre mad som var på buffeten hver dag. Vi havde de skønneste værelser med god plads og en behagelig seng og dejligt med et vattæppe som dyne. Vi havde fået havudsigt (værelse 253 og 252) og en dejlig stor altan som vi sagtens kunne være 4 på. Der var den flotteste udsigt ud over vandet. Ved ankomst sent om natten blev der taget godt imod os og der var stillet mad og drikkelse frem til os på værelset. De forsøger virkelig at gøre det så godt for deres gæster som muligt og altid med et smil på læben og man føler sig særdeles velkommen. Det var vores 3. besøg på Kalives Beach og vi kunne mærke at der var kommet flere besøgende til hotellet igennem årene hvilket kun var positivt. Underholdning flere dage om ugen (aften). Det eneste som mangler er nogle stearinlys og dæmpet belysning hvis underholdning foregår indendørs. Den lille by som hotellet ligger i er meget autentisk og der ligger nogle små spisesteder helt nede ved stranden og nogle få oppe i byen. Så vil man væk fra mange turister, så er det her det rette sted. Bus holdeplads næsten lige uden for døren hvis man skulle få lyst til et besøg i feks chania. Bil er næsten et must så man kan opleve noget mere af det skønne Kreta. Vi kan varmt anbefale hotellet. De varmeste hilsner til hotel manager Despina og hendes dygtige personale for deres kæmpe hjælp til at vi fik en god ferie.

 
09-09-2018

af Henrik R

Super personligt hotel med gode faciliteter

Vi kan varmt anbefale Kalyves Beach Hotel. Det der gjorde opholdet til noget helt specielt var personalet der er meget imødekommende, meget personlig i omgangsformen, meget servicemindet og meget glade for børn – kun stor ros. Specielt Natallia i restauranten og Angelika i baren og Iliana, som underholdt vores barnebarn med forskellige aktiviteter i løbet af dagen. Der var altid en ledig solvogn på privat strand og ved poolerne. Hotellets Wi-Fi fungerer upåklageligt til streaming af nyheder hjemmefra. En lille detalje var at der stod mad og drikke til os da vi ankomst sent. Et godt eksempler på den omtanke vi følte der var for vores velbefindende. Vi havde all inklusive og der var buffet 3x dagligt plus mellemmåltider. Maden var lækker, men kunne godt trænge til lidt mere krydderi. Med så mange retter, kunne noget godt være mindre neutrale.

 
24-07-2018

af Christian R

Dejligt og hyggeligt hotel

Dejligt hotel med privat strand, pool, gæstfrit personale og god mad hvor lokale råvarer indgår. Alt er inden for rækkevidde uden at den græske hyggelige atmosfære går tabt. Tak til personalet som er meget imødekommende og glade for børn. Ikke mindst Athina i receptionen, Anthi i restauranten og Iliana som står for underholdningen i løbet af dagen. Eneste negative bemærkning er at man som all inclusive gæst oplever at blive tilsidesat til fordel for de gæster der løbende betaler.

 
19-09-2017

af lotte1952 Risskov, Danmark

Charmerende, serviceminded hotel med god beliggenhed

Kan varmt anbefale Kalyves Beach Hotel. Vi rejste 3 generationer sammen, og alt fungerede efter vort behov. De forudbestilte taxaer kom til tiden, nye børnesenge var klar på værelserne, hvor der stod mad og drikke til os p.g.a. sen ankomst, værelserne med balkon var rene og indbydende, og der var ro fra klokken 23, så man kunne sove med åbne døre. Hotellets beliggenhed lige ved havet og tæt på en lille hyggelig by er ideel, maden er meget lækker- der er buffet 3x dagligt. Hotelledelsen og de ansatte er søde, charmerende og særdeles servicemindede. Vi har besøgt hotellet tidligere, og vi kommer helt sikkert igen. Alt fungerede meget professionelt, og vi følte os velkomne

 
17-09-2017

af Louise S

Dejligt hotel med skøn beliggenhed

Kan varmt anbefale dette hotel med sin perfekte beliggenhed lige ved havet og ca.30 min. kørsel fra den skønne by, Chania. Vi nød en uge med all inclusive - super god buffet med varierende retter, gode aktiviteter ude- samt indedøre og dejlig live music flere af ugens aftener. Vi blev opgraderet ved ankomst af det altid søde og imødekommende personale og fik et værelse med havusigt og stor terrasse. Ved afrejse fik vi frokost uden betaling og super fin service som under hele opholdet.