Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,6 ud af 10 baseret på 41 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,6 / 10
Rengøring
 
7,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,1 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mad og drikke
 
6,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,0 / 10
Service
 
7,8 / 10

Seneste anmeldelse


5 ud af 10

+
-
Fik madforgiftning, som tog 3 dage af 1 voksens ferie.

Bekræftet køb : 2022-10-22


5 ud af 10

+
Beliggenhed tæt på stranden
-
Der var booket 2 separate værelser, selvom vores bookning var på et familieværelse med 4 senge. Der var ingen forståelse for dette i receptionen, da vi påpegede det straks ved ankomst. Vi måtte selv kontakte Apollo og prøve at få løst problemet den vej, men der var ret lang svartid (og så i øvrigt på svensk!), så vi måtte alligevel selv løse det med receptionen næste dag efter at have overnattet 3 personer på et 2 personers værelse den første nat!

Bekræftet køb : 2022-10-22


6 ud af 10

+
Beliggenheden er i top. Lige ved en fin strand og med gratis solstole. Fint med legeområder til børnene (kunne dog trænge til en opgradering).
-
Personalet var ikke ret smilende og venlige (nogle nærmest uvenlige), rengøring var utilstrækkelig og der var mange katte, som blev fodret af personale og gæster og lukket ind i restaurantområdet (ikke så rart med små børn). Børnestolene blev ikke gjort ordentligt rent mellem måltiderne og flere af dem manglede stropper til at fastspænde børnene.

Bekræftet køb : 2022-10-08


8 ud af 10

+
Beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2022-09-30


8 ud af 10

+
Belligenheden
-

Bekræftet køb : 2022-09-28


8 ud af 10

+
Personale i poolbaren, receptionen, hotelmanageren - beliggenhed
-
Da jeg har kommet på Kalyves Beach hotel 10/12 gange tidlige, var det en stor skuffelse at komme tilbage i år, hotellet er nedslidt, ser gammelt ud, Badeværelserne er så nedslidte og meget små. Jeg har midstet lysten til at komme der igen.

Bekræftet køb : 2022-09-08


9 ud af 10

+
Ikke for stort
-

Bekræftet køb : 2022-08-07


6 ud af 10

+
Værelse, bygninger og beliggenhed
-
Personale glæde og proaktivitet var sjældent i en sådan grad at det var negativt

Bekræftet køb : 2022-07-28


7 ud af 10

+
Beliggenhed - fine altaner - solsenge og håndklæder incl. i pris - mange valgmuligheder v. morgenmadsbuffet
-
Vi var familie på 5 til 2 værelser men fik ikke som forventet værelser ved siden af hinanden, eller tæt på, på trods af at vi bestilte rejsen i februar og det blev skrevet i papirerne. Badeværelsesdøren kunne ikke stå åben uden vi satte skraldespanden for.

Bekræftet køb : 2022-07-28


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-06-08


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

83% af gæsterne anbefaler

1517 bedømmelser
Meget godt
 
915
Godt
 
396
Middel
 
139
Mindre godt
 
44
Dårligt
 
23

5 nyeste bedømmelser

05-10-2022

af rothausen Odder, Danmark

Et stille og roligt hotel, til dem der ikke søger fest og ballade

Et hotel med en fantastisk placering 👍🏾👍🏾 Du bliver altid mødt med smil af personalet, betjeningen er i top. Kalyves by er et sted hvor der ikke sker meget, lige til dem der ønsker total afslapning. Vi valgte VIP-all inclusive - et godt valg da vi frit kunne hente alt hvad vi behøvede i løbet af dagen, og kunne nyde alle de cocktails vi lystede om aftenen Et sted som vi bsolut kan anbefale

 
17-10-2019

af Sanna K Nørre Aaby, Danmark

En dejlig og fredfyldt perle

Vi var 4 voksne afsted i en uge og fik tilbudt all-inclusive hvilket vi normalt ikke vælger til, men det var en fornøjelse med alt det lækre mad som var på buffeten hver dag. Vi havde de skønneste værelser med god plads og en behagelig seng og dejligt med et vattæppe som dyne. Vi havde fået havudsigt (værelse 253 og 252) og en dejlig stor altan som vi sagtens kunne være 4 på. Der var den flotteste udsigt ud over vandet. Ved ankomst sent om natten blev der taget godt imod os og der var stillet mad og drikkelse frem til os på værelset. De forsøger virkelig at gøre det så godt for deres gæster som muligt og altid med et smil på læben og man føler sig særdeles velkommen. Det var vores 3. besøg på Kalives Beach og vi kunne mærke at der var kommet flere besøgende til hotellet igennem årene hvilket kun var positivt. Underholdning flere dage om ugen (aften). Det eneste som mangler er nogle stearinlys og dæmpet belysning hvis underholdning foregår indendørs. Den lille by som hotellet ligger i er meget autentisk og der ligger nogle små spisesteder helt nede ved stranden og nogle få oppe i byen. Så vil man væk fra mange turister, så er det her det rette sted. Bus holdeplads næsten lige uden for døren hvis man skulle få lyst til et besøg i feks chania. Bil er næsten et must så man kan opleve noget mere af det skønne Kreta. Vi kan varmt anbefale hotellet. De varmeste hilsner til hotel manager Despina og hendes dygtige personale for deres kæmpe hjælp til at vi fik en god ferie.

 
09-09-2018

af Henrik R

Super personligt hotel med gode faciliteter

Vi kan varmt anbefale Kalyves Beach Hotel. Det der gjorde opholdet til noget helt specielt var personalet der er meget imødekommende, meget personlig i omgangsformen, meget servicemindet og meget glade for børn – kun stor ros. Specielt Natallia i restauranten og Angelika i baren og Iliana, som underholdt vores barnebarn med forskellige aktiviteter i løbet af dagen. Der var altid en ledig solvogn på privat strand og ved poolerne. Hotellets Wi-Fi fungerer upåklageligt til streaming af nyheder hjemmefra. En lille detalje var at der stod mad og drikke til os da vi ankomst sent. Et godt eksempler på den omtanke vi følte der var for vores velbefindende. Vi havde all inklusive og der var buffet 3x dagligt plus mellemmåltider. Maden var lækker, men kunne godt trænge til lidt mere krydderi. Med så mange retter, kunne noget godt være mindre neutrale.

 
24-07-2018

af Christian R

Dejligt og hyggeligt hotel

Dejligt hotel med privat strand, pool, gæstfrit personale og god mad hvor lokale råvarer indgår. Alt er inden for rækkevidde uden at den græske hyggelige atmosfære går tabt. Tak til personalet som er meget imødekommende og glade for børn. Ikke mindst Athina i receptionen, Anthi i restauranten og Iliana som står for underholdningen i løbet af dagen. Eneste negative bemærkning er at man som all inclusive gæst oplever at blive tilsidesat til fordel for de gæster der løbende betaler.

 
19-09-2017

af lotte1952 Risskov, Danmark

Charmerende, serviceminded hotel med god beliggenhed

Kan varmt anbefale Kalyves Beach Hotel. Vi rejste 3 generationer sammen, og alt fungerede efter vort behov. De forudbestilte taxaer kom til tiden, nye børnesenge var klar på værelserne, hvor der stod mad og drikke til os p.g.a. sen ankomst, værelserne med balkon var rene og indbydende, og der var ro fra klokken 23, så man kunne sove med åbne døre. Hotellets beliggenhed lige ved havet og tæt på en lille hyggelig by er ideel, maden er meget lækker- der er buffet 3x dagligt. Hotelledelsen og de ansatte er søde, charmerende og særdeles servicemindede. Vi har besøgt hotellet tidligere, og vi kommer helt sikkert igen. Alt fungerede meget professionelt, og vi følte os velkomne