1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med kombineret soveværelse med minikøkken. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi. Aircondition og deponering mod betaling. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med internationale kanaler. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2 personer eller 2-3 personer.

1-værelses superior lejlighed med 2 ord. senge

1-værelses lejligheder superior med kombineret soveværelse med minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi. Aircondition og deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon, terrasse eller balkon i stueplan.

Antal personer: 1-2 personer eller 2-3 personer.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med separat soveværelse og kombineret opholdsrum og minikøkken. To enkeltsenge. Kogeplader, køleskab, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Tv med internationale kanaler. Gratis wifi. Aircondition og deponering mod betaling. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-4 personer.

2-værelses lejligheder superior

2-værelses lejligheder superior med soveværelse og et kombineret opholdsrum med minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i to sovesofaer. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi. Aircondition og deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon.

Antal personer: 1-4 personer.

Superior-værelser

Superior-værelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi. Aircondition og deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon.

Antal personer: 1-2 personer.