Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

557 bedømmelser
Meget godt
 
326
Godt
 
145
Middel
 
43
Mindre godt
 
22
Dårligt
 
23

5 nyeste bedømmelser

12-07-2018

af ryden1 Kos by, Grækenland

Aegeo spa

Hotellet har som noget nyt fået en wellness afdeling. Jeg har I dag fået en skøn massage, og vil anbefale andre at prøve det. Vi vidste ikke hjemmefra at hotellet har fået denne mulighed, så vi havde booket andetsteds. Dette er et must!

 
19-06-2018

af BJO1950 Møn, Danmark

Ferie med all inklusiv

Utrolig dejlig sommerferie. Fantastisk buffet med alt hvad hjertet begærede og altid venlig betjening. Vi har kun rosende ord. Mulighed for at leje bil på hotellet. 1 dag/20 € - 3 dage for 40 €. Også mulighed for at leje scooter

 
17-09-2017

af kcac226 København, Danmark

Dejligt Hotel

Dejligt hotel og rigtige søde og rare personale lige bortset fra 2 unge piger i restauranten som havde mere travlt med at nuldre hårlokker og tygge tyggummu end at få fyldt fadene op og de var møg sure hele ugen vi var der. Dejlig rent hotel en super rengøring på værelserne. Vores afløb på badeværelset fungerede dog ikke så der var sæbeskum og vand på gulvet, og der var ingen udluftning på badeværelset, det var lidt skidt. En tørresnor på altanen ville være et plus. Alt i alt et godt hotel, kan klart anbefale dette.

 
18-08-2017

af JannieP80 Roskilde, Danmark

personalet og maden

Er på vej hjem til dk efter 1 uge Personalet er virkelig søde og hjælpsomme Selv om vi fik en dårlig start med et af værelserne var beliggende i "kælderen" uden vindue. Nyt værelse blev anvist dagen efter Derimod var maden igen og ige en total skuffelse. Over kogt / stegt kød og ca det samme tilbehør hver dag.... øv!

 
02-09-2016

af 613teddyk Taastrup, Danmark

Moderne hotel

Vi var på dette hotel i uge 34 2016 det er et meget moderne hotel,intet med Grækenland at gøre,svimmingpoolområdet er meget trangt man ligger på rækker,området omkring poolen er møgbeskidt,tennisbane der overhovedet fungerer intet næt 3 paller oprejst som net,vi havde bestilt havudsigt kostede 500kr ekstra kunne lige skimte havet i horisonten plus at nedenforan os på 2 sal var der en bygge losseplads med 2 hunde der skabte sig om natten de var lænket med en meget kort snor var fastspændt i de 8 dage vi var der,vi havde værelse nr 201 i hjørnet af bygningen der hvor elevatoren er inde bag væggen,sikke en larm hele døgnet,der står at der er gratis kaffe? en kapsel hver dag?.værelset er ok dejlige senge.maden er ok om morgenen,men aftensmaden er godt nok kedelig,lever svinekød kylling ingen overraskelser.vender helt sikkert ikke tilbage.