Bedømmelse af Blue Lagoon Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,3 ud af 10 baseret på 55 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,3 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mad og drikke
 
7,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,6 / 10
Service
 
8,8 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-18


10 ud af 10

+
Det er et smukt og velplejet resort, frodigt og som i en bedre park. Velplejede bygninger.
-
Flisegangen lige uden for teltet med scenen mod det andet telt med med spillemaskinerne bør ordnes. Der er fare for faldulykker / vrikken om, da der er kant og stort mellemrund mellem fliserne. Min kone faldt med sit barnebarn på armen. Heldigvis uden brud, med den ene fod er stadig hævet og såret er der også endnu. Vi fik ikke sagt det i receptionen. Der er nogle af chaufførerne i de små gæstetransportvogne kører for stærkt og for tæt på fodgængerne. Tænk hvis et lille barn bliver ramt, selvom man synes at have styr på dem er de jo uforudsigelige og laver pludselige bevægelser. Vi savnede en udsugning i badeværelset i rum 3017.

Bekræftet køb : 2019-06-28


9 ud af 10

+
Masser af plads og gode pool områder. Fantastisk sødt og venligt personale.
-
Manglede babypool ved hovedbygningen. Blødere senge.

Bekræftet køb : 2019-06-20


8 ud af 10

+
Personalet også meget til børn
-
Rigtige toste eller frugt ved pollen strandet Og i skriver sandstrand så forventer man ik at der er sten 4 meter ud i vandet så må man skriver stand/sten

Bekræftet køb : 2019-06-07


5 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-06-06


8 ud af 10

+
Faciliteterne - helt fantastisk
-
Lidt bedre rengøring på værelset

Bekræftet køb : 2019-05-30


9 ud af 10

+
-
2 nøgler pr værelse

Bekræftet køb : 2019-05-17


9 ud af 10

+
Lækre pools og godt udvalg i all-inclusive-sortimentet
-
Vi boede LIGE over for party-teltet (værelse 5003), hvor der var MEGET larm særligt i tidsrummet lige efter frokost, hvor vi gerne ville have haft fred og ro på værelset til en siesta og så om aftenen fra kl. 20.15 til omkring 23-23.30. Særligt min autistiske søn var enormt frustreret over larmen, da det var umuligt at sove ... Vi spurgte efter ørepropper i receptionen, men fik bare det svar, at dem måtte vi selv købe på apoteket.

Bekræftet køb : 2019-05-17


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-05-10


10 ud af 10

+
Alle aktiviteterne for børnene
-

Bekræftet køb : 2019-05-09


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

78% af gæsterne anbefaler

3916 bedømmelser
Meget godt
 
1884
Godt
 
1076
Middel
 
589
Mindre godt
 
219
Dårligt
 
148

5 nyeste bedømmelser

07-01-2018

Indlæg af sabrinan23 Odense, Danmark

Fantastisk sted

Stedet var over al forventning, masser af muligheder for at få noget forskelligt at spise hver dag. Lækre poolområder. Og meget venligt personale. Rengøring og service var helt i top. Det var dog noget blæsende - og det var vi ikke forberedt på. Men vi havde en god ferie her.

 
28-08-2016

Indlæg af Caisyrose Langå, Danmark

Et dejligt sted at være ;)

Vi havde blandt andet valgt Blue Lagoon Resort, da vores familie også indbefatter vores barnebarn på 3 år, og det så ud, som om det var et yderst børnevenligt sted. Vi blev bestemt IKKE skuffede. Vi boede i satelitten, og det var vi meget tilfredse med - det var fine værelser, og der var mere ro om aftenen, da det var et stykke væk fra underholdningsteltet. Golfvognene blev flittigt brugt - specielt den 3-årige syntes, at det var et kæmpe hit - men afstanden til alt er ikke større, end det er til at holde ud. Fra vores bygning til det store vandland var der 1000 meter. Det store vandland var der, vi var mest, men børnepoolområderne på hotelområdet blev også besøgt mere end een gang. Specielt børnepoolen med det lille skib var rigtig god, og der var god plads. Vi syntes, det var meget tæt ved børnepoolen med det store piratskib, så den blev ofte besøgt på vejen hjem fra vandlandet. Stranden ser også rigtig fin ud, og vi soppede - men bølgerne var temmelig høje, så badning blev det ikke til denne gang. Voksen-swimmingpoolen blev besøgt uden barn et par dage - her var stille og roligt - skønne solsenge, og en fin bar. Alle steder var der meget rent og fint, og der var masser af smukke have-anlæg rundt på hotellets områder. Vi spiste morgenmad i den italienske restaurant, og fik hver dag dejlig morgenmad og fin service. Frokosten blev oftest spist i vandlandet, hvor der er gode muligheder for at få lidt mad uden at klæde om. Der var mulighed for at få flere lækre salater, toast, alle mulige retter inden for fastfood mm. Samtidig kunne man også få de lækreste frisklavede pandekager - de var et hit. I vandlandet var der også en drikkevarebod med øl, kaffe og softdrinks. Vi spiste i hovedrestauranten en del aftener - men sad ude på terassen - støjniveauet inde er temmelig højt. Også den italienske restaurant blev besøgt flere gange - både med og uden børn, den græske restaurant var også fin, og den kinesiske restaurant var super god. Der er supermarked på hotellet, hvor man kan købe det meste. Jeg vil gerne fremhæve den venlighed, vi mødte alle steder på Blue Lagoon Resort. Det var meget få ansatte, der ikke var yderst servicemindede og venlige, og vi fik mange gode oplevelser uanset, hvor vi var på resortet. Vi kommer gerne igen på familieferie.

 
27-07-2016

Indlæg af M_Reinholt Uldum, Danmark

Dejligt sted, som vi snart besøger for 3. gang

Hvis man som os er til et stort resort, er Blue Lagoon helt klart et besøg værd. Vi tager snart afsted for 3. gang med vores datter, som nu er 4 år. Vi har hver gang booket værelse i en af bygningerne ved hovedbygningen, da vi synes at Satelitområdet ligger for langt væk. Man kan få udmærkede rejsesenge til de helt små på værelset. Vandlandet og den store pool er fantastiske, vi har dog mest brugt den store pool på trods af, at vi har vores datter med. Maden er god og der er meget at vælge i mellem, så selvom det er all inclusive, har man selv mulighed for at variere menuen i løbet af ferien. Personalet er yderst serviceminded og rengøringen kan man ikke sætte en finger på. Jeg kan anbefale at leje cykel ved hotellet (ligger på vej hen til vandlandet), god pris og der er også cykelhjelme til børn. Vi glæder os til, at skulle afsted igen :-)

 
13-06-2016

Indlæg af Mette1983 Vejle, Danmark

Stort og lækkert sted

Blue Lagoon Resort er et skønt sted. Det er for alle aldre og med masser af plads. Meget meget stort, men vi boede heldigvis godt og tæt på alt det, vi skulle bruge (information, restaurant, pool og butik) Ellers kører der fine golfvogne rundt. Den store alm. restaurant var meget larmende, men det var godt mad både morgen og aften. Super hyggelig græsk restaurant som vi besøgte flere gange! God mad og ikke for larmende. Og super fint ved pool-restauranten. Man kunne få mad både nat og dag og lækkert med en pandekagebod. I underholdningsteltet om aftenen var lyden MEGET høj. Både børn og voksne holdte sig ofte for ørerne. Ærgeligt. Men fin underholdning dagen lang og fint med børneklub. Vi var mest ved børnepoolen med piratskibet, og i maj måned synes vi godt de kunne opvarme den. Børnene ville så gerne svømme, men det blev i kort tid for de rystede af kulde og græd. Vandet var også virkelig koldt sidst i maj. Store poolområder, og man bestemmer jo selv, hvor man vil ligge og hvad man er til :o). Stort vand-park, hvor man også kunne få alt og have det sjovt!. Flotte flotte grønne områder over det hele. Vedligeholdt. Værelserne kunne godt klare lidt renovation, men ellers fine værelser. Og super søde rengøringskoner der kom hver dag. Ikke så meget ping-pong med personalet, men hvad kan man også forvente sådan et kæmpe stort, lækkert sted :o)

 
22-05-2016

Indlæg af JanOlesen Sæby, Danmark

Stort Resort

Et stort men ganske fint ferie Resort. Dejligt stort pool område , desværre med for mange faste solparasoller. Dejlige værelser. Mader er måske lidt ensformige. Den kineske restaurant er virkelig være og prøve