Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,1 ud af 10 baseret på 52 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,1 / 10
Rengøring
 
8,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,0 / 10
Mad og drikke
 
7,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,4 / 10
Service
 
8,2 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
Det bedste var poolsområderne. Perfekt variation og flotte områder. Mega fede vandlegeoladser for børn.
-
Helt skørt at have haner gående rundt på hotellets områder,som galer og vækker børn og voksne fra kl 4 om morgenen.

Bekræftet køb : 2023-07-22


8 ud af 10

+
Personalets venlighed, pools, faciliteter mv.
-
Akustikken var meget dårlig på restauranterne. Konstant larm. Og der manglede et sted hvor man kunne trække hen, hvis man ønskede lidt ro.

Bekræftet køb : 2023-07-15


10 ud af 10

+
Service og faciliteter
-
Det eneste ville være at lejlighederne nede bagved, ud mod vejen og markerne, (bl.a. Bygning 4000) blev renoveret /ordnet da de virker fugtige og kælderagtige.

Bekræftet køb : 2023-06-03


8 ud af 10

+
God plads i poolen
-

Bekræftet køb : 2023-05-20


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

78% af gæsterne anbefaler

4421 bedømmelser
Meget godt
 
2086
Godt
 
1194
Middel
 
680
Mindre godt
 
266
Dårligt
 
195

5 nyeste bedømmelser

17-06-2023

af mariaeA168YN Kolding, Danmark

Vi kommer gerne igen 🙂

Dejligt hotel, med fin mad. Vi nød især de store fine pools og stranden. Vi havde et værelse med udsigt over vandet og Tyrkiets bjerge hvilket var skønt. Serviceminded personale som især var opmærksom på at give vores børn en fantastisk ferie 🙂

 
07-01-2018

af sabrinan23 Odense, Danmark

Fantastisk sted

Stedet var over al forventning, masser af muligheder for at få noget forskelligt at spise hver dag. Lækre poolområder. Og meget venligt personale. Rengøring og service var helt i top. Det var dog noget blæsende - og det var vi ikke forberedt på. Men vi havde en god ferie her.

 
28-08-2016

af Caisyrose Langå, Danmark

Et dejligt sted at være ;)

Vi havde blandt andet valgt Blue Lagoon Resort, da vores familie også indbefatter vores barnebarn på 3 år, og det så ud, som om det var et yderst børnevenligt sted. Vi blev bestemt IKKE skuffede. Vi boede i satelitten, og det var vi meget tilfredse med - det var fine værelser, og der var mere ro om aftenen, da det var et stykke væk fra underholdningsteltet. Golfvognene blev flittigt brugt - specielt den 3-årige syntes, at det var et kæmpe hit - men afstanden til alt er ikke større, end det er til at holde ud. Fra vores bygning til det store vandland var der 1000 meter. Det store vandland var der, vi var mest, men børnepoolområderne på hotelområdet blev også besøgt mere end een gang. Specielt børnepoolen med det lille skib var rigtig god, og der var god plads. Vi syntes, det var meget tæt ved børnepoolen med det store piratskib, så den blev ofte besøgt på vejen hjem fra vandlandet. Stranden ser også rigtig fin ud, og vi soppede - men bølgerne var temmelig høje, så badning blev det ikke til denne gang. Voksen-swimmingpoolen blev besøgt uden barn et par dage - her var stille og roligt - skønne solsenge, og en fin bar. Alle steder var der meget rent og fint, og der var masser af smukke have-anlæg rundt på hotellets områder. Vi spiste morgenmad i den italienske restaurant, og fik hver dag dejlig morgenmad og fin service. Frokosten blev oftest spist i vandlandet, hvor der er gode muligheder for at få lidt mad uden at klæde om. Der var mulighed for at få flere lækre salater, toast, alle mulige retter inden for fastfood mm. Samtidig kunne man også få de lækreste frisklavede pandekager - de var et hit. I vandlandet var der også en drikkevarebod med øl, kaffe og softdrinks. Vi spiste i hovedrestauranten en del aftener - men sad ude på terassen - støjniveauet inde er temmelig højt. Også den italienske restaurant blev besøgt flere gange - både med og uden børn, den græske restaurant var også fin, og den kinesiske restaurant var super god. Der er supermarked på hotellet, hvor man kan købe det meste. Jeg vil gerne fremhæve den venlighed, vi mødte alle steder på Blue Lagoon Resort. Det var meget få ansatte, der ikke var yderst servicemindede og venlige, og vi fik mange gode oplevelser uanset, hvor vi var på resortet. Vi kommer gerne igen på familieferie.

 
27-07-2016

af M_Reinholt Uldum, Danmark

Dejligt sted, som vi snart besøger for 3. gang

Hvis man som os er til et stort resort, er Blue Lagoon helt klart et besøg værd. Vi tager snart afsted for 3. gang med vores datter, som nu er 4 år. Vi har hver gang booket værelse i en af bygningerne ved hovedbygningen, da vi synes at Satelitområdet ligger for langt væk. Man kan få udmærkede rejsesenge til de helt små på værelset. Vandlandet og den store pool er fantastiske, vi har dog mest brugt den store pool på trods af, at vi har vores datter med. Maden er god og der er meget at vælge i mellem, så selvom det er all inclusive, har man selv mulighed for at variere menuen i løbet af ferien. Personalet er yderst serviceminded og rengøringen kan man ikke sætte en finger på. Jeg kan anbefale at leje cykel ved hotellet (ligger på vej hen til vandlandet), god pris og der er også cykelhjelme til børn. Vi glæder os til, at skulle afsted igen :-)

 
13-06-2016

af Mette1983 Vejle, Danmark

Stort og lækkert sted

Blue Lagoon Resort er et skønt sted. Det er for alle aldre og med masser af plads. Meget meget stort, men vi boede heldigvis godt og tæt på alt det, vi skulle bruge (information, restaurant, pool og butik) Ellers kører der fine golfvogne rundt. Den store alm. restaurant var meget larmende, men det var godt mad både morgen og aften. Super hyggelig græsk restaurant som vi besøgte flere gange! God mad og ikke for larmende. Og super fint ved pool-restauranten. Man kunne få mad både nat og dag og lækkert med en pandekagebod. I underholdningsteltet om aftenen var lyden MEGET høj. Både børn og voksne holdte sig ofte for ørerne. Ærgeligt. Men fin underholdning dagen lang og fint med børneklub. Vi var mest ved børnepoolen med piratskibet, og i maj måned synes vi godt de kunne opvarme den. Børnene ville så gerne svømme, men det blev i kort tid for de rystede af kulde og græd. Vandet var også virkelig koldt sidst i maj. Store poolområder, og man bestemmer jo selv, hvor man vil ligge og hvad man er til :o). Stort vand-park, hvor man også kunne få alt og have det sjovt!. Flotte flotte grønne områder over det hele. Vedligeholdt. Værelserne kunne godt klare lidt renovation, men ellers fine værelser. Og super søde rengøringskoner der kom hver dag. Ikke så meget ping-pong med personalet, men hvad kan man også forvente sådan et kæmpe stort, lækkert sted :o)