Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,9 ud af 10 baseret på 81 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,9 / 10
Rengøring
 
8,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,8 / 10
Mad og drikke
 
6,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,3 / 10
Service
 
7,8 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-06-08


5 ud af 10

+
Beliggenhed og poolområderne.
-
Vi er kommet på hotellet gennem mange år. Maden er blevet meget kedelig med dårligt udvalg. Servicen var dårlig. Personalet er ikke venlige, serviceminded og glade. Vi sammen ligner med tidligere år. Der er sket en meget stor ændring.

Bekræftet køb : 2024-06-08


6 ud af 10

+
Pool områderne Gode værelser og rengøring super fint Morgen maden og servicen den italienske restaurant var super god Pool restaurant ved satelliten var maden god Medarbejdere på de forskellige restauranter var imødekommende og gjorde hvad de kunne for hjælpe.
-
Manglende service udstråling ved tjek ind Ingen velkommen til ugen og håber vi går en god uge Næsten ligeglad med vi ankom. Ved godt der er mange gæster der kommer igennem men håbede alligevel at de synes det var rart der tjekkede gæster ind. Bedre smags varianter på maden Forbedre akustikken på kinesisk restaurant Og måske spille græsk musik på restaurant eller mer rolig musik på restauranter

Bekræftet køb : 2024-06-08


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-06-08


7 ud af 10

+
Der var altid mulighed for at få en drink.
-
Staklerne i pandekageboden stod i et bagende varmt skur hele dagen bøjet over glohede pander. De havde ikke en gang en blæser til at køle sig ned med.

Bekræftet køb : 2024-05-25


8 ud af 10

+
Børnepoolen.
-
Vi boede på værelse 2009. Rigtig fint værelse. Lige overfor den ene af restauranterne. Desværre også lige overfor, hvor der bliver holdt bryllupper. FIRE aftener i streg skulle vi høre på høj musik indtil klokken 00.00. Havde vi vidst det på forhånd, så havde vi bedt om et andet værelse. I kan ikke byde børnefamilier at skulle høre høj musik indtil midnat og bare håbe på, at børnene sover fra det.

Bekræftet køb : 2024-05-25


5 ud af 10

+
Poolen, udeområderne og aktiviteterne
-
Værelserne var meget lyt, jeg kunne høre naboen snorke om natten og synge om morgenen Så lidt bedre lydisolering mellem rummene

Bekræftet køb : 2024-05-18


7 ud af 10

+
Det bedste var poolsområderne. Perfekt variation og flotte områder. Mega fede vandlegeoladser for børn.
-
Helt skørt at have haner gående rundt på hotellets områder,som galer og vækker børn og voksne fra kl 4 om morgenen.

Bekræftet køb : 2023-07-22


8 ud af 10

+
Personalets venlighed, pools, faciliteter mv.
-
Akustikken var meget dårlig på restauranterne. Konstant larm. Og der manglede et sted hvor man kunne trække hen, hvis man ønskede lidt ro.

Bekræftet køb : 2023-07-15


10 ud af 10

+
Service og faciliteter
-
Det eneste ville være at lejlighederne nede bagved, ud mod vejen og markerne, (bl.a. Bygning 4000) blev renoveret /ordnet da de virker fugtige og kælderagtige.

Bekræftet køb : 2023-06-03


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

78% af gæsterne anbefaler

4489 bedømmelser
Meget godt
 
2112
Godt
 
1205
Middel
 
701
Mindre godt
 
272
Dårligt
 
200

5 nyeste bedømmelser

19-06-2024

af Helle C

Forandring

Vi har boet der mange gange da det har været et dejligt resort med god mad og altid venligt og imødekommende medarbejdere på hotellet. Servicen har altid været fantastisk. Men de sidste to til tre gange har der været en stor forskel. I år var det tydeligt. Maden var kedelig og de ansatte på hotellet var ikke venlige og imødekommende. Den service vi har oplevet de tidligere år var helt væk. Det var både i restauranterne, i receptionen og rengøring af værelser og poolområde. Vi vil ikke udelukke at vende tilbage en dag da beliggenheden er god men vi venter nogle år og håber stedet finder den service der skal være på et femstjernet hotel igen.

 
17-06-2023

af mariaeA168YN Kolding, Danmark

Vi kommer gerne igen 🙂

Dejligt hotel, med fin mad. Vi nød især de store fine pools og stranden. Vi havde et værelse med udsigt over vandet og Tyrkiets bjerge hvilket var skønt. Serviceminded personale som især var opmærksom på at give vores børn en fantastisk ferie 🙂

 
07-01-2018

af sabrinan23 Odense, Danmark

Fantastisk sted

Stedet var over al forventning, masser af muligheder for at få noget forskelligt at spise hver dag. Lækre poolområder. Og meget venligt personale. Rengøring og service var helt i top. Det var dog noget blæsende - og det var vi ikke forberedt på. Men vi havde en god ferie her.

 
28-08-2016

af Caisyrose Langå, Danmark

Et dejligt sted at være ;)

Vi havde blandt andet valgt Blue Lagoon Resort, da vores familie også indbefatter vores barnebarn på 3 år, og det så ud, som om det var et yderst børnevenligt sted. Vi blev bestemt IKKE skuffede. Vi boede i satelitten, og det var vi meget tilfredse med - det var fine værelser, og der var mere ro om aftenen, da det var et stykke væk fra underholdningsteltet. Golfvognene blev flittigt brugt - specielt den 3-årige syntes, at det var et kæmpe hit - men afstanden til alt er ikke større, end det er til at holde ud. Fra vores bygning til det store vandland var der 1000 meter. Det store vandland var der, vi var mest, men børnepoolområderne på hotelområdet blev også besøgt mere end een gang. Specielt børnepoolen med det lille skib var rigtig god, og der var god plads. Vi syntes, det var meget tæt ved børnepoolen med det store piratskib, så den blev ofte besøgt på vejen hjem fra vandlandet. Stranden ser også rigtig fin ud, og vi soppede - men bølgerne var temmelig høje, så badning blev det ikke til denne gang. Voksen-swimmingpoolen blev besøgt uden barn et par dage - her var stille og roligt - skønne solsenge, og en fin bar. Alle steder var der meget rent og fint, og der var masser af smukke have-anlæg rundt på hotellets områder. Vi spiste morgenmad i den italienske restaurant, og fik hver dag dejlig morgenmad og fin service. Frokosten blev oftest spist i vandlandet, hvor der er gode muligheder for at få lidt mad uden at klæde om. Der var mulighed for at få flere lækre salater, toast, alle mulige retter inden for fastfood mm. Samtidig kunne man også få de lækreste frisklavede pandekager - de var et hit. I vandlandet var der også en drikkevarebod med øl, kaffe og softdrinks. Vi spiste i hovedrestauranten en del aftener - men sad ude på terassen - støjniveauet inde er temmelig højt. Også den italienske restaurant blev besøgt flere gange - både med og uden børn, den græske restaurant var også fin, og den kinesiske restaurant var super god. Der er supermarked på hotellet, hvor man kan købe det meste. Jeg vil gerne fremhæve den venlighed, vi mødte alle steder på Blue Lagoon Resort. Det var meget få ansatte, der ikke var yderst servicemindede og venlige, og vi fik mange gode oplevelser uanset, hvor vi var på resortet. Vi kommer gerne igen på familieferie.

 
27-07-2016

af M_Reinholt Uldum, Danmark

Dejligt sted, som vi snart besøger for 3. gang

Hvis man som os er til et stort resort, er Blue Lagoon helt klart et besøg værd. Vi tager snart afsted for 3. gang med vores datter, som nu er 4 år. Vi har hver gang booket værelse i en af bygningerne ved hovedbygningen, da vi synes at Satelitområdet ligger for langt væk. Man kan få udmærkede rejsesenge til de helt små på værelset. Vandlandet og den store pool er fantastiske, vi har dog mest brugt den store pool på trods af, at vi har vores datter med. Maden er god og der er meget at vælge i mellem, så selvom det er all inclusive, har man selv mulighed for at variere menuen i løbet af ferien. Personalet er yderst serviceminded og rengøringen kan man ikke sætte en finger på. Jeg kan anbefale at leje cykel ved hotellet (ligger på vej hen til vandlandet), god pris og der er også cykelhjelme til børn. Vi glæder os til, at skulle afsted igen :-)