Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,8 ud af 10 baseret på 59 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,8 / 10
Rengøring
 
7,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,9 / 10
Mad og drikke
 
8,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,7 / 10
Service
 
8,6 / 10

Seneste anmeldelse


2 ud af 10

+
Der var intet godt at sige om hotellet, det burde være rated 3 eller 3+ det er helt forkert at rate det 4+i Apollo kataloget.
-
Udover at hotellet er beskidt, at de var lige glade med at vores hoveddør ikke virkede, at vores balcon var i lige ud for et hjørne hvor alle kom forbi, så var hotellet er helt dødt, der er ingen stemning, inden glæde og begejstring, personelt skændes, manageren var arrogant, og det var helt igennem en katastrofe. Mitsis Ramira Beach Hotel, som vi kom hen på, er et ordentligt 4+ hotel og det var vidunderligt.

Bekræftet køb : 2023-07-08


8 ud af 10

+
Poolbaren med lette frokostretter, der nemt kunne tages med til stranden
-
Større mulighed for selv tage tage kaffe og vand i restauranten.

Bekræftet køb : 2023-07-08


6 ud af 10

+
Aircondition på værelset var effektiv. Flot med en kaffemaskine til kapslerne- men opsæt én vejledning. Den var intet værd da vi ikke kunne finde ud af den. Fint med 1 ny flaske vand hver dag. Sødt personale i baren og nogle af tjenerne, de virkede trætte/ slidte.
-
Der gik over en time med at vente på at blive checket ind da vi ankom ved midnat. Der var én ansat og et større italiensk selskab skulle åbentbart først klares. Det gåt simpelthen ikke og på et "5☆ hotel" Fint at restaurant tjener kom ud og tilbød (rester af) mad/drikke i ventetiden. Trist at drinks er færdiglavede i flasker. Hellere færre slags og så den rigtige vare. Vi smed dem ud da de smagte dårligt. Alt for lyst på værelset pga vinduer ud mod badeværelset. Kunne ønske mørklægning her også. Lidt besværligt med badekar til brusebad.

Bekræftet køb : 2023-06-10


9 ud af 10

+
Personalets imødekommenhed
-
Der var alt for få eludtag på værelset, så det var umuligt at oplade apparater samtid med at have natlamperne tændt! Det var heller ikke muligt at have kaffemaskine og køleskab tændt samtidig uden at flytte kaffemaskinen! Et par stikforgreninger på værelset ville have lettet problemet, som dog er overkommeligt!!

Bekræftet køb : 2023-05-20


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

81% af gæsterne anbefaler

1182 bedømmelser
Meget godt
 
603
Godt
 
358
Middel
 
145
Mindre godt
 
47
Dårligt
 
30

5 nyeste bedømmelser

12-06-2022

af Gitte S Silkeborg, Danmark

Super fantastisk ophold

Et super skønt hotel hvor vi var der for 3. Gang. Første gang i 2018, så i 2019 og igen her i 2022. Fantastisk personale, altid søde og hjælpsomme. Maden er god, frisk og alsidig. Alle områder, ude som inde er holdt så fine og rene. Stranden er en stenstrand så badesko anbefales men havet er helt flot og klart. Så er der et dejligt spa område med pool mm., hvor jeg fik lavet en pedicuren af Sophia, som Mary fra aegeo spa havde arrangeret. Kan kun anbefales herfra 👍 Mvh Gitte S.

 
20-08-2014

af Qllgaard Århus, Danmark

Perfekt Ferie

Vi var et par afsted, som virkelig nød alt på hotellet. Rigtig god mad og lækre drinks dagen lang. Hotellets personale var fra start til slut utrolig serviceminded og altid smilende. Hotelværelserne og området er dejlig nyt og velholdt. Poolområde og strand er også godkendt. Gode aktiviteter og professionelt underholdningsteam. Alt i alt en ferie som vi kun kan anbefale andre, og til en fornuftig pris.

 
09-06-2024

af w_kaestli Schüpfen, Schweiz

Asia Restaurant

Wir besuchten das Asia Themenrestaurant. Es wurde keine Speisekarte gezeigt, eine Hilfe was es zu Essen gibt wäre wünschenswert gewesen. Die Speisen wurden lustlos aufgetischt. Der Wein war zu warm. Sowas für ein ***** Hotel...leider nie mehr!

 
06-06-2024

af Alain V

Vacanza in grecia

Sono stato in questo villaggio una settimana con mia moglie, struttura molto attrezzata tranne la spiaggia é da rivedere e da sistemare. Volevamo fare i complimenti allo staff di animazione Francorosso. Beatrice la responsabile e Fabrizio, due ragazzi in gamba. Bravi ragazzi!! Un abbraccio alla prossima.

 
10-05-2024

af Όλγα Β

Καταπληκτικό ξενοδοχείο

Εξυπηρέτηση άρτια από όλο το προσωπικό . Εκπληκτικό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση. Σας ευχαριστώ όλους Φατμέ , κο Γιώργο,κο Νίκο... Εξαιρετικό είναι και το spa του ξενοδοχείου με άριστη περιποίηση. Ξεχωρίζουν οι εξωτερικοί χώροι του ξενοδοχείου που είναι μες στο πράσινο.