Bedømmelse af Mon Repos Palace by Ella Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,4 ud af 10 baseret på 27 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,4 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Mad og drikke
 
8,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,0 / 10
Service
 
9,3 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Betjening beliggenhed
-
Det leve stadig op til forventningerne har været der 10 gange

Bekræftet køb : 2024-06-16


8 ud af 10

+
Rigtig god service og beliggenhed.
-
For få solsenge, og manglende styr på at folk kaprede solsenge fra morgenstunden.

Bekræftet køb : 2024-06-16


5 ud af 10

+
Beliggenheden var fantastisk: 10!
-
Meget slidt, badeværelset især ulækkert med knækkede fliser, dårlig bruser, defekt vandhane mm

Bekræftet køb : 2023-10-08


8 ud af 10

+
Kan ikke fremhæve noget
-
Stranden var meget forringet i forhold til sidste gang (5 år siden)

Bekræftet køb : 2023-10-01


10 ud af 10

+
At det var et voksenhotel, ingen skrigende unger
-
Der var for få solstole ved swimmingpoolen

Bekræftet køb : 2023-06-04


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

91% af gæsterne anbefaler

1818 bedømmelser
Meget godt
 
1120
Godt
 
491
Middel
 
126
Mindre godt
 
49
Dårligt
 
32

5 nyeste bedømmelser

29-10-2021

af 663annetteh Hanstholm, Danmark

Dejligt hotel tæt på havet

Kort ophold sidste uge i oktober. Meget venlig personale og fine værelser. God beliggenhed lige ved havet og den lille mole bag vindmøllen. Stor sikkerhed med hensyn til corona 😷 God rengørings service både på værelser og i fællesområder.

 
19-09-2017

af helle56 Humlebæk, Danmark

Utrolig dejligt voksenhotel.

Vi kan kun tiltræde alle de positive anmeldelser af dette skønne hotel, med en formidabel udsigt. På anbefaling fra en anmelder fik vi skrevet ned til hotellet, med ønsket om at få værelse 318, og vi fik det, med den herlige udsigt over bugten mod fortet ved den gamle havn. Hele personalet gjorde alt for at man skulle føle sig godt tilpas, ja, måske lige på nær en lidt ordknap morgenvagt i receptionen. Morgenmaden var fortræffelig, med ægte græsk kaffe, såfremt man ønskede dette, tilberedt på den rigtige måde, og tjenerne var gode til at huske gæsternes små ønsker om dette og hint. Deres udmærkede aftenbuffet kunne man tilkøbe for 15 euro pr. person første gang, og derefter skulle man kun betale12 euro pr. gang pr. person. Rimelige priser på drikkevarer, såvel i baren, som i restaurationen. Dejligt med køleskab på værelset, og i øvrigt gratis safebox og gratis poolhåndklæder. Fine senge, og et velfungerende air-conditionanlæg, der var til at finde ud af. Et sted, man ikke glemmer lige med det samme, og gerne vil tilbage til snarest.

 
02-07-2017

af Per T København, Danmark

Kan ikke få armene ned. Fantastisk

Vi rejste en uge i Juni til Korfu for 14 dage siden, det har vi ikke fortrudt. Rejsen startede ellers skidt, flyet fra Dat. Var 2timer forsinket, så vi sad i Kastrup i 4 timer, radsomt. Da vi kom til Korfu sad vi i bussen i1 1/4 time, og Apollo guiderne løb forvirret rundt, så samtlige rejsene var godt indebrændt. Da vi kom til hotellet blev vi mødt med et glas champagne af personalet mens vi skrev os ind. Alle vores frustrationer over turen herned forsvandt da vi kom ind på værelset, warv,, For en udsigt fra 4 sal kunne se ind over vandet til Korfu by et sandt panorama. Værelset var rent og pænt, og hvilken seng vi var i paradis. Morgenmaden, ja der var alt hvad hjertet kunne begære. Jeg kunne blive ved, perfekt hotel. Da vi skulle hjem var der igen Kaos med Apollo og Dat. Vi fik ikke at vide at flyet igen var 2 timer forsinket, vi sad næsten 4 timer i lufthavnen.

 
20-09-2016

af hunehus hune

Glimrende

Nogle vil savne en større pool eller en stor sandstrand. Andre vil måske blive irriterede over den heftige trafik. Eller at der, i hvert fald da vi var der, var børn, selvom det er et adult hotel. Men ... det er et glimrende hotel, især den feminine del af personalet er nogle perler, der er flere meget forskellige restauranter i området. Turen ind til den charmerende hovedstad - bus, fodsåler eller taxi - er billig. Vi nød det.

 
28-08-2016

af Marianne O Hobro, Danmark

Flot og dejligt hotel med fin udsigt og rigtig god beliggenhed.

Fine nyistandsatte værelser med flot interiør, godt badeværelse, køleskab og et velfungerende klimaanlæg. Gratis safetyboks, balkon med lige netop den plads to personer behøver, og daglig rengøring. Superlækker kæmpestor morgenbuffet med alt hvad hjertet begærer! Venligt personale. En ok pool, MEN der er simpelthen ikke nok solsenge! 12 solsenge og en håndfuld ubekvemme strandstole til 110 værelser med potentielt 220 gæster er bare ikke nok! Fin placering i gåafstand til Old Town, fæstning og bustationer.