Elea Beach

  • • Lige ved stranden
  • • Gåafstand til centrum
  • • Tilkøb All Inclusive

Hotel Elea Beach ligger lige ved stranden i gåafstand til centrum i Dassia. Her bor du med havet som nabo, og ved det store poolområde er der plads til både store og små. Halvpension indgår og All Inclusive kan tilkøbes for en ekstra bekvem ferie.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

tæt på havet, havudsigt.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Elea Beach har en god beliggenhed lige ved stranden i Dassia. To pools for voksne, heraf en saltvandspool. En separat børnepool. Jacuzzi. De grønne parasoller er gratis for gæster med All Inclusive. For gæster med halvpension er solstole og parasoller mod betaling. Håndklædeservice mod betaling.

Hovedrestaurant som serverer morgenmads-, frokost- og middagsbuffet samt en a la carte-restaurant. Hovedbar samt udendørs bar. Snackbar som serverer pizza, sandwich, kager og is (gratis for All Inclusive-gæster).

Gratis fitness-faciliteter fra kl. 08.00-20.00. Gratis wifi på fællesområder. Massage mod betaling. Gratis bordtennis, dart og boccia. Gratis græsk aften samt underholdningsprogram. 150 meter til diverse vandsportsaktiviteter, ikke i hotellets regi. I højsæsonen er her en børneklub for børn 4-10 år. Legeplads.

Kort gåafstand til centrum i Dassia, hvor der er taverner og restauranter langs stranden. For et større udbud kan du besøge Korfu by 12 km. herfra . Lige udenfor hotellet er det et busstoppested.

Måltider

Halvpension indgår. All Inclusive kan tilkøbes.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.30
  • Frokostbuffet, kl. 13.00-14.30
  • Snacks som pizza, hamburger og is, kl. 10.00-18.00
  • Middagsbuffet, kl. 18.30-21.45
  • Forfriskninger ad libitum, øl, vin og lokale drikkevarer, kl. 10.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder frem til du forlader hotellet på afrejsedagen.

Alle hoteller i Dassia, Gouvia & Kontokali

Dassia Beach

Hotel Dassia Beach ligger direkte ved rullestensstranden i Dassia. A la carte-restauranten byder på en skøn havudsigt, og fra hotellet er du nær centrum med restauranter og barer.

Nafsika

Hotel Livadi Nafsika ligger i rolige og hyggelige omgivelser i Dassia på Korfu. Her bor du kun et stenkast fra stranden og har adgang til et stort, frodigt poolområde. Om aftenen kan man nemt gå ind til centrum i Dassia, hvor der er et godt udbud af restauranter, barer og butikker.

Kontokali Bay

Hotel Kontokali Bay på Korfu tilbyder en smuk beliggenhed lige ved stranden. Hotellet byder på flere restauranter, gratis spa og fitness-faciliteter. Poolområdet er omgivet af en hyggelig og frodig have, der skaber en afslappende atmosfære. Du får lidt mere luksus, hvis du booker et dobbeltværelse med privat pool.

Averto

Lejlighedshotellet Averto er lille og familieejet og ligger i gåafstand fra Dassias centrum. Her bor du i lyse og pæne lejligheder. Havet og stranden findes lige bag ved hotellet.

Cook's Club Corfu

Cook's Club Corfu er et lækkert hotel, der tiltrækker unge voksne, der gerne vil tilbringe deres ferier på et hipt, flot designet og børnefrit hotel med håndplukkede DJs, der spiller musik. Der er restauranter, der serverer god mad, og barer, der tilbyder stilfulde og velsmagende drinks. Du skal være mindst 16 år for at bo på hotellet. Selvfølgelig er All Inclusive inkluderet.