Angsana Corfu

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Fortryllet af havet, inspireret af naturen og betaget af øens arv - velkommen til Angsana Corfu, indbegrebet af et græsk luksus-resort, hvor lokale traditioner kombineres med asiatiske påvirkninger. Alt sammen i et sofistikeret miljø, der passer til dig, hvor kun det bedste er godt nok på ferien.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Junior-suiter for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

udsigten.
Læs kommentarer

Faciliteter

Til strand: 900 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Angsana Corfu er et stort og eksklusivt hotel med et stort udvalg af restauranter. Der er en luksusspa til afslappende stunder, en infinity-pool og fine, store og luksuriøse dobbeltværelser, junior-suiter og familie-værelser.

Infinitypool og privat strand
Hotellets infinity-pool vil fylde din Instagram-story med fantastiske billeder, og her er det nemt bare at slappe af og nyde udsigten fra træterrassen. Solstole, parasoller og strand- og poolhåndklæder. Hotellets spa har en indendørs pool med komfortable solstole, og der er også en juicebar, hvor du kan booste din krop med lækkerier. På hotellets private strand Emerald Beach finder du solstole, parasoller, ekstra komfortable bali-senge og en bar/snackbar.

Nyd velsmagende mad
Angsana Corfu har en buffetrestaurant, tre à la carte-restauranter, to snackbarer, to lounger og to barer. Buffetrestauranten Ruen Romsai serverer morgenmad. Butrinis à la carte-restaurant er åben fra morgen til aften, og serverer morgenmad, frokost og middag. À la carte-restauranten Koh serverer asiatisk Fusion Sushi, og à la carte-restauranten Sofrito serverer græske specialiteter fra Korfu. I de to snackbarer kan du både købe drikkevarer og lette måltider i løbet af dagen. Der er to lounger, den ene serverer luksuskaviar, vodka og gourmetmad og den anden serverer Afternoon Tea og desserter. Sunrise Poolbar ligger på en træterrasse ved poolen, og Juicebar serverer sunde frugtdrikke og er placeret ved den indendørs pool og fitnesscenteret. Dresscode - lange bukser til mænd i alle restauranter til middag. For at spise i à la carte-restauranterne kræves bordreservation.

Slap af i hotellets prisbelønnede spa
Hotellet har en smuk spa, hvor du kan slappe af og virkelig nyde din egen tid. Her tilbydes en bred vifte af behandlinger, en yogaterrasse, et veludstyret fitnessrum samt en opvarmet indendørs pool. Behandlinger mod betaling.

Øvrigt
Gratis wifi på hele hotellet. Børneklub i hotellets regi for børn i alderen 4 -11 år med engelsktalende personale. Ved ankomst/afrejse er der en stejl bakke fra/til bussen til hotellet. Ca. 2 kilometer til centrum af Benitses, og omkring 12 kilometer til Korfu by. Hotelbus til stranden en gang hver halve time.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet

Morgenmaden serveres i buffetrestauranten Ruen Romsai kl. 07.30-11.00.

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag fra en fast menu)
 • Helpension (morgenmadsbuffet og frokost og middag fra en fast menu)

I både halv- og helpension kan du vælge at spise på følgende restauranter:

 • Morgenmadsbuffet i restauranten Ruen Romsai, kl. 07.30-11.00
 • Frokost og/eller middag fra fast menu i restauranten Sofrito, kl.12.30-15.30 og 19.00-22.00
 • Snacks i Starboard Lunch & Terrace, kl. 17.00-01.00
 • Snacks i Sunrise Pool Bar, kl. 12.00-18.00
 • Snacks i Emerald Beach Bar, kl. 12.00-18.00
 • Middag i à la carte-restauranten Oribu, kl. 19.00-22.00

Eksklusivt hotel

 • Klassificering mindst 5 sole
 • Mange tilfredse gæster
 • Spa med mulighed for forskellige behandlinger og massage
 • Eksklusivt poolområde